Buburuze se 2009 **35**
Raspunsuri - Pagina 7
emanouela spune:
Sori...eu l-as lasa la program lung din prima, asa e si indicat....il cam bulversezi cu program scurt, dupa program lung. Nu-l las pt inceput pt ca sunt multi in grupa iar patuturile sunt doar 22, la 38 inscrisi. Cam mult...asa ca pt inceput, pana se vor mai retrage (pt ca asa se intampla) il las la scurt.
SoriLea spune:
Ema, asa m-am gandit si eu. Dar el refuza categoric sa doarma acolo. Si ma gandesc sa nu creada ca l-am dus acolo si nu mai vin dupa el. Sora-mea imi spune sa-l las in fiecare zi cate putin si sa maresc progr cu cate jum/h in fiecare zi, ca el sa se obisnuiasca si sa ceara el sa mai ramana (la ei asa se procedeaza)
La noi in grupa sunt 32 de copii, dar chiar nu stiu cate patuturi sunt Voi afla maine mai multe detalii.
Ms
emanouela spune:
Da, poi asa voi proceda si eu si asa ne-au indicat si educatoarele sa procedam daca ei riposteaza. Succes!!! Noi mai avem 1 sapt de vacanta
Mai fetelor, sa nu radeti de mine ....dar nu mai pot, vorbeste copilul astaa, non stop....e de groaza cu el, ii turuie gura ca la o moara stricata, intreaba, eu tre sa ii raspund....degeaba incerc sa il ignor uneori, cand nu mai pot...se tine ca scaiul de mine si ma toaca si mai rau. E la perioada "de ce"...nu pot sa va explic pana unde duce cu "de ce"...
Dimineata a fost la biserica, cu mama. Pe drum s-au intalnit cu o batranica care era inconjurara de caini si saracei femei ii era frica, a alungat mama cainii si batranica a mers cu ei, si ea, la biserica. Cica a zapacit-o pe biata femeie, ajunsi la biserica, batranica a cumparat lumanari si se ducea in biserica in treaba ei, ficiormiu dupa ea "staaaaiiii, asteapta-ma"... a salvat-o mama. Cred ca o sa le zapaceasca pe educatoare
SoriLea spune:
voi incepeti odata cu scolile?!?
Cand am citit despre al tau, l-am vazut FIX pe al meu Doamne, asa o fi generatia asta?? Cred ca educatoarele or sa de-a bir cu fugiti, daca au cativa ca ei in clasa
Al meu intra in vb cu oricine "buna, tu cine esti. eu sunt razvan" si daca cineva nu are chef sau timp sa vb cu el, replica e urmatoarea "asta nu ma cunoaste"
Se pare ca celelalte fete is la plimbare si nu intra in dialog cu noi
madyrizi spune:
hai ca am venit si eu.
dupa 3 zile de munca merit si eu un pic de relax .
am ramas cu cel mic acasa pentru ca frati-su a fugit la bloc, la bunici.
si eu o sa-l duc de pe 17, dar nu pentru ca asa vrem noi ci din motiv de medic .
eu o sa-l las pana la pranz pana mai in primavara, zic eu. sa vedem cum decurg negocierile si cu bunicii care vor avea de luat un pitic de la scoala si unul de la gradinita.
al meu nu vorbeste cu oricine, e foarte scump la vorba cand se intalneste cu straini sau cunostinte mai indepartate. in schimb ne turuie alex care e mai curios ca o pisica. vrea sa stie el tot, indiferent ce faci. a inceput si mihaita sa intrbe toata ziua cum, de ce si ce fel, dar avandu-l pe alex nu mi se pare exagerat.
aoleuuu... LA MULTI ANI, MARII SI ANUTE!!! scuze, eu cu sarbatorile astea de nume nu prea le am, mai ales daca nu am in familie. de nicolae si mihai& gavriil ma mai invrednicesc sa-mi amintesc.
si eu am emotii de gradinita, desi am experienta , dar parca tot mi se strange inima ca-mi pleaca flacaul de acasa (chiar suna ca si cum ar pleca la armata ).
ma duc sa-mi calc ceva pentru maine si sa-mi fac unghiile cu oja ca sa fiu bela .
SoriLea spune:
Neata
Haide-ti la o cafea mare aburinda si tot ce mai vreti voi
Dupa cum am promis, am revenit cu primele impresii de la gradi. In primul rand, vreau sa va spun, ca in momentul in care l-am vazut cat de incantat e si cat de curios sa exploreze totul, mi-au disparut ca prin farmec emotiile pe care le aveam de cateva zile.
Imi spunea "pleaca mami, ca ma descurc"
I-am aratat patuturile si i-am spus ca acolo vor dormi tori colegii lui de clasa si ca v-a avea si el un patut acolo, si raspunsul a venit promt "am sa incerc sa dorm si eu mami"
Il las la program lung (numai daca m-or suna ca nu se mai inteleg cu el...)
Sper sa fie ok.
Am platit din prima zi cotizatia hranei pana la sf lunii.
Am sa mai intru diseara (sper sa am timp, daca nu maine) sa va spun cat a stat si ce-mi povesteste (daca i-a placut si mai vrea sau nu )
madyrizi spune:
sorina, si eu sper sa avem o experienta placuta la gradinita. macar sa-i placa si sa se obisnuiasca repede, nu mai zic si sa nu planga. in ultimul timp e prea mamos, pupacios si lipicios. nu mai vrea sa doarma cu nimeni decat cu mine si sta numai calare pe mine sa-l mangai .
dana are, de maine, domnisoara de gradinita . sa ne povestesti impresii .
mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu. am imbatranit.
SoriLea spune:
Mady al meu n-a dormit niciodata cu altcineva in afara de mn Si e la fel de mamos si pupacios (doar cu mn)
Azi a fost bn si chiar isi doreste sa mai mearga. Sa vedem maine cum v-a fi.
N-a plans deloc, a mancat, dar putin, a dormit si mai putin. Dar eu ma bucur ca isi doreste sa mai merga acolo. Restul, ne acomodam incet-incet si sper ca v-a fi bn si la capitolele astea.
Mi-a povestit d-na azi ca arunca mereu perle. Cica apus mana pe el o d-na de la bucatarie, iar el ia spus "ia mana de pe mn ca-mi iei vopseaua"
L-am luat penultimul din clasa. Dar a fost ok.
Mai vb si maine.
Pup nb.
DanaMi spune:
Daaa, de Maine merge si Bia, am Asa mari emotii!!!! Dar in alt sens, mi-e frica sa nu bata copiii , azi am fost in parc si am dus-o acasa pedepsita pt ca a aruncat cu nisip in copii, iar cireasa de e tort a venit o fetita sa-mi spuna ca Bia a scuipat zau daca eu pot sa-mi dau seama de unde are apucaturile astea. Na .. Sper sa se mai linisteasca.
Sorina... foarte tare Razvanel