Despre croitorie - sfaturi si idei

Despre croitorie - sfaturi si idei | Autor: apocrifac

Link direct la acest mesaj

Buna, am vazut ca a mai fost subiectul acesta in trecut , am citit mai tot ce a fost atunci in discutie si mau ajutat multe informatii, dar acum m-am lovit de ceva ce nu imi dau seama cum pot sa fac: vreau sa fac o rochitza care sa aibe partea de jos ca rochia din imaginea din linkul urmator, doar ca nu stiu cum pot sa fac marginile de la voal sa arate asa , nu stiti cumva cum sunt facute ? e vreo masina speciala care le face asa?

http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD737756
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Da este o masina speciala de facut asa ceva...nu stiu care, ( s-ar putea triplock-ul sa faca asta).

Mie mi-a facut cineva la o rochie si mi-a bagat un fir de nilon ( din ala ca de undita) ca sa stea asa ca in imagine, bine, erau volanele mai ample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apocrifac spune:

Foarte interesant, o sa incerc cu un fir de nilon si sper sa imi iasa , multumesc mult pt informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Se poate face cu triplok-ul dar se pote si cu masina casnica.Cu pasul de surfilare dat la mic,1 sau 2,depinde de masina.Facut simplu,fara fir de nailor,ies faldurile mai fine,mai dese.Important este ca materialul sa fie pe bie.Rochia din imagine are croiala pe closh si asta permite intinderea materialului la maxim astfel incat sa iasa faldurile acelea mari.

Mergi la inceput