Bilirubina mare
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Xio, nu stiu in ce conditii se opereaza bila, probabil ca numai in cazuri de litiaza biliara. Spuneam doar ca anumite diagnostice sunt diferite, ca si unele tratamente, in tarile scandinave fata de tarile francofone, caci de astea stiu.
De ex. pentru gat rosu, inflamat, se da inghetata cata poti manca ccc ca si tratament sau apa rece ca gheata, ceea ce am citit ca e si in SUA. In Ro fuge lumea mancand pamantul cand aude asta, spunand ca medicul e razna.
Si mai sunt, dar nu sunt medic si nu pot sa iti spun, ca nu prescriu tratamente.
msl1 spune:
off topic:
mihaela sa stii ca nici un medic nu mi-a recomandat inghetata la git rosu; ba din contra ceaiuri calde si supa calda; si bineinteles analiza de strep inainte sa prescrie vreun antibiotic.
Pe de alta parte, au unele medicamente ca in ro dar nu se prescriu nu stiu de ce; de ex au furazolidon si pe cuvint ca eram la urgenta cu diaree de 5 zile si nu mi-a prescris; mi-a prescris in schimb atropina...asa ca nu stiu ce sa zic de ce nu prescriu chiar daca au.
cosmi1975 spune:
neata fetelor....dupa ce am mancat saptamna trecuta fasole cu ciolan si mi a fost cam rau (durer de cap ,stari de voma ...dar le am legat de o alta problema) zilele trecute am mancat o punga mareee de semintesi la nici 15 min am simtit iar starea de u dar muklt mai acut ....plus frisoane si duere in mana dreapata si in capul pieptului.
m am dus la dr si mi am facut o echo si mi a zis asa: colecist cudat infundibular dimnesiuni 63 si 14 , pereti ingrosati , continut transonic , moderat sludge decliv.........cica ar mal la bila si de acolo toate astea
ce ziceti???
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Xio, nu stiu in ce conditii se opereaza bila, probabil ca numai in cazuri de litiaza biliara. Spuneam doar ca anumite diagnostice sunt diferite, ca si unele tratamente, in tarile scandinave fata de tarile francofone, caci de astea stiu. De ex. pentru gat rosu, inflamat, se da inghetata cata poti manca ccc ca si tratament sau apa rece ca gheata, ceea ce am citit ca e si in SUA. In Ro fuge lumea mancand pamantul cand aude asta, spunand ca medicul e razna. Si mai sunt, dar nu sunt medic si nu pot sa iti spun, ca nu prescriu tratamente. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
si la noi se da pt infectiile virale, la cele bacteriene se da alt tratament.
Carmenbr spune:
Multumesc mult de sfaturi. Inca nu are un diagnostic, e in Ro acum sa isi vada tatal. Cand se intoarce va avea rezultatele la ecografie si la analize si atunci va avea undiagnostic. Va voi tine la curent. Multumesc mult inca o data.