Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
n-am mai intrat de vreo 2 zile, ca nu am mai avut vreme deloc

apropo de cat de departe a ajuns medicina in ziua de azi, am vazut ieri la tv o stire, un medic nu stiu de unde, a operat 2 femei, le-a facut transplant de uter...una nu avea deloc uter din nastere, cealalalta avea ceva deformatii...ambele au primit uterele mamelor lor si peste un an se poate spune daca se poate face fiv, daca pot duce o sarcina...de domeniul sf, dar realitate...
in rest, nimic nou, tot in asteptari, sper sa ajung macar de data asta pana la ziua cu beta, avand in vedere ca e programat in ziua 26...maine am o saptamana de la inseminare, pana acum nici un fel de probleme...

Miky, mult succes la fiv, frumoasa productie, congelati ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fete,
Emilia ms de informatiile despre uterul bicorn. Ieri am intrebat dr meu de parerea acelui dr si nu a confirmato, a zis ca poate fiindca uterul meu este retrovers l a facut sa afirme ca am uter cu aspect bicorn. Dupa monitorizarea de luna asta am tras concluzia: am ovulat in z8 insa endometrul meu era prea mic, nepregatit. Acum astept sa vina z1 pt ca luna urmatoare voi face monitorizare cu stimulare usoara.
Emilia ai grija de tine

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LolaD spune:

Fetelor la fel si mie, un singur medic a zis ca am uter bicorn, ce e drept era la Medicover, avea super tehnologie pe ecran plat si am inteles ca era super doctor in ecografii. Pe de alta parte tot ce mi s-a mai spus de-a lungul anilor e ca am uter retrovers. Am facut la un mom dat si o colposcopie si nu mi-a zis nimic de uter bicorn.
Miha, iti urez mult noroc pentru luna ce va urma, sa fie cu ochisori. Emilia, stai linistita in patut cum a zis si medicul si o sa fie bine, important este ca nu ai scurgeri de orice fel, odihna si repaosul la pat o sa ii faca bine lui bebe.
Mie mi-a venit cm la 28 de zile acum dar cred ca a fost declansat de un dus mai fierbinte care il facusem cu o seara inainte. M-am apucat de elevit si acid folic si vedem ce va mai fi. Momentan nu sunt asa indarjita si pot spune ca ma aflu intr-o stare f rabdatoare cu bebe, nu ma grabesc, inca.
Pup toate fetele

http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
lola la colposcopie nu se vede uterul, trebuie sa faci o histeroscopie ca sa fi sigura ca ai sau nu uter bicorn...daca exista posibilitatea sa ai asa ceva mai cere o parere si investigheaza-te, cine stie poate si asta un hop in drumul spre a avea un bebe...spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Dragele mele,
Revin si eu dupa ceva vreme cand am sperat...acum îmi impun sa nu mai sper si sa m#259; obisnuiesc cu ideea ca nu voi mai avea copii. E greu pentru ca fetita îmi cere o surioara si se roaga la Doamne Doamne iar apoi intreaba unde e surioara. Cum sa ii explic unui copil? Saptamana trecuta am facut analize si am un numar destul de mic de trombocite. Iar sarcina le-ar scadea si mai mult, ceea ce ar pune probleme si pentru mine, si pentru copil.
Va scriu toate acestea pentru ca citesc de ceva vreme si va inteleg cat va e de greu.
Ma rog sa vi se implineasca visul de a fi mamici!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

De lia, bella, lorena, walki, tzuky, mihah, ylary, stef, bebelu...... mai stiti ceva?
Poze cu burtici si bb-ei nu au postat pe nicaieri sa ne mai clatim ochii. Fetelor luati exemplu de la bob! Vrem poze!

Ancuta, in curand mamica!

Prezent! Multumim de intrebare. Greu cu forumul.. Lucas e fff demanding comparativ cu Eva. Nimic nu pot sa fac. Decat sa ii fac mari pe ei. Ma rog ptr voi fetelor sa va ajuteDzeu!
Vai dar verisoara lui kmy ce a patit cum de a pierdut bb atatde mare, ca mor aici...
Fetelor nu va pierdeti speranta, plangeticand simtit nevoiadar luati-o de la capat! Va rogeu, se poate! Eu am endometrioza, un sg ovar, trombofilie si 36 de ani si s-a putut, fiti optimiste.

Apropo scriude pe tel siiar am raportat aiurea un mesaj la moderator imi cer miiiii de scuze! Pupici fete dragi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Amkta, unele fete, dupa ce reusesc si raman, uita si nu mai trec pe aici desi noi ne-am bucura sa auzim de bine, ca suntem satule numai de rau

eu chiar daca raman gravida, cred ca nu ma duc la odisee ca nu cunosc pe nimeni si nici nu vreau, ma simt mai bine aici

Aspenter (75 mg) 1 pastila la 2 zile

of asa e! Eu am incercat sa scriu o vreme dar a fost prea greu eram singura cu Eva sotul in Franta eu cu sv pana seara si mii de drumuri ptr analize, sarcina mea nu a fost deloc usoara, la 35 sapt medicul m-a abandonat am nascut la privat unde nu cunosteam pe nimeni am facut ditamai depresia dupa nastere... Of, numai vesti bune nu v-as fi dat eu...
Sper sa ma iertati si din cand in cand sa ma primiti aici. O sava trimit acum pe mail cateva poze cu Lucasel, pup mult.
Ma iertati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
ylari spor la treburi , eu te iert, adik n-am de ce sa te iert pt ca e de inteles ca esti ocupata, e mai greu cu 2 copilasi, fiecare cu dorintele lor si nevoiele lor...sa-ti fie sanatosi si destepti. vezi ca la endometrioza a pus lucia niste articole, daca poti sa dai un ochi ar fi bine si asta e valabil pt toate fetele de aici care au endometrioza.
in rest ma bucur de ploaia asta si de frigulet, abia astept sa ninga..gata am zis-o...urasc caldura, imi place vara doar pt mare in rest..
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Gata am trimis poze pe mail
Va pup sper sa mai pot intra si aici dar de aspirat acum aspir doar sa ii fac mari pe piticoti, ptr ca si sa vreau si ar fi greu, 3 medici mi-au recomandat sa ma opresc, am 4 taieturi pe abdomen iar acum la ultima cezariana m-am refacut teribil de greu, lucru care a accentuat depresia.
Nu mi-am legat trompa, mi s-a parut un afront... Multi zic ca am fost nebuna si ca ar fi trebuit sa ma gandesc la mine. Se cruceau cu amandoua mainile ca nu vreau sa o leg.

Pup Miha, Alex, gaby, moni si pe toate de fapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele eu mai intru din cand in cand sa va citesc. Nu v-am parasit. Doar ca nu mai scriu. de molipsire.

16+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput