Sarcina sau nu ......

Sarcina sau nu ...... | Autor: gina_tudor

Link direct la acest mesaj

buna ,

voi combina mesajul de salut/prezentare cu o intrebare ce ma framanta de 2 sapt . asadar , ma numesc Gina si sunt mamica lui Daniel Andrei , comoara mea de 5 ani si jumatate . eu si sotul meu ne-am hotarat in sfrasit sa facem un fratior sau o surioara lui Dani . am facut mai toate analizele prenatale ( inclusiv Papanicolau ) , toate perfecte , problema este ca , cu o sapt inainte de menstruatie ( a si venit mai devreme cu 2 zile ) m-am simtit fff rau ( oboseala foarte mare , durere de cap , greata mai ales noaptea , ameteli ) , iar dupa menstruatie ( care a fost oarecum normala , fara modificari deosebite , poate mai putin cantitativ dar nu foarte mare diferenta ), mai exact de 3-4 zile am o durere sacaitoare la ovarul drept ce radiata pana in jos , pe picior . Au revenit somnolenta si greata . Sa fiu insarcinata ? Sa fie extrauterina ? Doctorul meu ginecolog este la Bucuresti , eu fiind din Giurgiu , imi este mai la indemana sa va "consult" pe voi , sa apelez la experienta voastra .
Multumesc frumos ,
Gina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu iti voi raspunde la salut cu un bine ai venit!

Restul las in seama celor care se pricep.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Gina, poti face un test de sarcina sau poti sa-ti faci la un laborator analiza BHCG.

daca ies negative, sa nu fie vreun pui de apendicita :-((( sau colica renala. chiar daca aparent nu ar avea legatura, uneori colica renala da simptome foarte asemanatoare cu ce descrii tu. o ecografie abdominala ar putea sa faca putina lumina in situatia ta, pentru ca medicul ar putea sa verifice daca sunt probleme cu rinichii, apendicele sau ovarele.

daca as fi in locul tau, mi-as cumpara un test de sarcina de la prima farmacie (de preferat unul care se poate face in orice moment al zilei, nu cu urina de dimineata) si as suna pentru programare la ecografie (sau la medicul de familie, sa-mi dea trimitere pentru eco)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_tudor spune:

Buna Marius ,

Multumesc de ajutor ..... astept acum raspuns si la":problema" mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_tudor spune:

Buna Corina ,

Multumesc pt sfat .....la un test de sarcina ma gandeam si eu dar mi-e teama de rezultat . Imi voi face curaj maine ....sper :)

Mergi la inceput