Mi am inscris fetita anul acesta la gradinita 196 sec 3 din Bucuresti,este pe langa Piata Trapezului.Este primul an si as dori sa aflu pareri de la mamici care au puii la gradinita nu neaparat la acesta gradinita.
Mi am format o parere destul de buna,Educatoarea este tanara,pare mereu f vesela si destul de sociabila.Nu am avut sedinta pana acum,ma astept sa facem saptamana viitoare si sa ne roage sa cumparam diverse lucruri pentru cei mici gen plastinila,creioane,hartie creponata.Asa se procedeaza am auzit...
Mancarea pare a fi ok,le da ceai dimineata cu tartine cu gem,sunca sau cu cascaval,la pranz ciorbica si felul 2 (mai mult pe baza de pui,fripturica de pui,snitel etc) iar dupa ce se trezesc le da o gustare:un mar,o banana sau o eugenie.
De dormit fetita mea doarme dar am inteles ca sunt cate 2 in pat,nu stiu cat de comod este....ea spune ca nu o deranjeaza.
Mai avem de lucrat la capitolul ''prietene''pentru ca fetita mea este probabil cea mai noua si ceilalti copii se cunosc deja intre ei si fetita mea spune ca nu o primesc si pe ea in jocurile lor.Banuiesc ca este ceva normal la inceput...
Astept parerile voastre cu privire ca gradinitele la care merc copilasii vostri