Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Cris2010 spune:
Alice, sunt bine, multumesc de intrebare.
De cand cu tratamentul sunt mult mai bine. Mi-a crescut burtica binisor parca asa deodata in ultima saptamana ca pana atunci nu prea aveam.
Ce simpatica e Mara. Deci de pe acum ati facut tabere.
Mamica Nataliei, 20+
palomina spune:
Hola, fete
Multumesc mult pentru felicitari
CriSN, si eu ma intrebam ce mai faceti ... o sa fie bine Natali la ai tai si tu o sa te poti menaja, fiind insarcinata . Antonito toata seara e calare pe mine, nu pot sa fac nimic prin bucatarie, ma culc in fiecare noapte la 12 si la serviciu dorm pe mine
mami de Antonito din 18 august 2010 si 11+
Cris2010 spune:
Lui Natali ii place foarte mult la tara. Toata ziua alearga prin curte, am avut piscina cat a fost cald tare, are copii cu care se joaca, alearga cainele, hraneste puii, pisica. Prima grija cand se trezeste e sa puna mancare la pisica... nu stiu cum o sa fie cu reacomodarea la bucuresti.
Vara asta a gustat si din lucruri interzise, gen inghetata, ciocolata, prajituri (bine ca erau de casa) carne de porc, mezeluri, cu atatia copii mai mari in jur care manca de toate, n-am putut s-o opresc. Totusi n-a exagerat.
... si am tuns-o
Mamica Nataliei, 20+
Cris2010 spune:
Palomina, cum au primit vestea cei de la munca? Eu inca n-am apucat sa-i zic sefului. Sper sa nu faca scandal prea mare... eu deabia m-am mutat aici si o sa plec...
Mamica Nataliei, 20+
Cris2010 spune:
Crispro, mult succes cu magazinul! Te admir ca te-ai mobilizat sa faci ceva pe cont propriu pana la urma. Cand e inaugurarea? Sa fie intr-un ceas bun!
Paula, tine-te tare cu tigarile!
Fetele care ati fost recent in vacanta, sa va fie de bine!
Denisa, am fost si noi exact la paturile acelea la plaja. Recomand si eu Mamaia nord. Gasesti cazare la preturi decente, sunt cladiri noi, foarte curate, dotate corespunzator. Noi am stat la o vila, in garsoniera dotata cu de toate, foarte spatioasa.
Nu este deloc aglomerat, plaja curata, la fiecare iesire pe plaja sunt beach baruri. Noi de doi ani, acolo mergem.
Mamica Nataliei, 20+
Cris2010 spune:
Ochidut, ce haioasa a fost Larisa cu 'burta mare'.
Si eu observ cum incepe sa li se dezvolte inteligenta din ce in ce mai mult.
edit: tu cum mai esti cu piciorul, te-ai recuperat complet?
Conversatie intre mine si Natali, la o tura de dragaleala: Eu: 'Da-mi mie nasucul tau sa ti-l mananc!' Ea: 'Nu!' Eu: 'De ce?' Ea: 'Pentru ca e lipit'.
Tot incerc s-o pregatesc pentru venirea lui bebe. Ii spuneam mai demult ca o sa vina la noi in familie inca un bebe. Cand o sa fie iarna si afara foarte frig o sa vina o surioara.
Zilele trecute, cand a fost foarte frig la Tulcea, ploua si batea un vant rece foarte tare, intru eu in casa si zic ca afara a venit iarna... la care ea repede 'o sa vina bebe la noi'
Mamica Nataliei, 20+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie Noi ne batem cu o constipatie urata de tot care cred ca ni se trage de la lapte. Am schimbat recent NAN-ul cu Junior 2 si de acolo ni se trage. Ca urmare ma intorc la NAN 4. Mi-e asa o mila de ea saracuta, niciodata nu s-a chinuit asa. De vineri tot ii dau numai supe, iaurt, fructe, seminte de in, tarate de psyllium, inlcusiv siropel Lass Baby si tot e teroare cand trebuie sa faca kk, plange saracuta de numai poate si printre lacrimi imi zice ca "nu ieseee cacaaaa...". Am ajuns si la microclisme si abia dupa doua din alea a facut ceva si alea numai gloante. |
si noi suntem din nou constipati
am rezolvat cu un supozitor cu glicerina
si vreau sa iau si cereale cu prune si fibre sa vedem daca ne ajuta
tot de aici am o reteta, nu mai stiu exact de la cine...poate de la Cristina - seminte de in o lingurita,rasnite, cu miere si un pic de lamaie.preferabil pe stomacul gol
ooana spune:
citat din mesajul lui palomina Antonito toata seara e calare pe mine, nu pot sa fac nimic prin bucatarie, ma culc in fiecare noapte la 12 si la serviciu dorm pe mine mami de Antonito din 18 august 2010 si 11+ |
asa sunt si eu, vesnic nedormita
vesnica gatesc noaptea
ca ci dupa ce ajung acasa pe la 17.30-18 Matei nu se mai dezlipeste de noi...mergem in parc si ne intoarcem seara tarziu pe la ora 21 cand deja ne pregatim de culcare
iar eu dupa ora 22 intru in tura de noapte
citat din mesajul lui Cris2010 [Denisa, am fost si noi exact la paturile acelea la plaja. Recomand si eu Mamaia nord. Gasesti cazare la preturi decente, sunt cladiri noi, foarte curate, dotate corespunzator. Noi am stat la o vila, in garsoniera dotata cu de toate, foarte spatioasa. Nu este deloc aglomerat, plaja curata, la fiecare iesire pe plaja sunt beach baruri. Noi de doi ani, acolo mergem. Mamica Nataliei, 20+ |
unde ati fost mai exact?
noi am fost la Phoenicia...iar finii mei au fost la Corabia Piratilor, au fost foarte multumiti
si mie mi-a placut Mamaia de nord, plaja e super, lata, intrarea lina in apa, liniste, fara aglomeratie...perfecta pentru copii!