Urme de lavabil
Am dat cu lavabil acum ceva timp...vreo luna, poate datorita faptului ca ma grabeam, poate pt ca nu aveam ochelarii...oricum au ramas niste urme de lavabil pe geamurile de termopan.
Aceste urme se i-au tare greu...adica cu unghia le curat si cu clin...
are cineva idee cum pot sa le curat fara sa ma apuce iarna si nici sa nu fac varza geamurile?!
+28
Raspunsuri
chris27 spune:
Incearca cu otet sau cu spirt!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Androix spune:
Nu merge nici otetul nici spirtul. Urmele de vopsea lavabila pe geamuri nu mai ies decat prin frecare. Ai grija sa nu le zgarii. Desi eu supravietuiesc cu ele zgariate de cativa ani buni Acum stiu ca economisesc cu mult mai mult timp daca acopar fiecare centimetru patrat de geam, perete, toc, podea decat pierd frecandu-le daca nu le acopar
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
inbox spune:
cu zeama de lamaie...eu am reusit sa curat asa chitul de pe gresie. Incearca pe o bucatica, poate merge... dar zeama de lamaie nediluata, eu storceam lamaia pe gresie direct si lasam putin...pe geam este mai greu...
ela_04 spune:
A mers!!!
Am dat si cu otet si cu lamaie...
cred ca otetul a mers mai bine...
stiam ca spirtul nu o sa mearga ca eu de obicei cu spirt le sterg pt ca baiatul are obiceiul cand ploua sau ninge linge geamul
acuma fiind mai mult cald si el pe afara nu prea mi-am mai batut capul, le dadeam asa de praf mai mult, pana azi cand mi-am pus mana in cap.
Clin am cumparat special pt petele astea, ma gandeam ca poate e mai bun ca spirtul meu...
lamaia am storso si am pus zeama intr-un vas apoi cu un burete am frecat... ramaneau tare sloioase asa...apoi am dat cu otet si iar frecat bine...
La sfarsit pulverizam spirt si stergeam cu carpa bine...
Sunt transpirata toata dar fericita
Mai am un geam la baiat dar doarme asa ca mai tarziu il rezolv si pe ala.
Multam mult!!!
+28
inbox spune:
Ma bucur ela04 ca a mers...eu am ramas uimita cu lamaia cum topea efectiv chitul ala...care are consistenta ...facea spuma cand puneam zeama aia...
Felicitari pentru fetita ca nu am stiut pe unde sa te felicit ! Pup!
ela_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Ma bucur ela04 ca a mers...eu am ramas uimita cu lamaia cum topea efectiv chitul ala...care are consistenta ...facea spuma cand puneam zeama aia... Felicitari pentru fetita ca nu am stiut pe unde sa te felicit ! Pup! |
Pe termopan nu se topea asa usor dar cu putin efort a mers f bine.
multumesc mult!
eu una imi doresc enorm o fetita sa o imbrac in rochite, sa-i fac codite...
dar parca vad ca o sa fie un baietoi ca mine in copilarie ... fara codite si cu pantalonii rupti in genunchi toti
+28
chris27 spune:
...Se pare ca oricum secretul a mai stat si-n frecat!...Bine ca s-a dus!Si...felicitari si din partea mea pentru codite!Vei avea ajutor...
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
emilia.m spune:
In mod normal lavabilul se ia cu apa.
Practic se ia frecand insistent cu o carpa udata bine. Dureaza mult, ce-i drept, dar eu o solutie mai buna n-am gasit.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote
diuna spune:
Eu am racait cu cardurile bancare expirate. Si de pe geamuri si de pe faianta. Nu se zgarie suprafetele si merge repede. Dar am retinul si solutiile voastre!