Anul scolar incepe pe 17 septembrie
Raspunsuri - Pagina 6
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Lema: "Al naibii treaba, daca scoala incepe in 17 in loc de 10 ale lunii X e ceva irefutabil de neserioasa." www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Subscriu si eu.....
karula spune:
citat din mesajul lui marius Lema: "Al naibii treaba, daca scoala incepe in 17 in loc de 10 ale lunii X e ceva irefutabil de neserioasa." |
(Di)lema:
Daca eu platesc darile catre stat pe 17 in loc de 10 sunt serioasa? Sunt penalizata? Cred ca sunt doar irefutabila :)
marius spune:
Accept (di)lema.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
oana_lex82 spune:
Foarte urat din partea nenorocitilor astora sa anunte asta asa..cu o saptamana inainte..eu una am planurile toate incurcate..Copilul meu urmeaza sa mearga la cresa, imi luasem concediu pe 10 pt a sta acasa sa il duc dimineata, sa ii fac trecerea mai usoara, plus ca nu s-a zis ca in prima saptamana e posibil sa ne cheme mai devreme daca copilul nu se acomodeaza..acum habar n-am ce o sa fac..cred ca am sa car copilul dupa mine la serviciu pt ca nu am cu cine sa il las in caz ca nu vrea sa stea la camin..oribil!!! Sa le fie rusine nesimtitilor care nu se gandesc ca in felul asta incurca o gramada de oameni...
eumada spune:
Wow,nu mai face o tragedie....nu e nimic asa de rau..in fond si la urma urmei e o saptamana,si avand in vedere ca adevaratele ore incep cam dupa trei zile de la inceperea anului....nu e nimic,crede-ma pe cuvant...
Chiar nu vad de ce atatea manifestari de furie....
(Di)lema imi place si mie....
Sabina spune:
Lala, eu nu zic ca e normal, zic doar ca refuz sa intru in jocul lor si sa ma enervez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
marius spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Foarte urat din partea nenorocitilor astora sa anunte asta asa..cu o saptamana inainte..eu una am planurile toate incurcate..Copilul meu urmeaza sa mearga la cresa, imi luasem concediu pe 10 pt a sta acasa sa il duc dimineata, sa ii fac trecerea mai usoara, plus ca nu s-a zis ca in prima saptamana e posibil sa ne cheme mai devreme daca copilul nu se acomodeaza..acum habar n-am ce o sa fac..cred ca am sa car copilul dupa mine la serviciu pt ca nu am cu cine sa il las in caz ca nu vrea sa stea la camin..oribil!!! Sa le fie rusine nesimtitilor care nu se gandesc ca in felul asta incurca o gramada de oameni... |
Cursurile scolare incep in 17 nu cresele sau gradinitele.
Acestea sunt deja deschise.
Asa a fost si pana acum.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
maru spune:
marius, incerc sa ma conving ca Lema ta a fost o gluma nu f reusita, pentru ca altfel imi explic de ce invatamantul e vazut ca o gluma de catre societate.
ganditi-va ca nu incurca numai parintii, ci si cadrele didactice. Planurile pedagogice facute deja, ca sa nu mai spun de cei incepatori ce fac planuri de lectii, numar de ore alocate care trebuie rearanjat...
aici cadrele didactice sunt platite pentru perioada in care lucreaza, perioada in care cotizeaza pentru vacanta. Sunt si teacheri care prefera banii intregi apoi pe vara iau banii de concediu si pentru cateva saptamani nimic.
Asa ca daca guvernul decide sa amane inceputul scolii, atunci teacherii raman fara plata pentru saptamana aia.
Apoi parintii: scoala incepe la 8 se termina la 3. Pana termina parintii serviciul copii stau la dayschool, platit. Cine acopera costurile astea? in loc sa platesti 3 ore zilnic, sa platesti toata ziua?
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Cursurile scolare incep in 17 nu cresele sau gradinitele. Acestea sunt deja deschise. Asa a fost si pana acum. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ba nu,Marius ,nu ai dreptate.Gradinita Evei e de stat si incepe ...pe 17...pe 15 va fi deschiderea si de luni...clasic..asa ca ..or fi si deschise ca doar sunt deschise prin rotatie iar cele particulare sunt non stop(stiu eu ce treaba fac).
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Cursurile scolare incep in 17 nu cresele sau gradinitele. Acestea sunt deja deschise. Asa a fost si pana acum. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
NU, Marius, NU, NICI CRESELE de stat nu se deschid mai tarziu de 17 sept. Confirmarea o am de la DGSAPC Bucuresti.