Cel mai frumos loc din Romania este... (2012)
Raspunsuri - Pagina 2
filofteia spune:
Citat: |
Iti imaginezi ce mandra sunt, nu???? |
Ai si de ce.
Am fost de trei ori la Iasi si de fiecare data am fost impresionata, ceea ce nu mi s-a intamplat cu alte orase.
Cetati:
Cetatea Histria - Constanta
Cetatea Rasnov - Brasov
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui filofteia
Ai si de ce. Am fost de trei ori la Iasi si de fiecare data am fost impresionata, ceea ce nu mi s-a intamplat cu alte orase. |
Probabil canu ai fost cand/pe unde se scoteau sinele de tramvai
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emanouela spune:
Laura.."arta" cere sacrificii. Da, a fost o perioada cumplita, haos total, se spargeau toate strazile, parca era epidemie, indignarea era maxima si nervii prastie....acum insa, au inceput rand pe rand sa se finalizeze si e altceva. Na, asta e stilul romanesc, catinel, catinel. Nu stiu al cui e "meritul" sau interesul, insa s-au facut chestii frumoase...Palas, strazile principale arata a strazi acum (cele finalizate), Stefan cel Mare se face zona pietonala, Bahluiul se amenajeaza si nu mai arata ca o gropa de gunoi.
natalia_nica spune:
Parcul National Retezat, Lacul Bucura - superb. Anul asta am ajuns acolo cu tot cu Denis. Traseu destul de dificil pentru un pusti de 6 ani, dar i-a placut si ar fi vrut sa urce si pe varful Peleaga - nu cred ca ar fi reusit, prea mult pentru varsta lui
My_Lady0091 spune:
tinutul Bucovinei!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Eu raman la vechea mea dragoste: Bicaz si lacul Izvorul Muntelui. As mai adauga acum Delta si Obarsia Lotrului.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara