300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 12
eumada spune:
Ma gandesc ca s-o fi deranjat la burtica....nu i-a priit...a schimbat alimentul...Eva nu a fost bolnava niciodata...doar cand au oparit-o da` aia nu se pune....nu mi-a facut febra decat odata la 10 luni,la mare...1 zi....habar nu am de ce face febra....e vioaie astanoapte asculta muzica la 3....deci ok,doar ca ardea..s-a bagat singura si si-a facut dus...."ne impachetam' zicea....nu ma duce capul...
Am facut un minim de ce stiu ca mananca....dar ma ia groaza sapte zile ce-i dau...
inbox spune:
eumada, vorbeste cu medicul de familie vezi ce-ti recomanda!
Eu personal nu plec in concediu fara : hidrasec, enterol si biotics ( pe langa altele...cam toata farmacia :D ). Eventual ia-ti un fierbator sau o cana din aia de fierbe apa si ceai de menta frunze...in caz de enterocolita este foarte important sa nu se deshidrateze. Fi-mea face des din astea, intr-un an la mare a mancat cateva zile doar covrigi... vorbisem la bucataria hotelului sa-i faca orez cu morcovi dar nu a vrut s ainghita.
Sanatate va doresc!
eumada spune:
Ei eu o am pe mama....daca ai sti ce traista de medicamente e pregatita.....noi nu avem in mod curent pastile ca nu luam...Eva nici atat....grija mea mare e ce mananca Eva....trei zile a mancat numai paste si a vrut numai suc...e lacoma cand mananca desi foarte selectiva.....de hidratat se hidrateaza...bea apa de rupe...eu ii dau doar linex baby..am tot timpul cate o cutie in casa.....e vioaie,jucausa,ca de obicei..doar ca a facut febra....cauza?Mami zice ca a facut indigestie...asa face cand ii place un aliment...mananca pana i se face rau,numai de ala,zile intregi.Si a baut si altfel de lapte....diaree nu are,a facut mai des dar normal,tare,...
alina_satena spune:
Acum am venit din piata de la Roahova
Rosii cele mai ieftine 2,5 lei kg
Cartofi cei mai ieftini 1,2 lei kg
ceapa 1,5 lei kg,
castraveti 1,5 lei kg
ardei gras 1, 5 lei kg
ardei kapia 2,5 lei kg cei mai ieftini
ingridnen spune:
in Rahova si apartamentele sant ieftine, daramite piata
La mine, la Piata Norilor dezastru... cele mai ieftine rosii 3,5 lei, gata facute bulion
Vinete 2,5 lei
Cartofi 1,7 lei
Mada, sanatate la fata ! Si concediu placut cand o fi sa plecati !
Cauta sa o obisnuiesti si cu de-asta din comert, ca e chin pt tine...
Stii cum se zice din batrani invatul are si dezvat
Pup
Ingrid si Cristi 9 ani
eumada spune:
Mai,la capitolul invat/dezvat...pana acum ne-a invatat ea pe noi...noi pe ea...mai putin...vorba vine...noi o consideram omulet mare,ea pe noi...cei care trebuie sa facem.......noroc ca e foarte intelegatoare si se tavaleste mai putin pe jos...in general o face cand nu primeste ce vrea ea de ....mancare......
ela_04 spune:
Mada noi l-am obisnuit pe asta mic cu mancarea din comert cat de cat cand l-am pus la masa cu noi.
Adica...noi mancam pe la 5, cand vine sotul pranzul...bine eu si baiatul mancam la 12 supa, asa ca in momentul in care pun masa ii pun si lui indiferent ce mancam... ii pun un pic ca de obicei nu mananca prea mult.
daca vrea sa manance ok...daca nu iar ok. el are masa lui la 19.
la masa pe care o luam impreuna fiecare mananca singur, ce vrea, cum vrea. Mai nou am introdus si regula ca nu ma mai ridic de 20 de mii de ori de la masa.
deci daca ai uitat apa sau altceva...esti liber sa te duci sa le iei
la noi a avut succes oarecum ca e f atent cand pun masa sa aibe si apa, si prosop... pana ma asez. e tare dulce asa serios incercand sa participe si el...
+29
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen inteleg ca pizza si McD-ul sant tabu Ingrid si Cristi 9 ani |
MD da...nu-i place ca am lasat-o odata..am dat degeaba banii...numai pe jucarie....iar pizza...ii mai dau....manaca dar rar,nu e inebunita decat dupa un singur tip de pizza de la un anume restaurant...costa una 30 ron-40 ron si e mare iar eva papa maxim o felie..apoi ia salamul,cascavalul si arunca painea...nu renteaza asa ca evit.Da` daca vrea....numai ca-i dau cu inima grea....