Aspirante optimiste > 20 ani (807)
Raspunsuri - Pagina 10
gabyv spune:
Singura problema este ca nu prea mai pot, chiar ma gandesc daca nu ar fi bine sa fac o pauza anul asta, ce a mai ramas din el. Deja sunt 2 ani de cand ma injectez, atat psihicul cat si fizicul meu au de suferit.
In fine, nu vreau sa stric zen-itudinea.
ramayanaa spune:
Gaby, te inteleg foarte bine, poate chiar ar fi bine sa iei 2-3 luni pauza, sa te refaci fizic, dar mai ales psihic...cred ca aici avem toate de suferit cel mai mult...pe mine m-a ajutat enorm in procesul de detasare si sa ies din obsesie o pauza impusa de 3 luni (in iarna trecuta, din cauza unei operatii la ureche), urmata de gasirea unui hobby care sa ma preocupe cu adevarat si sa ma solicite psihic si mental (invat sa cant la un instrument, cu mers in mod regulat la profesoara)...sunt alt om de atunci, va jur...am regasit bucuria si impacarea cu viata pe care o am...stiu ca nu te ajuta prea mult cuvintele mele, dar te inteleg perfect
ankcta spune:
Buna fetele
Am o durere ingrozitoare de cap
Cred ca ziua de maine e de vina in fiecare an in prima zi de sc a elevilor, am o stare de parca eu incep scoala.Ma oboseste tare!!! Cu toate mamicile si toti copii cu emotii de park nu ne-am mai vazut niciodata. Nu stiu de ce e asa mereu . MAi ales ca acum suntem cls a IV-a
ankcta spune:
Fetelor fac cinste, cu intarziere la toata lumea pt cei 15 ani pe care i-am petrecut cu sotul
Scuze de intarziere dar ieri eram cam
Oricum nici azi nu sunt ff departe
ankcta spune:
Rama gasesti si vopsea de par fara amoniac si nu este chiar asa de rea. Doar ca se duce f repede culoarea
ankcta spune:
Gaby , capul sus. O sa vina si randul tau, doar ca barza este fff aglomerata si u pleci f des de aksa!