Tratament cu spanz - ma poate ajuta cineva?
Buna ziua,
As vrea sa stiu un mod de preparare/dozaj pentru un tratament cu spanz si regimul alimentar aferent.
Este vorba despre soacra mea, in varsta de 61 ani. Acum vreo 7 ani a fost operata de cancer la san. Lucrurile evoluau bine pana acum 1 an si ceva cand i s-a intrerupt hormonul pe care il lua. De atunci markerii au inceput sa creasca. Cei de la Spitalul Coltea au fost indiferenti.. ii tot ziceau sa revina peste 3 luni de fiecare data. La o scintigrafie i s-au vazut niste metastaze pe coloana.. a inceput un tratament cu zometa, care a parut ca funtioneaza (dar markerii tot cresteau). Fiind in vacanta in Franta ... si-a pierdut vederea la un ochi. A dus-o la spital si au constat multiple metastaze pe creier neoperabile si i-au recomandat o intoarcere imediata in Romania pt a incepe radioterapia... Cei de la Coltea... au raspuns prompt.. o putem programa in februarie (speranta de viata in asemnea cazuri e de o luna.. si ei vor sa o programeze peste 6 luni). Francezii au ramas cu gura cascata... a trebuit sa incepem un tratament cu radioterapie acolo cat sa blocam tumorile.. Am auzit de acest tratament cu spanz care ar fi o ultima speranta. Va rog frumos sa ma contactati daca puteti sa imi dati sfaturi pe email la: bogdan9_1999@yahoo.com, la telefon: 0766 223086 sau aici pe forum.
Multumesc mult
Raspunsuri
emilia.m spune:
Imi pare rau si ii doresc multa sanatate soacrei tale.
Uite ce am gasit pe net:
http://www.formula-as.ro/1999/367/medicina-naturista-25/victoria-plantelor-in-lupta-cu-cancerul-vascul-si-spanzul-646
Ma gandesc ca cei de la redactia Formula As te-ar putea ajuta sa intrii in legatura cu cineva care o poate ajuta pe soacra ta.
10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mihaela_i spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Imi pare rau si ii doresc multa sanatate soacrei tale. Uite ce am gasit pe net: http://www.formula-as.ro/1999/367/medicina-naturista-25/victoria-plantelor-in-lupta-cu-cancerul-vascul-si-spanzul-646 Ma gandesc ca cei de la redactia Formula As te-ar putea ajuta sa intrii in legatura cu cineva care o poate ajuta pe soacra ta. |
Multumesc pentru raspuns, linkul este foarte util.
Deja scrisesem un email redactiei de la formula-as. Astept raspuns si de la ei.
ch_dana spune:
Mihaela, radioterapie se face si in Bucuresti, la Oncofort, (unde vine si seful departamentului de oncologie de la AKH, daca vreti o a doua opinie), poate e mai comod pentru voi decat in Franta...