Buburuze se 2009 **35**
Raspunsuri - Pagina 4
madyrizi spune:
ema, vacanta s-o fi prelungit, dar eu tot n-am ajuns la gradinita. am fisa medicala datorita danei (
) si n-am ajuns la medic cu ea. si asta are un program de lauza (3 zile/ sapt. cate 2-3 ore 
), deci o sa am dureri de cap.
Lali_mete spune:
Dau o cafea! Cine vrea?
Eu sunt pe acasa,cu trebi multe, e jale ce-i in casa mea dupa o luna de umblat aiurea
...
emanouela spune:
Bau
Mady...cand mai esti incarcata cu supraavant, mai da si la altii, mama![]()
Eu am reusit sa ajung ieri la gradi
, am vb cu educatoarele, am luat fisa, maine la 11 avem sedinta. Partea proasta e ca sunt multi copii, sa speram ca se mai retrag....oricum, pt inceput programul lui Darius va fi pana dupa masa de pranz, somnul si-l va face acasa.
madyrizi spune:
hello!
ema, iti dau cu draga inima juma' din avantul meu daca iti foloseste la ceva
.
eu azi am fost asa:
- la politie sa imi sustin plangerea impotriva unei vecine care are haita de caini si cu care am facut un meci de box acum o luna,
- la gradinita si m-am lamurit cu analize, ce trebuie adus la dulap, cand sa mergem la gradi etc.,
- la serviciu... ca nu se putea altfel,
- la radiologie sa-mi fac o radiografie dentara,
- le stomatologie sa-mi extraga o masea.
iar acum sunt nemancata (si am o foameeee
), amortita si clipesc des din okiul stang.
ce ziceti? am avut activitate?
anna-mama spune:
Buna,
Si noi in priza ca azi e ziua sotului, iar Vladut a vrut sa-i organizam o petrecere surpriza, nu mare lucru..dar am facut smotru, tort, umflat baloane...etc Acum il asteptam pe tati de la serviciu.
Va poftesc la tort!
Pup
madyrizi spune:
oooo, sa va traiasca! sa fie sanatos si sa aiba numai bucurii de la sotie (sic!!!
) si de la copii!
opreste si mie o felie pentru maine ca azi nu pot... glumesc.
SoriLea spune:
LA MULTI ANI sot de Anna, sa fie sanatos si aveti o viata frumoasa si fericita impreuna 
Mie asa de dor sa va citesc, dar n-am timp. Poate sapt viitoare cand ma intorc de la tara si incepe pustiul gradi, imi gasesc timp sa va mai citesc si sa si scriu cate ceva (asta imi propun - sa vad daca si reusesc).
Eu alerg toata ziua ca o oaie capiata
. Asa mi s-a luat de atatea drumuri...cateodata chiar ma intreb " o mai fi cineva cu atatea de rez ca mn?" 
Imi doresc sa ma inchid intr-o camera si sa nu mai vad si sa nu mai aud de nimeni macar 2 zile...si sa dorrrrmmmmmmmmm. La mn ziua s-a scurtat la jum
si sunt in urma rau cu somnul
si sunt epuizata fizic si cu o durere maaarrrreeee in suflet
Va pup si ne reauzim sapt viitoare.
Am emotii ca incepe fimiu gradi
Abia astept sa vad cum v-a fi.
madyrizi spune:
tot io ![]()
![]()
...
m-am enervat azi de numa'. o sun pe coana doctor pediatru sa-mi dea si mie avizul epidemiologic maine (vineri n-are program) si-mi zice ca daca-l vreau sa vin azi pana la 10 (eu am sunat la ora 9) ca de maine e in concediu pana pe 13 
si ca oricum ea nu poate sa dea 100 de avize pe zi
. eu nu-s diplomata deloc cand ma enervez, asa ca i-am zis vreo doo
si mi-am facut astfel motiv de plecare de la ea. dar... nervii mi-au ramas. ca sa intelegeti de ce atatia nervi, madam are program luni de la 3-5, miercuri de la 8-11 si joi de la 5-7. in rest nexam. dupa ce ca e greu de gasit, mai face si nazuri cand trebuie sa iei ceva de la ea.
in fine...
si ma doare si fosta masea, adica locul
.
dana, se pare ca nu ne vedem saptamana viitoare ca abia pe 17 il duc pe prichindel la gradi.
ma duc sa ma razbun pe cuptorul cu microunde ca trebuia sa-i fac o baie si nu aveam chef, dar la nervi ma apuca cheful 
DanaMi spune:
Hello 
Ana, la multi ani sotului, sa fiti fericiti si sa va bucurati de pitici

Sorina, e tare Greu dar pana la urma trec toate, va Doresc Multa putere 
Mady, de ce draga mea, din cauza avizului? Poate resusesti sa vb cu educatoarea sa-i duci avizul Mai tarziu

?