Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lalitzuza, tot vroiam sa te intreb si uitam: pe 28 octombrie veti mai fi la Paris? Preconizam din nou o vizita de o zi atunci.
Eu nu am pus-o pe fii-mea pe olita inca. Din experienta cu Maria banuiesc ca nici ea nu va pricepe ce e cu obiectul ala si va face orice altceva cu el numai nu ceea ce ar trebui sa faca.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Lali, eu am premergatir acasa, duminica ajunge si o sal testam, am modelul asta:
http://kidsmagazin.allshops.ro/produs/938543/Premergator+VTech+Primii+pasi.html
Eu sunt impotrica rotobilului, nici nu am spatiu dar am inteles ca in unele tari vestice e interzis. Olita o sa o testam tot cand ajungem acasa.

Vladut nu a dormit niciodata mai mutl de 2 ore ziua, cred ca mi-as face probleme daca ar dormi 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fericire maxima!!! Am recuperat portofelul, evident doar cu actele... M-au sunat de la circa 2 de Politie si am intrat in posesia lor. Cineva a gasit portofelul aruncat la P-ta Victoriei si l-a predat unei patrule... Nu mai conteaza banii, am recuperat acteleeeeeeee!!! Am terminat cu bine masteratul si am fost foarte multumita de prestatia bonei. Deci...totul s-a terminat cu bine, revin la viata de mamica si sunt pregatita pentru intalniri.
AAAA!Intamplare: venind acasa, la volan, la semafor, aud pe geam: ce faci doamna, ti-ai gasit actele? Soc...intorc capul si...vad una bucata Bulinta cu una bucata copil Rares...lumea e mica, iar noi doua ne intalnim intamplator pentru a doua oara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Ce bine Ileana!!! Ai scapat de muuulta alergatura dc ai recuperat actele! Tot am vrut (si to uitam) sa iti spun ca imi pare tare bine ca ai gasit bona si ca esti multumita! Doamne ce greu imi va fi si mie din ianuarie...

Lexi si Georgia - Spuneti-mi si mie cum administrati Osanit-ul. Mi-a trimis si mie matusa sotului din Germania si i-as da, poate va dormi mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Lexi -sigur mai suntem si in oct aici , tinem legatura si punem de o intalnire.. se se cunoasca si bulgarasii nu ?o sa dam si noi o fuga in tara dar inca nu am stabilit data.
Suzi- asa este, o gramada de pareri pro si contra si in vest ca si in est.Ideea este toti nepotii mei au crescut cu premergator si nu au absolut nimic acum ca-s mari 16-21-24 ani si nu erau nici asa de evoluate ca acum...cred ca pe undeva este si treaba de marketing...dar asta al tau este chiar ok.
Aerlilian- hai ca a iesit soarele si pe strada ta, FELICITARI ptr master, bona sinu in ultimul rand recuperarea actelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

La multe lunite, Radu Stefan, Flavia, Ilinca Stefania si Stefan Ioan!
ileana ma bucur pt repucerarea portofelului!
lali sincer nici eu nu sunt de acord cu rotobilul,dar tatasuŽi-a luat si il mai pun din cand in cand,dar stie sa mearga doar cu spatele,si nu il las mai mult de 30 de min...cu premergator cu e cel din linkul lui suzi sunt de acord si avem si din ala...
olita am achizitionat si noi azi...si scaun de masa,de care sunt foarte multumita inca de azi si bb e super fericit in el,dar tot nu papa ...

Mergi la inceput

Lali, nu ma refer la probleme medicale, ci mi-e frica de incidente, in apartamentul meu nu prea are unde sa se invarta si atunci riscul de incidente e foarte mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Noi il punem in rotobil, am primit unul in care nu sta prea bine cu funduletul, pt ca partea respectiva nu e destul de ferma si e si cam uzata. dar mai mult de 10 minute nu sta acolo, nici vorba, de acord Luiza ca ajunge pe unde n-ar trebui, la noi a ajuns la cablurile din spatele televizorului, ca alea-l intereseaza, jucariile le arunca cat colo. ideea e sa nu fie nesupravhegheat mai mult de cateva zeci de secunde, eu il mai pun doar cat sa imi trag sufletul sau ca sa merg la baie fara el in brate . O ia si in lateral, si in fata, si in spate, in functie de obiectul interesului sau, daca n-as avea covoare ar zbura.

Saptamana trecuta Cristi nu facea mai nimic in afara de a sta in fund si miscarea sexi. Acum se ridica singur in fundulet si nu de pe o parte cum facea Andra ci de pe burta isi aduna picioarele sub el dupa care muta fundul in lateral si indreapta picioarele in fata, f haios :). Apoi se ridica de jos de pe covor in picioare lipit de canapea - habar n-am de ce se tine, de cuvertura cred - nu ii reuseste tot timpul, mai aluneca, dar a facut asta de mai multe ori. Fara sa vreau l-am filmat cand si-a dat drumul de acolo pe spate si s-a rostogolit cumva in lateral ca portarii la fotbal fara sa atinga cu capul podeaua. Bine, n-am de gand sa-l las sa mai exerseze caderea, dar ma bucur ca n-a picat ca lemnul.

Lali mersi

Ileana felicitari pt the happy returns of the day

Mergi la inceput

Ileana, bine ca ai gasit actele, ai scapat macar de agitatiile de a le reface, oricum de la Ikea pana in Victoriei a facut ceva drum portmoneu tau. Cum procedati acum cu dormitul noaptea, unde doarme bebe? Intreb ca eu as cam vrea sa-l las pe Vladut singur in camera si nu stiu daca o sa reusesc.

Maine il las pentru prima data singur toata ziua, ma duc la cluj sa ma intalnesc cu fini, nasi etc, plec dimineata pe la 10 si ma intorc seara, sper macar sa ma intorc pana adoarme el, oricum saracutul sufera ca nu e taica-sau maine va fi terminat si fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite pt Radu Stefan, FLavia, Ilinca Stefania , Stefan Ioan,
- ce ma bucur Ileana ca ai gasit pan la urma portofelu.imi pare rau ca a trebuit sa trecii prin niste momete urate..de la pierdutul portofelului si pan la recuperarea lui...
- Suzi, Ilinca nu are inca dintisori...tot asteptam....si da...ea noaptea nu papa...de la o luna si ceva cred ca a mancat de vreo 4 ori in timpul noptii pana acu...

Mergi la inceput