rambursare taxa auto

rambursare taxa auto | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

am cateva intrebari legate de rambursarea taxei auto pt masinile aduse din strainatate .

am cumparat un opel in august 2008 adus din germania si l-am inscris . am platit o taxa de prima inmatriculare de cca 800 euro . stiu ca exista o ordonanta de guvern care spune ca aceste taxe trebuiesc inapoiate celor care le-au platit . la finante mi s-a spus ca nu se poate deoarece taxa actuala este mai mare decat taxa pe care am achitat-o si s-ar fi putut face aceasta cerere de rambursare daca taxa actuala era mai mica .

m-am intalnit in week-end cu o prietena care lucreaza la tribunal si imi spune ca taxa este rambursabila fara nici un fel de conditie si cu noaste persoane care si-su recuparat banii . nu mai stiu ce sa cred si nici nu stiu ce sa fac , unde sa merg .

help !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

prietena ta te-ar putea ajuta pentru a formula o actiune in instanta pentru recuperarea banilor. de recuperat doar prin hotararea judecatoreasca definitiva ii poti recupera,

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ea sigur ca ar vrea sa ma ajute , dar locuieste prea departe . mi-a spus sa ma adresez unui jurist/avocat nu tin minte tocmai de aceea intreb .

ceea ce ma intereseaza este daca intr-adevar se pot recupera , adica sa nu mai pierd timpul prin instante / procese . stiti persoane care i-au recuperat ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Gabriela, stiu destule persoane care si au recuperat taxa de inmatriculare. Iti trebuie doar un avocat bun, specializat in asa ceva, timp, rabadre si bani de avocat . suuces!

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Gabriela, stiu destule persoane care si au recuperat taxa de inmatriculare. Iti trebuie doar un avocat bun, specializat in asa ceva, timp, rabadre si bani de avocat . suuces!

SOACRA MARE
Doua maini stangi

nu e nevoie de avocat,e nevoie cineva care sa stie sa-ti intocmeasca bine dosarul si de rabdare.
gabriela, da eu am recuperat banii pe taxa achita[am primit inclusiv dobanda ].a durat aproximativ 10 luni de la depunerea dosarului pana la primirea banilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabriela, uite aici link-ul unui judecator, poate te ajuta.

http://demissparios.wordpress.com/2012/09/03/taxa-de-prima-inmatriculare-dobanda-legala-si-procedura-de-restituire-a-sumelor-de-la-bugetul-de-stat-contribuabilului-c-a-craiova/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

super .atunci caut actele si fac dosarul . unde ar trebui sa-l depun ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Noi am dat statul in judecata in februarie 2012,avem termen in septembrie 2013.

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu

super .atunci caut actele si fac dosarul . unde ar trebui sa-l depun ?

multumesc

"niciodata nu e prea tarziu"
Din pacate nu stiu sa-ti raspund,noua ne-a intocmit/depus dosarul un prieten avocat.Se ocupa el de tot.

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput