Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 18
dara76 spune:
Cristina, pai cand am incercat cu ce apreciem si admiram, n-a mers - era una dintre "solutii". Asa uneori descarcarea in niste limite are si ea rostul ei, oricum fiecare e libera sa scrie ce are chef, voiam sa zic acolo, de fapt, ca nu ma mai bag sa ofer solutii sau ceva, ca sa nu para ca nu e loc de "plans", ca nu asta era intentia. Dar nu stiam cum sa formulez si am zis cu sezonul.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
buburuza1979 spune:
Dia, naspaaaa! bine ca e ok fata!
referitor la ce a zis Anca, cred ca vroia sa zica ca de fapt copii care mananca mai "gras". grasimine ajuta formarea creierului, care impinge oasele mai bine acum cat sunt bebelusi si nu e "sudat" craniul si se mareste usor. asta cu grasimile am mai citit-o si eu mai ales pe la subiecte despre alimentatia traditionala. in topul recomandarilor era untul, oul cu galbenus moale daca e sursa sigura, ciorba de oase de vita, supa de gaina de tara... bine adaptate la varsta bebelusilor.
happylica spune:
hai sa zic eu ce apreciez la sotul meu:
- faptul ca tace de multe ori cand eu am bazdaci (uneori neindreptatiti) chiar daca poate merge pe principiul: 'las nebuna sa isi faca damblaua'
- faptul ca nu uita niciodata ce il rog (eu sunt mai uituca si mai uit diverse.. lucruri carora nu le dau importanta)
- e intelegator si imi respecta perioadele de oboseala (exemplu: nu mai avea tricouri calcate.. desi eu calc multe odata.. si eram super obosita si zic: aualeu, sa iti calc ceva. el zice: lasa iubita, iau maine un pulovar ceva.. gasesc eu cu ce sa ma imbrac. esti obosita). nu ca as fi ascultat ce a zis el, dar parca am capatat putine resurse sa ii calc ceva in graba
- am ajuns la stadiul de a nu ne contrazice in 'public' sau sa ne criticam de fata cu prietenii (avem exemplare care fac asta)
- nu e mofturos la mancare. mananca ce ii dau
- ma iubeste si imi arata asta (acu' na.. uneori mai uita )
- ne arata (mie si alexiei) ca suntem prioritatea lui
hai, l-am laudat destul. ar mai fi multe de zis.. dar daca m-as apuca la criticiiiiiii... aualeuuuuuuuuu
kovacsc spune:
bineinteles ca fiecare are dreptul sa scrie ce vrea ca si pana acum, pe mine nu ma deranjeaza dc cineva se plange, citesc orice.
kovacsc spune:
Bravo Mirela! la asta ma gandeam sa si scriem, ce frumoase calitati are sotul tau si imi place ca nu va criticati in public, asta chiar apreciez
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daniela_F_79 Monna, sigur ca va dau datele! Mie spuneti-mi ce trebuie sa fac, pt ca sunt noua pe aici si nu prea stiu... Eu sunt nascuta pe 14.04.1979 in Bucuresti Fi-mea, Beatrice Ioana e nascuta pe 05.03.2012 in Bucuresti Multumesc! Mami de Beatrice Ioana - 5 martie 2012 |
mai trebuie cateva detalii de la nastere: greutatea bebelinei, inaltimea, ora la care ai nascut, cate saptamani aveai atunci si cum ai nascut, cezariana sau natural
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
happylica spune:
Cristina, avem prieteni care se cearta de fata cu noi, care isi critica nevestele/barbatii cu altii de fata.. mie mi se pare urat rau. domnule, daca ai o problema.. e fix problema personala.. o rezolvam ACASA. nu ca am fi noi cuplul perfect, ca nu suntem.. si suntem departe de a fi.. dar discutam acasa... cand suntem in 'deplasare'.. totul e perfect chiar daca noi poate suntem certati.
monna3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buburuza1979
da... dar macar eu sunt calita! adica nu mai am sperante de mai bine :))) oricum sunt alaturi de tine ca stiu ce inseamna! nici Camilia nu mai merge? Orajel nu ai testat sa vezi cum reactioneaza? mami de doua comori: Serban si Mara |
Camilia il mai calmeaza putin ca daca nu i-as da ar fi jale. Am incercat si Orajelul dar nu mi-a parut a avea vreun efect.
Povestea nasterii
monna3 spune:
Marci felicitari pt dintisor!
Cristina stii cum e, toti au si calitati dar e mai simplu sa-i spui defectele ca deh... asa te mai descarci putin
Mirela chiar ca-i nasol criticatul in public
Povestea nasterii