Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Am revenit. Alina, vroiam sa iti scriu, activeaza-ti PM, te rog.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
flory_blanca spune:
Alina eu as mai cere parerea unui medic. Si eu stiam ca eco masoara bataile, dar poate nu e un eco suficient de performant. De ce nu incerci la un eco performant macar sa sti ce si cum iar ulterior daca nu esti multumita schimba medicul. E imfortant sa ai incredere in medicul tau si in ceea ce iti recomanda el.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ana178081 spune:
Salutare,fetele.
mcoca e cumva osuparata sau vreo "sora" de-a ei???
Cum se face ca dupa o perioda de liniste vine cineva si tulbura apele?Hm.Cum pot fii unii oameni.....
Alina pentru linistea ta eu zic sa faci o programare la un cabinet/clinica particulara saptamana asta pt alta eco.
emilia daca zici ca ai BCF>120/min,cica ar fii fetitza.Sub 160(eu zic 170batai/min) se zice ca-i fetitza.La prima eco eu aveam BCF>166/min,acum la ultima era 152/min,deci fetitza!
Va pup,asa sa va molipsiti !
Mami de 23sapt
-_Criss_- spune:
desi n-am mai scris de ceva vreme va citesc des. felicitari viitoarelor mamici care au trecut la odisee va doresc multa sanatate si bebici frumosi si sanatosi, sa nu va chnuie foarte mult pana se hotarasc sa vina
pe mine ma apuca disperarea. ma gandeam ca la 23 de ani nu-i greu sa ramai insarcinata. am oprit AC in decembrie, stiu ca dureaza pana la 6 luni sa se obijnuiasca sistemul, desi am cm regulat la 28 de zile din martie si prestez din ziua 6 pana in ziua 16 regulat la 2 zile, tot se lasa asteptat. daca nu raman pana in ianuarie ma duc sa-mi fac toate testele posibile ca ma ia paranoia pe zi ce trece
Monique77 spune:
hello fetele
ce faceti?
eu tot trag mucii dupa mine, nu ma slabeste deloc raceala asta
azi dimi mi-a iesit testul de ovu' spre pozitiv deci cred ca voi ovula
sunt ziua 12
am impresia ca mi s-a lungit o tzara faza foliculara
sper sa se lungeasca si aia luteala
ovarele nu ma dor, mucus am dar nu atat de mult (oricum il voi inbunatati cu pre-seed)
o sa fac si brevactidul dar astept sa am simptome clare de ovulatie - test clar pozitiv, ceva durere de ovare, cum m-am obisnuit in fiecare luna.
e primul ciclu pe care il pot monitoriza normal, dupa menopauza
in rest, pot spune ca m-am acomodat cu ideea ca nu voi avea bebe niciodata
acum fac doar ce trebuie din inertie si probabil voi face in continuare ca sa nu zic ca n-am facut
vreau sa ma duc totusi si la Uscatescu saptamana viitoare sa mai donez niste sange pentru analize
sa vedem ce si cum
cred ca n-am mai fost de mai mult de 6 luni
trebuie sa imi fac si papanicolau ca nici pe ala nu l-am mai facut si trebuia facut la 6 luni...
sunt in urma cu multe
de luni de cand mi-a fost rau, cu ghem in stomac si greata si somn, am ramas cu usoara greata... o fi de la bila? ......
in rest, va urez o zi buna si va astept la cafea fara cofeina cu lapte
Monique77 spune:
apropos de Osuparata... n-am mai vazut-o
probabil pentru ca am deconspirat-o?
ce se ascunde uneori in spatele mastilor pe care le afisam... incredibil
emilia.m spune:
Buna dimineata.
Velvet, sunt bine, multumesc de intrebare. Abia astept sa merg pe 14 la urmatoarea eco.
MeAlex, Miky, Ana, Alina, Monique
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
dincaalina spune:
Buna fetele,
MeAlex, eu nu am o prea mare experienta cu forumurile, asa ca nu stiu ce inseamna sa-mi activez PM. Lumineaza-ma si pe mine te rog.
Fetelor, eu pana acum mergeam la dr. Pavel Elena de la Romar. Este o super doctora in care am mare incredere. Ideea este ca ea nu asista la nasteri si-mi doream o doctora care lucreaza si in spital, de aceea, la recomandarea cuiva am mers la dr. Crisan Alexandra. Mai mult, atunci cand am aflat ca sunt insarcinata, doctora mea era in concediu iar Romarul este in renovare. Altfel, as fi mers la ecografie tot la dr. Pavel Elena. Oricum, mai astept putin si merg in alta parte pentru urmatoarea ecografie.
Pupici
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Salutare,fetele. mcoca e cumva osuparata sau vreo "sora" de-a ei??? Cum se face ca dupa o perioda de liniste vine cineva si tulbura apele?Hm.Cum pot fii unii oameni..... Alina pentru linistea ta eu zic sa faci o programare la un cabinet/clinica particulara saptamana asta pt alta eco. emilia daca zici ca ai BCF>120/min,cica ar fii fetitza.Sub 160(eu zic 170batai/min) se zice ca-i fetitza.La prima eco eu aveam BCF>166/min,acum la ultima era 152/min,deci fetitza! Va pup,asa sa va molipsiti ! Mami de 23sapt |
Habar nu am despre ce vorbesti!
Eu daca merg la un doctor, am incredere in el, ii ascult sfaturile. Daca nu am incredere in el imi caut altu, nu ma tratez pe forum. Ok, ma informez, ma duc si ii spun ce am citit, ce parere are, de ce eu nu am tratamentul respectiv, dar repet, nu ma tratez pe forum!
Dar, am uitat ca in ro toata lumea se pricepe la politica, medicina etc.
Cred ca moderatorii ar trebui sa fie mai agresivi cu "scrisul retetelor".
Vicky si Printzesone
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mcoca
Habar nu am despre ce vorbesti! Eu daca merg la un doctor, am incredere in el, ii ascult sfaturile. Daca nu am incredere in el imi caut altu, nu ma tratez pe forum. Ok, ma informez, ma duc si ii spun ce am citit, ce parere are, de ce eu nu am tratamentul respectiv, dar repet, nu ma tratez pe forum! Dar, am uitat ca in ro toata lumea se pricepe la politica, medicina etc. Cred ca moderatorii ai trebui sa fie mai agresivi cu "scrisul retetelor". Vicky si Printzesone |
ce-mi palcwe mie de oamenii care se trezesc asa... facand dreptate
lasa-ne pe noi sa ne tratam pe forum mai bine
pana la urma fiecare e liber arbitru sa preia sau nu o informatie
daca dau un sfat... nu ma fac si responsabila de punerea lui in aplicare
e pur si simplu opinie si experienta
fiecare e liber sa faca ce vrea
si nu cred ca e job'ul moderatorilor sa cenzureze discutii
pentru asta e de fapt forumul nu? schimb de pareri si opinii