Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Anca multa sanatate Adelei si sa descoperiti repede cauza problemei. Pana acum nu i-ai dat nimic din lapte de vaca? Nici iaurt? Lactoza nu ramane in zer cand se face branza?

Sa vedeti... Am fost alaltaieri la carrefour si pe Sara am tinut-o in scaunelul din carutul de cumparaturi. Statea f cuminte pt ca isi facea de lucru cu produsele pe care le puneam noi in carut. I-am cumparat lui Sebi 2 maiouri si cand am ajuns la casa unul avea eticheta roasa de mandra...ce credeti? Ieri am gasit in pampers coltul lipsa din eticheta...se putea citi si codul de bare

Ane da-mi o adresa de mail sa iti trimit Pozele, imi e mie mai usor asa pt ca nu am timp sa intru pe fb

mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

si pe Bia mea o atrag etichetele , de la haine, prosoape etc , inca n-a ros niciuna , amuzanta intamplarea voastra.

Adresa este : ane_maria_aldea@yahoo.com
abia astept sa mi le trimiti :)

LM ii dau incontinuare , mancare solida avem doar una pe zi ca mai mult oricum nu vrea , LM e iubirea ei. Sa dea DD s amai am cat mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

La multe lunite frumoase!
Radu Stefan
Flavia
Ilinca Stefania
Stefan Ioan

Cat de repede trece timpul... Ne apropiem cu pasi repezi de primele aniversari de 1 anisor. Am momente in care parca nu pot surprinde toate noutatile copilasului. Am asteptat sa deschida ochisorii sa ne vada, am trecut la primele grimase ale fetei, primul zambet voit, primele gangureli, dezvoltarea unor obiceiuri de a apuca obiecte, de a se intoarce, i-a aparut primul dintisor si deja asteptam de la el cuvinte.... si el totusi reuseste zi de zi sa ma surprinda cu gesturile lui cu inteligenta asta timpurie.....

Dr_anca te asteptam cu vesti bune Sanatate.

Ane eu nu i-am dat niciodata branzica simpla. Incearca incetisor... daca ii place marul sau sucul de mar pune in prima zi o lingurita de branzica... in ziua urmatoare la fel.... a trei zi mai creste putin cantitatea.....

Acelasi principiu merge si la legume. Combini leguma preferata cu cate putin din alta...

Dr. Birlic spunea ca gusturile la copil acum se cultiva. Este un reflex al lor sa scuipe mancarea din gurita, dar tu trebuie sa insisti si la masa urmatoare si in ziua urmatoare si o sa vezi ca va papa pana la urma.

Sara tare, codul de bare zici ..... si mie mi-a disparut ieri o parte din capacul cutiei de calgel... nu am reusit sa-i scot din gurita ptr ca a inghitit imediat ce molfaise din ea.

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

Ce frumos ai scris tu acolo :) Ai mare dreptate. Of timpul asta...

Asa fac si eu cu branzica , mai incerc sper sa o vrea pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Matei Emanuel, Natalia Emanuela, Azra, Andreas, Radu Stefan, Flavia, Ilinca Stefania, Stefan Ioan, Alexa
- Alexa- pai eu asa ii dau..fructe la masa 4..asha a zis pediatra..kam pe la 18:00 asha...in jur de ora asta...dar ce se intampla daca papa fructe atunci, k nu stiu...
-dr Anca..multa sanatate fetitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Lexi

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Stii ca n-am cum s-o uit tocmai pe A.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mady, fructele fermenteaza si sa nu o doara burta. Eu ii mai dau lui radu si sera fructe, ca baleste daca o vede pe mara mancand, dar ii dau lui in mana si nu ii ajunge asa mult in stomac.
Noi avem asa : - masa de fructe dimineata (9-10)
- masa de legume la pranz (13-14) asta o mananca cel mai prost asa ca urmeaza un bibeeon cu lapte praf
-iaurt/mamaliga/gris cu lapte/orez cu lapte la cina (18)

Va multumesc de urari si vinle intorc inzecit!
Vin mai tarziu cu bilantul de 8 luni,altesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

La multe lunite frumoase!
Radu Stefan
Flavia
Ilinca Stefania
Stefan Ioan

la multe lunite si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare! La multi ani sarbatoritilor de azi

Anca Sanatate multa Adelei!

Si noi avem 2 mese de fructe pe zi.
La noi programul de masa al lui Beatrice e cam asa :

05:30 lapte ~ 160 ml

10:00 fruct + biscuti/cereale

14:00 masa piure de legume (diverse combinatii intre morcov, ardei, pastarnac, telina, rosii, cartof) + carne pui/galbenus de ou + lapte 90 ml - laptele nu il bea mereu, e in functie de cat mananca din legume

17:30 - 18:00 fruct + branzica/biscuite/cereale

21:00 - 22:30 masa lapte + cereale ~ 160 - 210 ml

24:00 lapte ~ 100 - 150 ml

Ultima masa uneori exista alteori nu, depinde cand se culca si depinde cat a mancat in timpul zilei.

Pana acum a mers excelent programul asa.

Beatrice a pasionata de orice cutiuta sau orice punguta care fosneste. Printe favorite sunt pachetele de servetele umede de sters la fundulet Cu etichete inca n-am observat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Alexa - noi scoatem aerul afara dupa fiecare bibe ca altfel ne doare burtica si plangem :(.
mai vroiam sa-ti spun ceva dar nu mai stiu ce ai intrebat
si noi morfolim pachetul de la servetele, orice carpa si eticheta cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

da scriu de pe tel si e tare greu ca nu am descoperit virgula.De doua zile Tudor spune neincetat ta_ta_ta.Si ma priveste senin iar eu mor de necaz.Tati se simte stapanl lumii.

Mergi la inceput