Depresia in trim II de sarcina, nevoie sfat urgent
Raspunsuri - Pagina 2
monalisa74 spune:
Va multumesc tutror din suflet pentru tot ceea ce ati impartasit cu mine!!!!
Parca masajele voastre "iau durerea cu mana"!!!
Am avut doua saptamani foarte proste in ultimul timp in care starile de apasare profunda au revenit, au coincis cu momentul cand aveam din nou programare la cardiolog si atat de mult m-a stresat gandul sa nu primesc cine stie ce veste proasta incat ieri am reusit sa am un atac de panica la volanul masinii :)) de data asta a fost scurt si fara intensitate mare adica am simtit doar un gol de aer adanc si lipsa de oxigen dar m-am redresat in mai putin de un minut, timp in care am oprit masina pe marginea drumului.
Ma bucur mult sa aud din experientele voastre ca bebelusii sunt sanatosi si ca nu au fost afectati de aceste stari nenorocite.
La mine nu sunt prea frecvente - o data la 4-5 luni in medie - si nici nu dau semne prealabile ca ar reveni dar, ca statistica pe care am constatat-o pe propria piele, apar la un timp anume dupa ce trec deja de perioada critica de stres si reusesc sa ma linistesc putin, atunci incep sa loveasca.... De asemenea, atacurile nu revin pentru ca ma gandesc la ele si ca mi-e teama de ele ci revin pur si simplu ca un fel de descarcare nervoasa a organismului care nu a stiut sa rabufneasca si sa scape de stres in alt mod.
[Mamica9} multumesc de recomandare si vreau sa am datele de contact ale psihologului tau, nu stiu cum sa trimit mesaje pe privat :) spune-mi tu, te rog, cum se procedeaza
Oana85, ma bucur mult pentru tine si bebelusul tau si multumesc mult de tot pentru mesajul plin de caldura trimis!!!
mamica9 spune:
la mesaje private, in partea dreapta, este un buton "optiuni". de acolo activezi optiunea de mesaje personale. scrie-mi si ti le trimit.
seara frumoasa sa ai!