Vreau sa achizitionez un aparat pentru aerosoli (nebulizer).
Ignorand diferenta de pret pe care-l recomandati? De care aveti?
Am tot citit dar nu m-am lamurit. L-as lua fara discutii pe cel bazat pe ultrasunete. Doar ca cica ar fi medicamente care se degradeaza in procesul respectiv.
Stiti de asa ceva? Ce medicamente sunt acelea?
Multumesc pentru sfaturi.
Eu am un aparat cu compresor(omron).Sunt foarte multumita de el.Initial credeam ca face mult zgomot si fiica-mea nu va sta cu masca dar n-a fost asa!
N-am idee ce medicamente sufera modificari la aparatul cu ultrasunete.Eu,la asta al meu,folosesc medicamentele uzuale pt tuse,nas infundat si (putin) rosu-n gat(ACC,dexametazona,gentaicina si ser fiziologic).
Aparatul l-am luat la o promotie de la Sensiblu(acum vreo 3 ani).
In cazul in care nu ai un copil care are nevoie de aerosoli zilnic,poti alege orice aparat vrei,depinde cat vrei sa investesti :)
Sunt anumite medicamente care intr-adevar nu se folosesc in ap cu ultrasunete,insa astea sunt pt boli grave(un ex.pulmozyme-ul folosit in fibroza chistica),nu din cele primite pt o simpla raceala.
Revenind,ambele aparate au avantaje si dezavantaje,s-a mai scris pe acest forum despre asta,inclusiv eu am mai scris ca am avut si cu compresor si cu ultrasunete.
Noi avem un Pari http://www.healthandcare.co.uk/nebulisers/pari-boy-sx-nebuliser-pack.html . Nebulizeaza diferit fata de alte nebulizatoare,are componente speciale pt astm,fibroza chistica si uz normal..Insa daca vrei un nebulizator doar pt ser fiziologic cand iti raceste copilul recomand un omron clasic pe compresor :)