Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Fetelor, mai citesc topicul asta din cand in cand pt ca ma gandesc sa mai am si eu un copil.
Acum scriu pt ca am vazut mesajul Mihaelei si m-a cam speriat putin. Nu ai dat multe detalii dar vreau sa-ti impartasesc experienta mea pt ca nu vreau sa treci prin ce am trecut eu.

Prima mea sarcina n-a fost o experienta placuta. La ~5 saptamani au vazut sac in uter, am stat linistita dar apoi am inceput sa am pete din cand in cand, asa ca la 6 saptamani m-am dus din nou la ecograf. Sacul ramasese de aceasi marime, nici o modificare. Doctorul se gandea ca o sa pierd sarcina, eu la fel...si am asteptat o saptamana ca sa se elimine sarcina natural. Nu s-a intamplat nimic o saptamana, saream , alergam vroiam sa scap mai repede. Beta HCG mai se dubla, mai incetinea in primele 6 saptamani. Dupa ce mi-au facut ecograful la 6 saptamani, nu mi-au mai facut beta, ca au zic ca nu mai conteaza, pt ca vor urmari sarcina ecografic si ca sigur sarcina se elimina. Ei bine, ajunsesem in saptamana a 7 si nici vorba sa elimin sarcina. M-am dus iar la doctor si mi-au facut alt ecograf, sarcina se mai micsorase putin dar beta crescuse pe undeva pe la 55 000. S-au speriat. Era extrauterina iar ce vedeau ei in uter era un pseudo sac. Este de fapt un chist care se formeaza uneori la sarcina extrauterina. Finalul este ca mi-au taiat trompa pt ca era sarcina prea mare. Nu aveam dureri deloc, dar cate un pic de spotting din cand in cand.M-as bucura sa nu fii in situatia mea dar am vrut sa povestesc pentru ca trebuie sa verifici si asta. Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

alice ce poveste . imi pare tare rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Nu mai este bebe in uter.Nimic nu se mai vede, nici macar cat se vedea saptamana trecuta.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mai Miha... Nu se poate asa ceva...
Nu pot sa cred.... Pai si cum a disparut?
Doamneee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Alice chiar... Ce poveste
Suntem doar niste marionete si... Pana la urma ce ne e scris in frunte ne e pus...
Eu ma ingrozesc...
Miha sunt cu sufletul alaturi de tine, sa nu te simti singura
Fi tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osuparata spune:

Mihaela, imi pare foarte rau, stiu ce inseamna! Stresul si efortul cu babeta si-au spus cuvantul,data viitoare incearca s-o aduci pe mama ta sa stea cu tine primele 2 luni de sarcina,ai nevoie de liniste si echilibru!(la mine stresul de la serviciu a fost un factor decisiv in oprirea sarcinii din evolutie!)
Alice, ingrozitoare povestea ta, ai descoperit la timp ,inainte de a fi mai grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
Mihaela suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Mihaela stii bine ca suntem alaturi de tine!
Cu Dumnezeu inainte! Intr-un fel sau altul tot va fii bine! Vei vedea!
Fii puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna

am intrat sa ii spun lui miha ca ma rog pt ea

o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
N-am mai reusit sa intru de 2 zile, am avut f mult de lucru. M-am intristat tare cand am citit despre Miha, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul ei acum. Miha

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Multumesc pentru sustinere, acum sunt mai bine chiar daca mi se rupe sufletul in 2, aseara nici nu stiu cum am ajuns acasa cu masina, nu am vrut sa imi sun sotul inainte ca sa nu intre in panica, am plans toata noaptea de credeam ca inebunesc.
Eco la facut acelasi doctor ginecolog ca si saptamana trecuta si la acelasi ecograf, din pacate nu se mai vede decat sacul gol, saptamana trecuta se vedea embrionul de 1,8 si vezicula vitelina nu mai stiu exact de cat.
Astazi am facut beta si a crescut e 49284 ceea ce arata ca bebe e in evolutie dar nu stiu daca sunt sanse sa fie bine pentru ca nu stiu unde a disparut din uter.
Pe trompe s-a uitat si nu se vede nimic.
O sa continui tot tratamentul pana miercuri ce fac iar un beta si un eco sa vedem atunci cum arata, pana atunci incerc sa ma impac cu ideea.
Nu stiu ce sa fac in cazul asta, am nevoie de chiuretaj sau nu?
Doctorita a zis sa nu ne grabim sa asteptam si vedem.
Imi e groaza cand stiu ca ar trebui sa trec iar prin chiuretaj si obligatoriu cred ca trebuie sa fac si vaccinul pentru rh negativ, care costa vreo 500 de ron si am inteles ca nu se prea gaseste.
Emi multumesc de sms, nu sunt in stare sa vorbesc cu nimeni, de asta nici nu am intrat aicim nici nu ti-am raspuns, sotul culmea ca ma incurajeaza si imi spune sa sper.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput