Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din suflet de incurajari si de urari!
Georgia, ce iaurt dai fetei? Eu nu am inceput cu iaurtul dar i-am dat sa guste sambata la baby expo o mostra de la humanna.Era un iaurt cu afine si i-a placut tare mult piticului.E bun acela sau o avea zahar?
Mady, cat e soacra de soacra, e bunica si e normal sa stea copila cuminte cu ea. Doamne ajuta sa te ajute pana o faci mare.
Ghiulten, Mihaela, mi-e dor sa stiu de voi!!! Sa va traiasca puiutii dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor...in legatura cu incaltamintea pt bebei....este necesar sa poarte toti bebeii incaltaminte cu talonete?sau trebuie doar sa aiba glezna acoperita, sa fie din piele sau bumbac 100%?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza fetelor
Mady si Ilinca felicitari pt castigarea concursului
Ileana o sa se acomodeze Tudor cu bona ( eu vad prin parc mai multe bone decat mamici cu puiuti) cand ai timp sa-mi dai un beep sa-ti spun preturi de bone
bulinutza felicitari pentru Filip
si noi tragem partzuri dar cred k este de la conopida cu brocoli
Iar noi la 8 luni 74 cm si 10560g suntem in grafic..i-am facut cumparaturile de toaman- si partial iarna (app sunt reduceri la C&A )
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Multumim pentru urari, a iesit primul si am avut o noapte mai linistita, cu treziri mici, m-am mai odihnit si eu, sper sa iasa repede si cel de-al doilea dintisor ca vreau sa-l mut singur in camera si nu cred ca o sa am rabdare sa fac ture noaptea si o sa cedez.

Anne, cum s0a comportat micuta la nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara dragelor si la multi ani sarbatoritilor din saptamana aceasta, sa fie sanatosi si norocosi bulgarasii nostrii.
Suziq- felicitari ptr dintisor- iese ai urmatorul repede si o sa va linistiti amandoi
Mady-felicitari si un pupic dulce ptr Ilincuta-bun si argintul nu ?cat despre incaltaminte pediatra mi-a recomandat cu talonet,nu trebuie sa aica probleme ca sa poarte incaltaminte cu talonet.Si eu ma uit sa ii iau si le gasesc cusur mai la toate .. pana la urma vine frigul si o sa trebuiasca sa ma hotaras.
Bulinuta -putere mamico si multa sanatate tie si la bebei-Cincineta are dreptate locurile la balamuc sunt ocupate,coada-i mare la intrare si nici cu pile nu poti sa intri
Aerlilian- felicitari ptr prima experienta cu bona.Ma bucur ca ai gasit o femeie pe gustul si cerintele tale, Doamne ajuta sa fie bine si pe mai departe.
Alexa-ptr Alex-ma bucur ca s-a terminat cu bine operatia -recuparare rapida si sa ne dai numai vesti bune despre el.
Cati - ar fi excelent ptr mamica ta sa poata vizita Parisul cu siguranta ar fi o mare surpriza si bucurie daca ati face asta ptr ea.
Adc- imi amintesc de faza cu Cristian in parc si doamna adevarul este ca e foarte temperamental cavalerul-nici Andrei nu-i departe...
Lady-cred ca tuturor ne-ar prinde bine cate o iesire ..f bine ca ai avut cu cine lasa printesele - meriti mamico un pic de relaxare.
maaama ce m-am intins ... si e si tarziu .. ies si incerc maine sa intru iar ... noapte buna tuturor...
A .. maine dau eu cafeaua de dimineata pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

o cafea, un suc, o limonada?

Hai la cinsteala.. Cine mai doreste, cine mai pofteste?!

"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"

Citat:

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Lady, limonada! Cu cafeaua o astept pe lali

Ce mai faceti dragelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Alice - cafeaua -i gata ,
Lady- bafta la concurs - frumosa poezie,am votat si noi
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Alice, o cafea pe Champs Elysees as bea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Lali, ai vreun motiv special cu cafeaua? Spune, sa ne bucuram si noi

Luiza, sper sa mai tina vremea buna pana vii sa mai facem o intalneala, dar pe Dari n-o mai prindem in concediu, din pacate.

Referitor la talonete, stiu o doamna kinetoterapeut care considera ca purtand talonete (vorbesc de cele confectionate, nu cele care sunt direct in pantofiori din fabricatie) nu se folosesc anumiti muschi ai talpii care au mare nevoie sa fie exersati. Asta in timp ce alti medici recomanda talonete. Deci iarasi dau peste pareri diametral opuse, se pare ca am un talent deosebit in a le colecta.

Offtopic: la fel si cu ligamentul rupt al sotului, unii medici ii recomanda operatia sustinand ca in caz contrar oasele genunchiului vor avea de suferit ireversibil in timp, altii sustin ca daca nu e o fire sportiva si un spirit activ - si nu e - sa faca doar tratamente locale datorita riscului ca operatia sa nu reuseasca, si ca nu ii va fi mai rau decat pana acum.

Mergi la inceput