Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 24
velvet spune:
speranta exista,dar nu mai e ca la inceputuri...de renuntat nu voi renunta.decat atunci cand financiar pt mine se incheie.ce se va intampla atunci?nu vreau sa ma gandesc...
gabyv spune:
Buna
Velvet, ce sa-ti zic... sa stii ca banii vin si pleaca...
Eu nu cred ca as renunta nici daca as avea probleme cu banii, l-as pune pe al meu sa isi ia 2 job-uri
Deci nu suntem in butoi, da? Avem astenie de toamna!
velvet spune:
gaby pai al meu deja umbla sa faca bani si in afara serviciului.si eu muncesc pe langa serviciu.dar e un oras mic si e totusi romania...iar FIV ul ma costa peste 200 mil.si banca nu-mi da,ca mai avem rata la casa.dar...mergem mai departe!
MeAlex spune:
Lasa, Velvet, ca eu nu gasesc job nici in Bucuresti...e bine ca le aveti. Da, mergeti mai departe!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
asa facem,alex asa prost platite cum sunt.poate scapam de FIV sau reusim din prima.acum ne luptam sa strangem bani.ziceam ca in primavara cand vin berzele facem FIV.dar facand un calcul,nu cred ca vom reusi sa adunam banii necesari.
gabyv spune:
Velvet, stiu cum e situatia in Ro, lasa ca poate va iese si fara Fiv si o sa folositi banii stransi la cumparat: patut, carut etc...
Eu cu doua joburi chiar vb despre al meu. In plus recunosc, ca daca nu as fi aici in programul de stat, nu mi-as fi permis nici eu Fiv. Hai poate unul, cu bani stransi cu greu.
velvet spune:
Doamne ajuta,gaby! deja am cheltuit o gramada...la asta ma refeream-FIV 1,bani stransi cu greu,nereusit...apoi?incotro?dar sper ca va fi bine!
gabyv spune:
Pai SIGUR va fi bine! Eu inca cred ca exista o balanta undeva si va veni si randul celor care...sunt incercati cu asa ceva.
Apropo, azi la stiri, 2 copii de 1an si 3 ani au fost declarati morti, dupa ce tatal toxicoman (ca si mama dealtfel) le-a facut o injectie de calmare la copii...cu hero.na. Sa mai zica cineva de planul lui DD, ca chiar ma oftic.
miha_23 spune:
buna fete,
In primul rand trebuie sa zic cat de scumpica este Iris a vostra Bob, este ca o floricica. Multa sanatate si odihna ce sa zic, alte griji deacum.
Daca tot vb de spermograme, al meu a facuto in mai 2011 la o clinica cu biolog, voi credeti ca tb sa o repete? am ramas deatunci de 2ori gravi.
Maine ma duc la prima eco de monitorizare, maine sunt in z8, la un cm de 29zile . Cred ca maine nu o sa se vada mare lucru. Asa se fac ecografiie astea, din z8?
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
gabyv spune:
Din Z8 se pote vedea daca s-au selectat foliculi. Faci monitorizare luna asta? Ai facut si stimulare?