Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Moni multumesc pentru acatist si sa dea Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne implinim visul .
Emi merci ca m-ai pus pe listuta cu aspirante pentru acatist .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

(Ana178081) Anisoara si Tudor
(ancadragoman) Ancuta Georgeta, Adrian Dumitru si Maria Alexandra
(ankcta) Ancuta si Costel
(alina_loca)Alina Valentina si Corneliu
(anne`mary) Lucian Alin si Ana-Maria
(Cosminuta) Cosmina si Andrei
(camcris) Camelia Cristina si Cosmin Gheorghe
(Cixinica) Carmen si Petre
(Corina87) Corina si Mihail(tatal), Mihail(fiul)
(didi) Diana si Catalin
(Dana0000) Dana si Emilian
(dragutza) Georgeta si Tudorel
(elenusht) Elena si Marius
(emilia.m) Mihaela Emilia si Bogdan
(Felicityhope) Felicia si Ciprian
(Gabyv) Gabriela si Adrian
(irmaria) Maria
(Katy82) Catalina Gabriela si Daniel
(lauricea2002) Laura si Adrian
(lorena_86) Lorena Mihaela si Florin Mihai
(Mihaelafalt) Mihaela si Gheorghe
(Monique77) Monica si Claudiu
(MeAlex) Alexandra Maria si Mihaita Adrian
(raisa28) Petronela si Tiberiu-Nicolae
(Yna85) Adina si Felix
(miha_23) Lavinia Mihaela si Aurelian Nicolae
(diarnyina_s) Irina Daniela si Dragos Cosmin
(miky82) Mihaela si George Adrian
(gabriela_tutuianu) Gabriela si Catalin
(diaconmaria) Maria
(moni05) Elena Monica si Alexandru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha am sunat la fundeni si dr Uscatescu vine pe data de 27.08!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Eu nu am mai putut iesi in oras ca a inceput babeta teatrul cu batutul in usi si strigat la vecini ca e inchisa in casa, asa ca sunt arestata si eu la domiciliu pana vine sotul ca altfel risca ca o vecina nebuna cu acte in regula sa imi sparga usa daca eu plec de acasa si ea tipa in casa, azi s-a ridicat din pat, s-a imbracat singura si vrea in oras dar mancare nu isi poate lua singura si la baie nu merge ca ii trebuie pampers nu e bataie de joc?
M-am detasat de emotii acum sper sa ajunga sotul la timp sa pot pleca diseara la eco.
Oricum am dat TV la maxim si nu am ascultat-o ca sa ma enervez, acum ma striga sa ii pun pampers ca nu mai vrea afara si eu refuz pe motiv ca daca e in stare sa se dea jos sa mearga singura in oras atunci poate merge si la baie, sper sa imi iasa faza si sa se invete sa mearga singura la baie
Nu e minune asta sa te ridici dintr-o data din pat si sa ai putere sa pleci singur pe strada.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

super tare....Sotul tau ce zice?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

isa iti doresc din tot sufletul ca fostul sot sa iti daruiasca dragostea si bebele mult visat. iti urez sa deveniti o familie fericita.

Multumesc frumos de incurajari!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ionescu.isa

Gata cu munca pe sapt asta!! Am fugit de la birou..

bugetara?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
NU....La patron ,dar am functie de conducere... asa ca mai profit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ce sa zica ne temem de Dumnezeu dar in momentele astea iti vine sa o iei razna si sa o trantesti.Acum m-am dus si i-am dus mancare sa manance si a zis sa o ridic din pat ca nu poate asa ca eu frumos iar raspuns pe un ton lejer sunt insarcinata si nu am voie sa ridic greutati in 2 minute s-a ridicat singura, deci joaca teatru si doctorii astia sunt prosti nu vor sa imi dea pastile de liniste in fiecare zi mi-au dat 30 de pastile sa le am 3 luni, cand ii dau pastila a 2 zi e linistita

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Gata fetele
V'am pus pe toate
Inca n'am ajuns ca am poposit s la o pastravarie
Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Ce sa zica ne temem de Dumnezeu dar in momentele astea iti vine sa o iei razna si sa o trantesti.Acum m-am dus si i-am dus mancare sa manance si a zis sa o ridic din pat ca nu poate asa ca eu frumos iar raspuns pe un ton lejer sunt insarcinata si nu am voie sa ridic greutati in 2 minute s-a ridicat singura, deci joaca teatru si doctorii astia sunt prosti nu vor sa imi dea pastile de liniste in fiecare zi mi-au dat 30 de pastile sa le am 3 luni, cand ii dau pastila a 2 zi e linistita

7+

Ce pot eu sa-ti zic...iportant e ca sotul tau e alaturi de tine si vine un bebe minunat, restul parca nu mai sunt asa de importante. Dar e stresant cand vezi ca cineva profita...Ai incercat sa ai o discutie cu "babeta"? Zi-i si tu ca te-ai prins de jocul ei si sa caute in alta parte...sau da-i cate o pastila de aia Zilnic, sa fie linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Isa daca nu ar fi cu reteta i-as da, dar nu am de unde.
I-am zis mai devreme sa se ridice singura sa se duca la baie ca eu nu o mai schimb de pampers atata timp cat ea e tare si vrea sa se duca in oras, iar daca vrea sa iasa din casa sa o vad 2-3 zile ca merge bine pe picioarele ei la baie si isi poate lua mancare si atunci ii dau voie sa se duca in fundul orasului.

7+

Mergi la inceput