Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Anka, chiar aveam nevoie de un ness rece!!
Cum mai e cu listutza de testare? Cine urmeaza?
Kmy, ce ai facut cu steriletul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare fetelor!
Va citesc zilnic,chiar daca nu va scriu.
Ankta bun un ness rece,macar virtual sa beau si eu,multumesc
Miha ce mai faci,esti mai bine?
Gabi ziceai ca ai donat sange pt analizele de trombofilie.Sper ca nu a iesit vreun balaur.
MeAlex in curand te apuci de treaba.Hai ca Miky face FIV si tre sa mergeti impreuna la odisee!
Si Mony acum e la ovulatie, o sa plecati in grup de aici!
Eu va las pupici de molipsire, bafta multa la bebei si fetelor mai vechi si celor mai noi (nu mai nominalizez ca am un sg neuron insarcinat si nu mai stiu povestile noi,pe cele vechi mi le amintesc) si vreau sa va zic ca eu am ramas cand m-am stresat mai tare, cu injectie,eco,teste peste teste...in nici un caz cand eram ZEN si cu gandul la ce frumoasa e viata.
Nu va faceti pb ca va ganditi numai la bebe,e normal sa fie asa cand iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

M-am apucat, Dana, doar ca dam din una in alta...am zis si noi sa fim increzatori si pozitivi, si nu am mai asteptat sa primim rezultatul de la analiza de secretie si cultura din col...si surpriseeee: infectie in col cu klebsiella, ba mai e si f rezistenta, e sensibila doar la 4 antibiotice, toate nepermise in sarcina...acum sunt in 7 DPO, luni merg la ginecolog sa vedem ce si cum...Ce sa mai, imi doresc sa nu fi ramas.
Ar mai fi o portita sa imi dea Augmentin, dar e intermediar doar, nu e sensibil la el.
Nu am mai avut niciodata infectie genitala, am zis sa refac analizele dupa histeroscopie...cred ca e germene de spital, din moment ce e atat de rezistent.
Bag si eu un ness maaare!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor
m-au luat niste dureri de ovar stang
ceva de groaza
sigur azi e ziua in care ovulez
ce ziceti sa fac totusi maine dimineata brevactidul? si apoi sa-l alerg pe sotz pe maine seara?

Mergi la inceput

MeAlex urata chestie, trateaza repede ca esti doar Z7 DPO,nu faci schimburi cu bebe ca eu am facut ureaplasma in sarcina desi inainte nu am avut niciodata probleme.Si am luat antibiotic,asta e,nu am avut ce face altfel riscam nastere prematura si alte cele.
Uite aici exemplu de sarcina inceputa cu antibiotic si radiografii si acum bebita e sanatoasa tun! http:// easiea.blogspot.ro/2012/08/despre-o-saptamana-din-august.html
Moni eu zic sa alergi sotul si in seara asta si maine seara,gigeii traiesc ceva pe acolo.Eu in seara cu injectia am prestat si am ramas
Si dupa 2 zile just for fun Tin pumnii!

Mergi la inceput

Dana, l-am intrebat pe ginecolog asta, daca sa incep imediat, si a zis sa vin luni, probabil ca vrea sa vada daca se vede la eco...nu vrea sa riste, si la faza asta, nici eu nu vreau. Nu e vorba de orice antibiotic, ci de cele neadmise. O sa vedem. Pana la urma, poate decide sa incep de luni Augmentin.
LE: Ce antibiotic ai luat?

Mergi la inceput

Dana, mersi de intrebare, mi-au iesit rezultatele si am si eu ceva: Gena MTHFR heterozigot, iar unele analize nu le-am facut cum ar trebui asa ca o sa merg la un hematolog pt interpretare. Intre timp o sa ma duc luni cu rezultatele la ginecolog sa vad daca stie si el ceva de asta.
M-am trecut pe Femibion 1 si un aspenter odata la 2 zile, plus altele care le luam eu mai demult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Dana, l-am intrebat pe ginecolog asta, daca sa incep imediat, si a zis sa vin luni, probabil ca vrea sa vada daca se vede la eco...nu vrea sa riste, si la faza asta, nici eu nu vreau. Nu e vorba de orice antibiotic, ci de cele neadmise. O sa vedem. Pana la urma, poate decide sa incep de luni Augmentin.
LE: Ce antibiotic ai luat?

Ti-am zis ca am un singur neuron, am uitat. Pe buletinul de la Medicover zice ca e sensibil la Azithromycine si probabil am luat azitrox.Dap, d-ala am luat.

Gabi atunci pana la interpretare stai linisita, hetero parca era mai ok decat homo...din ce v-am auzit pe voi.

Mergi la inceput

Dana multumesc, m-a calmat Alex, asa ca nu sunt prea stresata.

(eu zic sa punem mana de la mana sa ii facem o mica statuie, ceva, ca prea ne ajuta- da, da , de Alex vb)

Mergi la inceput

O statuie ca sa aiba porumbeii unde sa...stea...stiti ce fac porumbeii pe statui...
Din pacate, in anii astia de incercari, am fost nevoita sa invat multe. Nu mi-a fost greu, pentru ca aveam o baza si domeniul imi place oricum.
P.S.: Ma refer la analize si investigatii aici, nu la tratamente.
LE: Dana, multumesc ca ai cautat. Da, Azithromycine se da in sarcina, cand se considera ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile ce pot aparea daca nu se face tratamentul.

Mergi la inceput