Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!
Raspunsuri - Pagina 21
flory_blanca spune:
Mihaela dr care mi-a facut chiuretajul dupa pierderea sarcinii mi-a zis ca dupa primul ciclu sa incerc din nou, dr la care am fost dupa si la care am si ramas si am incredere maxima mi-a zis ca minim 3 luni repaos ca sa se refaca uterul si sa nu am alte probleme in sarcina ulterior. Ea mi-a recomandat la o varsta a sarcinii mica sa se ia ceva pastila care provoaca dilatatie si apoi sa se faca chiuretajul si sa nu se faca dilatarea mecanic ca e recuperarea mai grea. Eu nu am mai apuc insa metoda asta care pare mai civilizata si mai putin dureroasa decat cea prin care am trecut.Ai grija de tine.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
gabyv spune:
Buna
Ce mai ziceti? Cine se mai testeaza? Cine mai e la ov?
Chiar nu mai are nimeni, nimic de zis?
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 eu astept sa-mi vina ciclul Aspenter (75 mg) 1 pastila la 2 zile |
si tu brutus?
Mihaelafalt spune:
Fetelor sunt bine, sunt acasa de pe la 3, m-am odihnit si am mancat, acum mi-am revenit mai bine.
Chiuretajul a fost cu anestezie in col si vena dar a fost bine, doctorita o draguta tot ma intreba daca vreau sa se opreasca.
Am tratament acum si pauza de sex total o luna dupa aia negociem, doctorita spune 3 luni total de la chiuretaj eu nu stiu inca ce vreau cat mai repede sau lejer cum ne da DD.
Nu aveau vaccin pentru rh in spital trebuie sa merg maine sa vad daca primesc daca nu trebuie sa il cumpar dar cica exista posibilitatea decontarii de catre spital in 3-6 luni.
Va multumesc tutror ca sunteti alaturi de mine, Alex te rog cand intri imi poti da o parere despre analizele care le-am pus ieri, ma intereseaza INR si daca are vreo treaba cu pierderea de sarcina.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ramayanaa spune:
buna fetelor
mai zic eu cate ceva, ca n-am mai zis de mult...luna asta am ovulat in ziua 12, cel mai devreme de cand exist (in mod normal ziua 15-16-17), endometru de 9 mm in ziua 11 si nu inteleg cum si de unde si de ce, cand alte dati in ziua 14 aveam doar 6 mm, daca nu iese luna asta, luna viitoare, inseminare, ca testul postcoital a iesit de data asta cam slabut...si tot asa...cateva inseminari si pe la primavara bagam un fiv daca nu iese pana atunci...pe 5 sept am beta, ca eu teste pe bat nu mai fac never ever, de cand am muscat-o cu fals pozitivul...si acum ma duc sa-mi iau sotul de la antrenament
o seara minunata, fetelor