cerezette luate gresit mai au efect?

cerezette luate gresit mai au efect? | Autor: ionela_cora

Link direct la acest mesaj

buna.sunt noua pe forum si am o intrebare.
daca am luat cerazette dupa terminarea primului ciclu menstrual de dupa nastere mai are vre-un efect? sa ce trebuie sa fac in cazul acesta?.mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

cerazette se incepe din prima zi a ciclului.... Faci pauza si incepi iar cand apare iar ciclul, cea mai sigura metoda, in rest trebuie sa te projezi altfel.

Cristina

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_cora spune:

mersi cristina...le iau de 7 zile si azi ma opresc..sper ca nu vor fi probleme la urmatoarea perioada a CM nu? mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca le opresti acum e aiurea, situatia nu e nici cal nici magar, iti dai organismul peste cap. Eu zic sa le iei in continuare, nu are importanta ca nu le-ai inceput in prima zi a ciclului singura chestie e ca nu esti protejata de o noua sarcina. Foloseste si prezervativ vreo luna ca sa fii sigura.

Mergi la inceput

dar azi nu am mai luat..yiceam ca e mai bine sa sa incep din prima yi a CM,la ora 16 iau mereu pastila acum cand trebuie sa iau. sunt total confuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iti citez din prospect:
"Administrarea comprimatelor trebuie sa Inceapa In prima zi a ciclului menstrual natural ( ziua 1 este prima zi a sangerarii menstruale). Inceperea administrarii In ziua 2-5 este permisa, dar In timpul primului ciclu este recomandata o metoda de bariera, In timpul primelor 7 zile de administrare a comprimatelor"

Deci daca nu ai inceput din prima zi, trebuie sa foliesti si alta protectie in primele 7 zile zice prospectul pe care il gasesti aici si ar fi bine sa-l citesti
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3235

Mergi la inceput

hi,

Eu zic sa faca pauza, ca Cerazetele sunt putin altfel ca restul, cand le iei le iei continuu, fara pauze; deci opinia doctorului meu, faci pauza vine menstra si apoi incepi din ou din prima zi; alfel poti sa astepti poate mult si bine sa ai menstruatie....ca uneori nu se intampla nimic 2-3 luni :)

Cristina

Mergi la inceput

hi,

Lavi are dreptate, asa scrie si aici pe pachet, dar pentru mine e mai sigur sa o iau dela inceput din primul moment; scuze daca te-am indus in eroare...tot asa fac si eu si de asta mi-am permis sa-ti dau sfatul.

Mergi la inceput

am inceput sa am sangerari.banuiesc ca e de la cerazette, nu am luat niciodata anticonceptionale si nu sunt nici prea bine informata despre ele.acum cel mai bine sa le reiau de la urmatorul CM. Dar incep tot din acea folie?[:-/

Mergi la inceput

hi, sigur din aceeasi folie, nu se face pauza..incepi cu ziua saptamnii in care esti si mergi mai departe..

Cristina

Mergi la inceput