Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 15
draguta spune:
Flafi pebtru linistea ta ar fi bine sa faci un beta si un progesteron, asa stii sa actionezi cat mai repede deja eu te-as felicita de pe acum, curaj!
xdidi spune:
Bob felicitariii si Iris bine ai venit, stiam eu ca-i fatita inaca nu m-au lasat simturile
va puuup
gabyv spune:
Buna
Draguta, nu mai sunt la mare de ceva vreme, dar intru mai rar pe net, pentru ca am o perioada tare plina...cred ca abia pe la jum lui sept ma eliberez.
Plus butoiul de rigoare, care nu vreau sa il impartasesc.
MeAlex spune:
Fetelor, merge vreuna dintre voi la dr. Dinu Albu de la Giulesti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
cos_minutza spune:
Buna fetele!!!
Felicitari Bob,recuperare usoara si laptic mult!!!Bun venit pe lume Iris,sa cresti mare si sanatoasa!!!!
Pupici multi tuturor!!!!
Cosmi 7+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
kmy_black spune:
felicitari Bobule!!! bine ai venit Iris!!
sa fiti sanatoase, mami sa aiba laptic, iar dragonitza sa creasca mare si sa o ocoleasca colicii!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
va astept la o -!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Felicitari BOB sanatate si fericire la toti :) Eu sunt inca in asteptari. CM fiind ne regulat... nu stiu cat am de asteptat, azi e ziua 30. Azi in schimb mi-a fost greata rau, nici in weekend nu mi-a fost foarte bine, dar m-am gandit ca e din cauza tonelor de zacusca facute. Azi tot asteptam pe cineva sa vina, si intre timp zic sa am duc sa fac pe un bat Sure Check, ca prea mi se parea dubioasa greata asta. A iesit a doua liniuta mai deschisa, destul de pala. Nu mi s-a mai intamplat pana acum niciodat. Vineri aparuse doar liniuta de control, azi a aparut si a doua dar destul rozalie si pala. Mi-e si teama sa incep sa ma bucur. In rest.. nimic doar greata intensa, mi-e scarba de tot si toate si mi-e sete incontinuu. Nu stiu ce sa cred :( |
Feliciteri!!! Sarcina usoara si negretoasa(pe cat se poate k se pare k deja este la purtator)!