Clasa a I-a...2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Albinutzza spune:
Cosmi1975 mergeti cumva la 49?
Deci incepem pe 17, dar se pare ca deschiderea este pe 15. asteptam si noi ziua de maine sa vedem ce se intampla.
fran spune:
Pe mine ma incurca de nu se poate inceperea scolii pe 17. Pe 10 si 11 imi luasem liber, sa stau cu copilul, apoi de vineri 14 sept ar trebui sa plec intr-o delegatie. Am viza, bilet de avion, na acum trebuie sa cancelez tot. Deschisesem prin primavara un subiect aici pe forum , intrebam cand incepe scoala, toata lumea m-a asigurat ca pe 10, asa era si pe ismb Mi se pare o mare bataie de joc- pe la nici o scoala nu era nici o miscare saptamana trecuta, iar acum prelungesc cu o saptamana ca sa aiba timp scolile sa se pregateasca...In conditiile in care iarna probabil iar vom avea ceva vacanta in plus, ca de, vremea nefavorabila, iar vor fi nu stiu cate scoli ne-incalzite, copii care bat km prin zapada pana la scoala, ceva epidemie de gripa etc. No, cand vremea e ok- nu sunt scolile pregatite, da' se rezolva intr-o saptamana!
Hm, mi s-a luat de sistemul de stat inainte de a intra in el
Si pana la urma au anuntat in contul la ce se amana cu o saptamana? Termina o saptamana mai tarziu la anul in iunie? Se scurteaza vacanta de iarna?
anymony spune:
Fran, din ce am vazut, structura anului scolar ramine la fel. Sem 1 pina pe 22 dec, iar vacanta de iarna pina pe 13 ianuarie, iar sf anului pe 23 iunie. Dar ...orice se poate intimpla!
Noi am fost plecati in weekend la munte, acolo am aflat de deschiderea scolii pe 15 - de fapt asa era si pe vremea noastra...Asa mi se pare normal.
Cit despre amenajarea scolii, a noastra inca e in reparatii generale. au schimbat instalatia de incalzire, tevi,calorifere, nici de varuit nu s-a varuit...asteptam...
miine ma voi duce la scoala sa vad daca pe 15 simbata e festivitatea de deschidere.
va pup, vorbim..
monalac spune:
Se pare ca saptamana aceasta va fi recuperata in aprilie ,cand copiii nu vor mai avea vacanta doua saptamani,ci una [e vb de vacanta de paste].Aiurea.
cosmi1975 spune:
neata mamici de bobocei
Albinutza , nu suntem la 49 ...
fetelor, amanarea inceputului de an scolar are im mare parte legatura cu lipsa de personalsi va dau un exemplu concret: am facut parte din comisia de titularizare dintr un centru bucurestean ...la invatatori 88 de posturi titularizabile, inscrisi 46 candidati .
Rezultate: 7 invatatori cu note peste 7 (titulari), 3 cu note intre 5 si 7(suplinitori)...restul pana la 46 note sub 5si cum metodologia spune ca cei sub 5 nu au voie sa primeasca post ,ganditi va ce lipsa de personal numai intr un sector
hmmm , nu stiu cum vor rezolva cei din minister treaba asta....la educatoarea situatia este si mai dramatica
Frantare rau imi pare pentru situatia creata..
pup toate fetele si vb
teolinda spune:
Am fost sa ne transferam... surprise... nu se mai poate la scoala unde suntem arondati ca nu mai au locuri. Dl. director avea o lista cu locurile ramase libere in sector...pe la ce scoli , pe la ce clase.
La scoala unde apartinem deja sunt 27-28 copii si 0 locuri asa ca m-au directionat spre o alta scoala aflata in apropiere.
Mie imi convine mai bine noua scoala..barbata-miu deja face clabuci ca nu am inscris copilul de la inceput la scoala unde apartinea el..ca incapatanarea mea... da' pana la urma io-s fericita ca a nimerit mai bine asa.
Am completat o cerere de transfer...maine la 14 ma duc sa o iau si sa imi zica daca ma duc cu ea la scoala de unde plec .
Joi ar trebui sa ma duc sa ia masuri copilului pt vestuta si vor mai avea si cravata obligatorii..la fel... in rest... negru/bleumarin - pantaloni, blugi..care ce avem si camasa/tricou polo albe.
Cat priveste lipsa de personal... exista in toate scolile in care m-am plimbat zilele astea... nu are nimeni personal pentru pregatitoare.
Cosmi ce zici tu e de mai jale... de plans.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
Teolindahai ca usor usor se vor rezolva lucrurile...tot joi mergem si noi sa i se ia masuri lui Stefan.Sacou,vesta(albastru deschis),pantalon(negru) si cravata(galbena)...150 ron....
danaionela spune:
Si eu am trecut pe la noua scoala si am completat cererea de inscriere. Maine ma duc la vechea scoala ca sa le depun o notificare prin care ii anunt ca-mi retrag fetitele de la ei.
Noi masurile pentru uniforme le-am luat...
aurash1 spune:
Cred ca stai pe undeva prin zona Buna fetelor,
si pe mine m-a dat peste cap inceperea scolii pe 17 dar si festivitatile care se pare ca vor fi pe 15 (adica sambata) mai ales ca aveam programata o deplasare in tara in acea zi...
La noi la scoala nu se mai aude nimic nou, a aparut doar un anunt care spunea ca putem incepe sa aducem adeverinta apt pt scoala si fisa cu vaccinarile.
Teolinda...ma bucur ca ai reusit transferul pana la urma. Cred ca stai undeva in zona mea pentru ca la un moment dat targetam aceleasi scoli. Poti sa imi zici unde ati ajuns? Pe pm?
Cosmi1975...am citit de dimineata ce ai scris si de atunci ma gandesc numai la asta. Avand in vedere ca sunt mai multe clase I decat a IV-a la scoala noastra vor trebui sa aduca invatatoare noi. Rezultatele pe care le-ai scris m-au ingrozit de-a dreptul...
Mai e cineva bobocel la 195?
Va pup si o saptamana grozava!
J G spune:
Am fost azi sa dau comada de uniforma, am luat un sarafan si un deux-pieces. Cum arata? Putea fi mai rau, e tot ce pot sa zic ...
80 lei sarafanul, 100 fusta cu vesta. Fusta e f f urata, insa am luat ca sa-i dau pantaloni cu vesta (sper sa ni se permita!).
Va rog sa-mi dati si mie pe PM numele doamnei despre care vorbeati acum cateva pagini, apropo de camasi etc.
Maine avem sedinta, sper sa primesc si lista de rechizite ca sa merg sa le cumpar. Cu ghiozdanul inca nu m-am hotarat dar cred ca voi lua un Herlitz midi.
Va pup