Buburuze se 2009 **35**
Raspunsuri - Pagina 20
emanouela spune:
Sori...nu stiu daca vrea sa mearga, nu l-am intrebat...il anunt dieara ca maine mergem
SoriLea spune:
Fetelor, lui Razvan i-a revenit tusea si e ff urata. S-a trezit ud flesca, parca era scos de sub dus. Parul l-am sters cu prosopul Nu are alte simptome in afara de tuse, dar tuseste pana aproape ii vine sa vomite.
Ma bate gandul cand voi merge la medic (marti - nu pot mai devreme) sa intreb daca pot sa-i fac niste teste pt alergeni. Oare se pot face la varsta lor? Stiti ceva? Ma gandesc sa nu fac/sa aiba un astm. Imi trec tot felul de ganduri prin minte, cand il vad cum tuseste (asata pt ac nu mi-a afcut niciodata asa). Daca alearga putin, imediat incepea tusea urata, daca tipa, la fel
Off ca nu mai scap de belele. Daca nu-i una e alta, daca nu-i aia e cealalta. Si o tinem tot asa
Ema eu l-am intrebat pe al meu si odata zice ca vrae sa-l duc eu, o data ca merge cu tati si oadata ca nu se duce, ca-i v-a fi dor de casa lui Vedem maine ce-o iesi.
eumada spune:
Neata...desigur a urlat de s-a invinetit dimineata,apoi la 10 a vomat...caci s-a apucat de plans....of..in trei ani si o luna nu a vomat cat a vomat in doua saptamani..practic niciodata nu a vomat pana a nu incepe gradinita.
Mint a vomat dupa anestezia pe care i-au facut-o cand a fost in spital...deci odata acum un an juma...
emanouela spune:
La multi ani! Paullllllllllll, Sa fii sanatos si mereu vesel asa cum te stim.
Nu stiu cum a inceput luna la gradi, diminea a fost ok, a smiorcait nitel dar dupa....din auzite cica nu a ma plans, au venit si cu teatrul de papusi...deci a avut treaba..acum astept sa se trezeasca sa imi povesteasca
Picky_toto spune:
La multi ani Paul sa fi iubit, sanatos si frumos!!!
Sorina sa-i niste investigatii.. vb cu medicul despre tusea lui.
revin mai incolo poate!
SoriLea spune:
La multi ani P A U L, sa cresti mare sanatos, sa fii norocos si la punga gros, sa-ti iubesti parintii si sa-i faci mereu mandri de tn
Noi acum am ajuns de la medic. La gradi a fost azi, adr mi-a zis d-na atoata ziua atusit si a fost morocanit. Se pare ca totusi nu are nimik la plamani (am fost la pediatru acum) mergem doar cu aerosoli ACC + ser, sirop prospan 3 zile si daca tot nu se simte nici o ameliorare, ar fi cazul sa mergem sa consultam si un alergolog. Dr la care am fost acum, crede ca inca nu s-a vindecat bn boala, e la final, dar cum el alerga toata ziua si tipa cat il tin plamanii, asta ii cauzeaza si tusea asta.
Acum sa vedem ce si cum sat treaba.
Va doresc mulat sanatate si o sapt usoara.
anna-mama spune:
Neata,
Va las
La multi ani, Lavi! te pupam cu drag!
Picky, cum e fratele tau?
Sa aveti o zi buna!
Picky_toto spune:
Incerc sa fac capitol nou..
La multi ani Lavinia!!!!!!
Anna ieri a facut rmn-ul azi trebuia sa mearga la medic cu rezultatul, inca nu stiu nimic astept sa vad cand intra pe net..