Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 7

ina.click spune:
ina.click spune:
 Buna dimineata tuturor!
 Am vrut sa dau si eu o cafea virtuala si nu nimeresc emoticonul corect
 Am vrut sa dau si eu o cafea virtuala si nu nimeresc emoticonul corect 
Just derpin' around

cami_antonia spune:
cami_antonia spune:
 neata natiuneeeeeeeeeeee
ne-am intors de la analize
au recoltat repede fetele de acolo
se vedee ca asta fac toata ziua
doamne si ca o intamplare
cea care ne-a recoltat a intrat in vb cu noi uitandu-se la diagnostic
si ne-a zis ca fata ei de 27de ani are o boala de stomac chorn sau ceva de genul
despre  care tot citeam eu
offffffff
numa boli mai nene
ea mi-a intarit convingerile de a o cauta bine pe antonia
ca e mai bine daca e ceva depistat de cand e copilul mic
offfffffffffff
acu asteptam pana vineri ccand ni se va face irigografia
adica bariu pe colon si pac poza
insa imi revine o trreaba ffffff grea si anume sa ii fac ceva clisme acasa si seara si dimineata
si sa o tin nemancata cateva ore bune
sa vedem daca imi iese
ca azi abia abia am reusit sa o tin nemancata
i-am cumparat ciocolata
si i=-am explicat ca o mananca doar dupa
si a zgamaiat una in maini
in fata medicului de pofta
 de pofta
da a rabdat pana la urma draguta de ea
offffffffff greu eeeeeeeeeee

cami_antonia spune:
cami_antonia spune:
 am uitat sa va zic ca antonia s-a trezit singura la ora 5 dimineata
si acu am culcat-o 
ca la 7 eram la spital
si la 8 si un ssfert dekja eram acasa
nici nu-mi venea sa cred
cat de repede ne-am miscat
catank sedere pplacuta in continuare
cu strumph te mai poti vedea la plecare la inceput de octombrie mai apare o zi in bucuresti
delia nu am fost atenta
cum a fost cu alerfia aia atunci?
;la ce esti alergica in final?
ai pregatit-o pe maria pt scoala?
cred ca te-am mai intrebat
ea vb in engleza la scoala?
i se preda tot in engleza?

ailed_dota spune:
ailed_dota spune:
 cami, ei i se preda in germana, face la scoala si engleza cu tipa care vb doar englezadeci n-are alta sansa decat sa invete, si croata si acum vrea optional la italiana , iar cu alergia este exact faza cu m-am intors cum am plecat..adica nici acum nu stiu la ce am facut-o... pb la histamine din inghetata veche, ca la migdale si nuci din fericire n-am
, iar cu alergia este exact faza cu m-am intors cum am plecat..adica nici acum nu stiu la ce am facut-o... pb la histamine din inghetata veche, ca la migdale si nuci din fericire n-am

ina.click spune:
ina.click spune:
 CLISME acasa doamne dumnezeule, sigur e nevoie?
Multa sanatate. Sigur sigur sigur nu se poate altfel, cu chestii naturale , cu miere, cu prune, cu ce-o fi?
Si nemancata, biata de ea. Of doamne. Mult succes, sa treaca repede.
Just derpin' around

miki1979 spune:
miki1979 spune:
 neata mamici
mandreac, pitica are 1 an si 2 luni..si multa vointa
mary, s-a schimbat intradevar mult, pot discuta cu el ca de la egal la egal cateodata..si crizele sunt controlabile..uneori stau si ma uit la el si nu-mi vine sa cred ce usor e acum..
catank multa sanatate va doresc
somleac, eu la idei sunt cam varza sper sa te ajute fetele
 sper sa te ajute fetele
cami eu am facut irigografie cu cativa ani in urma..nu e o amintire prea placuta, nu vreau sa te sperii dar sa fii pregatita, sa stii ce presupune..ii face fara anestezie ? o sa fie greu sa stea nemiscata fiind vorba de un copil..seara inainte mie mi s-au dat niste prafuri sa beau care spala bine colonul..vezi poate se da si la copil..forlax parca se numeau..si procedura presupune introducerea unui furtun ( cam rigid si gros ) pe colon si cu apa si nu stiu ce substanta de contrast se urmareste prima parte a colonului, adica e o procedura mai putin completa decat colonoscopia ca se examineaza doar prima parte a colonului..sa fiu sincera, mie mi s-a parut groaznica, dureroasa..ba mai mult, m-a durut burta/intestinele vreo 2 zile dupa ca aveam impresia ca nu mai e nici unul la locul lui..sper sa scape mai usor antonia si pupici, sa o tii de mana strans, sa te simta aproape..
) pe colon si cu apa si nu stiu ce substanta de contrast se urmareste prima parte a colonului, adica e o procedura mai putin completa decat colonoscopia ca se examineaza doar prima parte a colonului..sa fiu sincera, mie mi s-a parut groaznica, dureroasa..ba mai mult, m-a durut burta/intestinele vreo 2 zile dupa ca aveam impresia ca nu mai e nici unul la locul lui..sper sa scape mai usor antonia si pupici, sa o tii de mana strans, sa te simta aproape..

mandreeac spune:
mandreeac spune:
 Neata si d la noi!
Miki,ce a trecut timpul.Bravo ei ,ma bucur din inima cand aud de copilasi sanatosi!
Cami tinem pumnii.Ma ia cu frisoane cand am citit ce a scris Miki
Somleac sunt in pana de idei.Ceva chiloti comestibili de la sex shop? Sper ca macar te- am amuzat
Catank multa sanatate surorii tale ,sa se refaca rapid
pupici tuturor