ce sa fac?

ce sa fac? | Autor: mada83

Link direct la acest mesaj

bunaa tuturor fetelor!!!sunt noua pe forum si as vrea sa ma lamuriti cu o problema...tocmai am fost operata laparoscopic saptamana trecuta si medicul mi/a dat tratament trei luni cu diphereline insa el mi/a zis sa fac saptamana asta prima injectie sa nu astept sa/mi vina menstruatia...este normal?a mai facut cineva asa?va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

nu stiu daca este normal ....dar daca asa ti-a spus atunci asa incearca sa faci , poate pt organismul tau asa trebuie , nu intreba pe forum , aici nu vei gasi raspunsul , su mai bine suna la rd si mai intreaba odata , spunei ca nu ai inteles bine si decat sa faci o prostie.....
doamne ajuta sa-ti ias cum vrei tu
eu am ramas de 2 ori gravi dupa laparascopie , deci se poate

--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu dupa Laparoscopie n-am facut nici un tratament de blocare a ovulatiei. Am luat doar Duphaston sa-mi vina ciclul la timp. Laparoscopia am facut-o pe 19 iunie. Menstruatia mi-a venit pe 3 iulie adica fix 2 sapt mai tarziu si acela a fost ciclul dupa care am ramas insarcinata. Depinde de ce ai facut tu laparoscopie, eu am facut pentru indepartare aderente, desfundare trompe si drilling ovarian. Daca ai facut pentru ca aveai sarcina extrauterina sau endometrioza atunci cred ca e normal sa iti dea tratament de blocare a ovulatiei pana ti se reface organismul.

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/diphereline-3-75-mg-flacoane-injectabile_11340

11+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput