Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 9
kasha_ro spune:
cum sa ma supar.ma mira ca pe forum nu ma lasa sa pun link.e prima data cand vad asta.eu nu sunt in grupul pe fb din pacate ca il puneam din prima acolo.merci
kmy_black spune:
bulgarasilor ce rapizi sunteti la scris, abia reusesc sa tin pasul la din urma, pana sa mai raspund si eu pe ici colo deja se discuta despre altceva!!!!
am remarcat ac jum din bulgarasi deja sunt pe fb!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mys spune:
Neata burtici
Multu' Mena si Siminakim pt parola, am pus si eu o poza cu burtica din 2010, acum nu gasesc cablul sa descarc din aparat
Nu vreau sa va intristez dar am fost socata cand am vazut poza din coltul pag DC "Bibi a plecat la ingeri", daca va aduceti aminte de cazul unui copilas cu hemoglobina f. scazuta care trebuia sa se trateze in strainatate, nu pot sa cred ca nu a supravietuit si noi tot in perioada aceea incercam sa strangem bani sa plecam cu Matei afara sa-l salvam
Mami lui Matei si 18+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
carmen_76 spune:
Buna dimineata dragele mele.
Trezirea, am pus de cafea si cine nu doreste avem si fresh de portocale :)
Va doresc o zi cat mai linistita si lipsita de peripetii
Carmen 16+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
diancic2002 spune:
Neata fetelor, ma bag si eu la un fresh ca la cafea am renuntat in sarcina. Nu va gasesc pe fb, puteti sa ma adaugati si pe mine va rog? Sunt cu Diana Gidei, multumeeeeeesc si o zi racoroasa sa aveti
anca.b spune:
neata fetelor!
ma bag si eu la un frappe cu muuult lapte (macar asa sa-l beau si eu)
azi am fost sa duc mostra de urina la laborator. sper sa nu mai iasa infectia urinara. vedem saptamana viitoare daca au fost ok antibioticele sau daca trebuie sa mai iau o tura...
ce frumos ca avem atatia baietei...printzesa mea va avea de unde alege . adevarul e ca o fi ceva in aer, insa pe aici pe la noi, e anul fetitelor. din 6 colege de birou care au nascut/nasc anul asta, 5 au fete. doar un baietel pierdut printre ele...
zi frumoasa!
Anca si Stefan (13.01.2008) si 20+ cu
Povestea Nasterii
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diancic2002 Neata fetelor, ma bag si eu la un fresh ca la cafea am renuntat in sarcina. Nu va gasesc pe fb, puteti sa ma adaugati si pe mine va rog? Sunt cu Diana Gidei, multumeeeeeesc si o zi racoroasa sa aveti |
Ne dai mai multe detalii te rog? Sunt 3 pers cu numele asta :)
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Mys spune:
Im in 4 coffee Matei a avut pb cu burtica si ne-a dat trezirea la 6 in tipete , bietul de el are gaze
Maine aniversez 4 ani de caZnicie nu stiu ce sa pregatesc, sa iau un cadou ceva?! Pls sfat
Mami lui Matei si 18+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Im in 4 coffee Matei a avut pb cu burtica si ne-a dat trezirea la 6 in tipete , bietul de el are gaze Maine aniversez 4 ani de caZnicie nu stiu ce sa pregatesc, sa iau un cadou ceva?! Pls sfat Mami lui Matei si 18+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
La multi ani fericiti si frumosi! Eu sotului nu i-am luat nimic si nici el mie! Doar am iesit cu tot familionul in oras cu o zi inainte si in ziua cu pricina ne-am alintat un pic mai mult
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
mena1906 spune:
Am schimbat saptamanaaaaaaaaa! Am ajuns la jumatateeeeeee!!!!!! Yupyyyyyyyy!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin