doctor neurolog bun
Va rog vreau un sfat ,am nevoie de un doctor neurolog bun.Sotul meu acuza dureri de cap, de ceafa am facut analize,tomograf nu iese nimic care ar putea cauza aceste dureri.Azi am facut si razele necesare pentru spondiloza ,nu are nici spondiloza.Nu-mi ramane decat sa plec la Bucuresti cu rezultatul de la tomograf in mana sa vad ce ne poate spune si acolo,insa am nevoie de recomandare pentru un medic ok.
multumesc,
Raspunsuri
P&ANA spune:
Nu cunosc , dar am intrat sa te intreb daca ati facut si un control oftalmologic.
Eu is patita si cum am purtat ochelarii , durerea a disparut.
Sper sa va fie bine.
histamina spune:
Ioana Mandruta
municipal/centrul sapiens
am dus-o pe mama cu AVC, paralizata si e pe picioare si e ok acum.ca om este super. nici spaga nu a vrut-o.
andacos spune:
Monica mergi la ce doctori crezi tu de cuviintza,sa fii tu impacata,eu itzi spun ca in cazul sotzului meu a functzionat masajul!
La fel avea dureri groaznice d ecap,tot felul de controale,medicul i-a recomandat masajul pentru relaxarea muschilor spatelui(in zona omoplatzilor,a cefei)!Dupa 10 sedintze a cite 10 minute,nici acum dupa aproape un an nu mai acuza dureri de cap!
Multa sanatate sotzului tau!
Dana
crystall spune:
Eu pot sa il recomand pe dr. neurolog Gheorghe Vuzitas, are in jur de 40-50 de ani si mie personal mi s-a parut un om care stie ce face si ce spune, foarte bine pregatit, mi-a facut o impresie foarte buna
Iar daca il intrebi, iti si explica foarte bine.
Si mai stiu ca a fost decorat si cu un Ordin de Merit (scria pe parafa)
A fost medic la Ministerul Administratiei si Internelor - Spitalul de urgenta "Prof. Dr. Dimitrie Gerota, acum are CMI si lucreaza la cabinetul sau din Dr. Taberii - Policlinica Cetatea Histria, lucreaza su cu Casa de Asigurari, asa ca poti merge cu trimitere de la medic de familie:
http://urbo.ro/centre-medicale/policlinica-cetatea-histria-72433
Bratu Monica spune:
andacos, am inceput masajul recomandat de medicul radiolog impreuna cu o usoara medicamentatie,daca nu cedeaza cred ca atac si oftalmologul(la ochi nu m-am gandit) si daca nu cedeaza voi apela la unul din cei 2 neurologirecomandati aici.Oricum..multumesc mult pentru toate recomandarile.....stiam eu ca nu ma lasati la greu...
andacos spune:
Monica si sotzul meu a luat ceva medicamente(pentru relaxarea muschilor),sper ca si la voi sa aibe acelasi succes!
Cu tensiunea cum sta?(eu sufeream de dureri puternice d ecap pina am inceput sa iau tratmnet pentru tensiune)
Dana
iubu77 spune:
Neurolog ff bun si care a rezolvat ceea ce altii nici macar nu au banuit sau da dea un diagnostic este Dr. Vintila Roxanade la Medlife baneasa.. Noua ne-a placut mult de dansa si a fost singura care a pus un diagnostic mamei mele si i-a dat un tratament corespunzator. Simptomele s-au ameliorat si se simte mult mai bine..
Mi-a mai recomandat cineva pe Adina Petre de la Medlife Grivita, insa pe dansa nu o stiu personal.
Bratu Monica spune:
Multumesc mult!!Am notat si numele d-nei dr.Vintila.
Momentan facem tratamentul si masajul prescrise aici ,daca nu da rezultat...mergem mai departe.
oricum MULTUMESC!!!
Bratu Monica spune:
Pentru ca am deschis acest subiect si am primit de la voi ajutor ,prin informatiile pe care mi le-ati dat ,revin acum si cu diagnosticul...
-A luat antiinflamatoarele prescrise,a facut masaj, am ajuns la un moment dat la ORL,deoarece nu mai stiam pur si simplu ce sa fac....diagnosticul este NEVRALGIE ARNOLD.
Citesc acum si eu ,si-mi dau seama ca nu este deloc ok,pana la urma tot la neurolog trebuie sa ajungem insa nu stiu exact care este documentat in ultimele noutati vis a vis de acest diagnostic.
Vad ca multa lume sufera de aceasta nevralgie Arnold si cam nimeni nu gaseste un tratament adecvat ,nu exista tratament decat de ameliorare .
Probabil voi ajunge la unul din odctorii pe care mi i-ati indicat voi,insa sunt absolut disperata....cum va trai mereu cu aveste dureri cumplite de cap care vin si pleaca dupa cum vor ele?