Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
ina.click spune:
la multi ani si multa fericire, Strumphitza!
Prima zi de cresa a debutat excelent. Nu raspunde educatoarea la mobil :( dar lasa nu mai sun si eu, cred ca o pisalogim toti acum in prima zi. lasa ca aflu ce si cum diseara.
Alex s-a zburlit tot si a plans cand a venit dna medic sa i se uite in gat cu spatula aia. Apoi i-a trecut, apoi a vazut educatoarea in halat alb, a crezut ca e tot medic si dadea sa planga iar S-a linistit imediat cand l-a depus in camera hahaha. S-a recules si a intins-o catre masuta, unde s-a asezat tacticos pe scaunel , a inhatat cate jucarii avea in raza, si a inceput sa se joace. Maraind preventiv daca se apropia vreun copil de ele. Of, sper sa iesim din faza cu posesivitatea ....
In rest, sunt foarte mandra de el, sper sa fi fost ok si cu mancatul schimbatul, culcatul, ca la noi astea se faceau cam alandala si in pas de dans si de multe ori cu lacrimi si refuzuri. dar ma gandesc ca adoarme el, mititelul.
ma bucur ca nu au paturi din alea nasoale, cu gratii si ma mai bucur ca vor avea colegi de pat sunt lipite patuturile cate doua. Asta e bine, al meu nu dormea singur...si se pare ca nici nu va dormi.
Aici un link cu prezentarea cresei lui fi-miu si vreo 2 poze.
http://www.primariasector1.ro/articole/citeste/comunicate-presa/1123/Sectorul-1-Alternativa-la-bone-cresa-noua-moderna-cu-180-de-locuri-pentru-copiii-de-0-3-ani
Cand am auzit ca 113 au fost inscrisi m-a luat cu racori, au sistat inscrierile cu f putin timp dupa ce am itnrat si noi. Noi am fost pe undeva printre aia ultimii 13.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
alehiam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alehiam ce poze frumoase!! aveti 2 copii minunati!! robert iti seamana foarte bine!!! la luiza nu mi am dat seama cu cine seamana....la ce pensiune ati fost?? arata foarte bine! la multi ani cu intarziere pt robert!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Multumim.
Am fost la vila valentina din eforie nord. Cam departe de plaja, dar era ok ca si conditii si pret. (http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_valentina/poze-vila_valentina-c44448.html).
Luiza, seamana cu Robert cand era mic:))) (numai ca el era mai blond) - dovada o sa o pun pe picasa:)
Mad cu Robert si Lulu
madutza_bra spune:
Hello!
strumph, la multi ani pentru implinirea unui an de la casatorie!!! Ce frumos ca veti veni de Craciun in Ro, vor fi sarbatori ca-n poveste
yasmi, la mama sambata am papat doar 4 sarmale si muuuult must, si am pus la loc 1 kg de care abia scapasem M aoftic maxim ca nu am exagerat deloc cu mancarea, dar am bagat prea mult must, dulceeeeee Imi revin eu sapt asta ca week-endu-ul viitor mergem sa culegem la socru
Azi am fost cu fata la cumparaturi, i-am luat lui Cristi 2 maisnute..inca un Fulger si pe Francesco Bernoulli (pentru cunoscatori) cadou pentru inceperea gradinitei. Abia astept sa vad cu ce impresii vine, mai ales ca acum se exprima mai bine si stie sa-mi spuna una-alta. Dimineata a intrat f degajat, si-a pus pijamaluta si sticluta la locurile lor si a intrat la joaca. Pb este ca nu vrea sa fie grupa mijlocie ..vrea ori grupa mica ori grupa mare ..cre dca nu intelege ce inseamna mijlociu, sa vedem cum o lamurim
Fata mea doarme iar neu fac o mancarica de fasole verde cu aripi de curcan, sper sa o termin pana la 4 cand plecam la gradi.
La cumparaturi ne-a prin si ploaia...si nu eram pregatite..din magazin pana la masina i-am pus in cap geaca mea..eu am mers prin ploaie in mancea scurta Acum plecam cu carucior, copertina de ploaie, umbrela...tot tacamul. E bine ca-mi reincep mersul alert zilnic de 20 de min
nici nu mai stiu ce am citit...
Ina, am vazut prezentarea cresei, mi se pare super frumos, cred ca esti norocoasa sa ai pt baioat asa o cresa frumoasa. Sper ca si educatoarele sa fie pe masura.
ally, felicitari pentu job
vas, sa-i smecta 2 plicudri pe zi plus regim
roxy ce face? nu am vazut-o
va pup
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
abia mai apuc si eu sa intru...nu-mi mai ajunge timpul deloc, zici ca am 5 copii toata ziua afara, in casa ba mancam, ba dormim, ba treaba, ba joaca....nici nu mai am cand sa deschid calculatorul zilele astea ne-am plimbat, am fost pe stadion la fotbal la tati si i-a placut tare mult buburuzei, vroia sa intre si ea pe teren. azi am fost prin oras sa vedem copii la scoala
nu am citit nimic, merg sa ma spal pe cap ca m-am vopsit apoi trebuie sa pun de-un pilaf cu legume si curcan si abia apoi sa vad daca reusesc sa citesc si sa scriu cate ceva.
strumphitza iti urez si aici La multi ani! sa fiti la fel de fericiti si peste multi ani, sa va bucurati unul de altul si mai ales de piscotica mica si scumpa sa va bucure sufletele mereu. un mare de la noi.
si ce-am mai citit asa in graba....
spiridusha multa sanatate lui Cristi, dragutul. cand nu-i una este alta....
cami ma bucur tare mult ca a fost bine Antonia si ce cumintica a stat ea, scumpa. bine ca este sanatoasa, acum ii dai si tu mancarica mai putin si mai des daca asa trebuie
madutza tocmai ce-ai intrebat de mine
ce scump este Cristi cu grupa mijlocie cine stie ce este in capsorul lui, ce intelege el prin asta
sa nu mai pleci asa cu mainile-n buzunar ca uite ca te prinde ploaia adevarul este ca in ultima vreme n-am mai luat nici eu copertina aia de ploaie, cu seceta asta...am zis c-o si arunc
iti zic imediat si reteta.
nu mai stiu ce-am citit, revin daca am timp
toate mamicile si fluturasii.
roxy_s spune:
madutza uite reteta de pandispan:
7 oua (poti sa pui ori mai multe ori mai putine dar cate oua pui atatea linguri din celelalte ingrediente pui)
7 linguri zahar
7 linguri faina
7 linguri ulei
-se separa ouale, se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul, pana sta lingura in picioare, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca incet de jos in sus. se adauga uleiul si faina si se amesteca bine cu miscari usoare. se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi se pun fructele prin aluat (orice fruct vrei poti sa pui).
daca pui mere, sa pui un rand de felii de mere si pe fundul tavii apoi torni aluatul apoi pui iar mere prin aluat, iese super.
se lasa la cuptor circa 20-25 minute, depinde de cuptor.
irinuca05 spune:
Buna!
Astazi sunt cam obosita. Am plecat la 8 de acasa si ne-am intors la 3. Pitica a dormit pana la 6. Eu am facut revolutie in sifonier ca incerc sa-mi fac bagajul pt "insula zeilor" :)
Dimineata am fost cu pitica la dr pt interpretarea analizelor. A zis sa stam linistiti deocamdata cu alergia aia. Doar daca reapar bubite sa venim sa reluam investigatiile. Ne-a spus sa repetam analiza peste 3 luni. Ne-a mai spus ca alergiile sunt foarte greu de depistat. Poate fi alergica la orice. Iar daca este la praf sau polen, pe astea le vom lasa in pace :) Probabil intamplator ne vom da seama ce-i provoaca alergia.
Pt a-i face analize specifice pt o parte din alergeni inseamna sa-i ia prea mult sange. Si probabilitatea e foarte mare ca analizele sa nu ne lamureasca.
Apoi am fost eu la gineco: control, papanicolau, secretie, ecografie. Sunt ok, mi-a dat sa fac niste analize de sange pe care evident nu le voi face :) Din comoditate si ignoranta
Nu le voi face pt ca mi-a recomandat anticonceptionale Karissa, dar mi-a zis sa le iau dupa ce fac analizele. Pe mine asta ma interesa, ce imi recomanda :)
madutza_bra spune:
Roxy, multumesc pentru reteta, stiu exact cand o voi face , vineri sa o luam la noi in week-end cand mergem sa culegem via la socrii
irinuca, pune mana si fa si analizele alea, sti tu...dupa 30 de ani (nu stiu cat ai tu) nu mai sunt chiar indicate anticonceptionalele Cu analizelele Dariei, ma bucur ca nu tb sa intepi din nou fata. Sa inteleg ca ai inceput sa-ti faci temele pt Bali? cand plecati?
irinuca05 spune:
La multi ani, Strumphitzo! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Lavi, multumesc pt reteta de gogosi, dar deja soacra-mea facuse alt aluat inainte sa apuc sa-i spun de bunatatile de la tine. Data viitoare o incercam.
Apropo de masa de la ora 16: noi am mancat tortelini cu ciuperci, cu sos de smantana cu sunca. Daria a mancat un casttonel intreg, desi nu e chiar mancare pt copii
Roxy, eu totusi ma mir cum de ai atata timp pt forum. Ca esti apropae zilnic prezenta . Eu cand stateam singura cu Daria in bucuresti nu reuseam sa fac mai nimic pana nu venea tati acasa. Si erau capitole intregi necitite pe forum. Deci eu te admir ca reusesti sa iti gestionezi timpul destul de bine.
Vas, sper ca si-a revenit piticul.! Sanatate multa!
Madutza, pai kg-ul ala in plus este mustul. Astepata aa-l elimini si apoi sa te cantaresti :)
irinuca05 spune:
S-a trezit Daria la 6 sa bea lapte, i l-am dat, dar nu mai pot adormi eu. Nu-i nimic, inseamna ca am timp de forum si sa ma gandesc ce nu-mi trebuie in bagaj :) ca mereu pun prea multe lucruri.
Saptamana asta o avem full.
Astazi ma duc la croitoreasa sa imi mai faca o rochie. Apoi am zi de petrecut cu Daria, ca soacra vrea sa puna gogosari la otet.
Maine am zi de bauty, doar eu, fara dari: mani cu gel, pedi, tuns, epilat.
Joi imi iau la revedere de la iubita mea, ca plecam in bucuresti si vineri dimi la 5 ne imbarcam. Nu pe vapor, ci in masina sa ajungem in Istanbul. Stam acolo o noapte, iar sambata urcam la bordul avionului. Ajungem duminica la ora locala 12 la pranz, ora Romaniei 7 dimi.
mandreeac spune:
Buna dimineata si de la noi!
Strumphy la multi ani mami! Sa fiti sanatosi si fericiti! Nu am cum sa ajung ca m- a anuntat sotul ca isi ia liber sa petrecem mai mult timp liber impreuna,ca de ceva vreme ajunge numai la 7-8 seara si pe Rares la 9 il bag la nani! Pe 1-2 oct voi fi musai prezenta ca vreau di toata inima sa o cunoasca Rares pe Sophia,iar eu pe tine
Irinuca concediu placut mami ,iar maine relaxare maxima!
Maduta f dulce Cristi al tau,parca il si vad
Ina felicitari puiutului pentru prima zi!
Roxy nici mie nu imi ajunge timpul,pe cuvant!
Duminica am facut placinta cu mere cu aluat fraged,un deliciu ce sa
mai si bezele
Delia ce dulce poate fi Andra cocheta