Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
emilia.m spune:
Of Miha... n-am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare. Asa ma bucurasem cand ne-ai dat vestea cea buna, pe urma am aflat si eu de sarcina si m-am bucurat cu atat mai mult ca stiam ca vom fi amandoua la aceeasi odisee si am sperat pana in ultima clipa ca va fi bine si inca nu imi vine sa cred ca nu a fost. Iti doresc multa putere si curaj si mai ales mult noroc sa iasa bine data viitoare.
7+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
velvet spune:
buna
miha,imi tare tare rau!Doamne ajuta sa fii bine si sa vina bebe in viata voastra cat de curand!
Mihaelafalt spune:
Fetelor va multumesc pentru sprijinul vostru virtual, imi face foarte bine sa stiu ca se mai gandeste cineva la mine, nu doar sotul, astazi i-am spus si surorii mele dar ea nu ma poate ajuta cu nimic ca inca are o mana in ghips, una a dat-o jos si face atat cat poate pentru ea.
Alex asa o sa fac, tot ce mi-ai spus tu, multumesc.
Mi-au venit rezultatele la analize si nu stiu ce sa inteleg la:
Eozinofil 0.2 % valoare ref. <7
* Eozinofil 0.02 mii/#956;L valoare referinta 0.05 - 0.7
Restul sunt in limite la hemoleucograma, la comentarii scrie eozinopie
Iar INR 1,14
Intervalul terapeutic al INR in cursul tratamentului cu anticoagulante orale (conform Ghid ACCP 2008):
- INR=2.0–3.0 (2.5): pentru majoritatea situatiilor clinice
- INR=2.5-3.5 (3.0): valve cardiace mecanice, episoade tromboembolice
repetate la pacienti aflati sub tratament anticoagulant cu INR = 2.0-3.0.
- INR=3.0-4.0 (3.5): infarct miocardic, pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara mecanica aortica.
- INR=3.5-4.5 (4.0): pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara
mecanica mitrala.
- INR=1.5-1.9: pacienti cu un prim episod neprovocat de tromboza venoasa profunda sau embolism pulmonar, dupa primele 3 luni de tratament, in cazul in care nu este posibila testarea INR la interval de 4 saptamâni pentru monitorizarea tratamentului; preventia primara a infarctului miocardic la pacienti cu risc crescut.
Restul analizelor zic eu ca sunt bune
Timp de protrombina QUICK
* Timp 13.5 secunde
* Procente de protrombina 83 % valoare referinta 70 - 120
Fibrinogen 311 mg/dL 200 - 400
3 * Timp de tromboplastina partiala activat (aPTT) 32.5 secunde < 40
8+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ionescu.isa spune:
Miha...sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca DD are planurile lui cu fiecare dintre noi. Nu lasa amaraciunea sa te cuprinda, invalui-te cu lumina si vei vedea ca totul va fi bine, la timpul sau....
miky82 spune:
Offffffff Miha imi pare foarte rau prin ceea ce treci, Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe. Te pup si te imbratisez.
miha_23 spune:
Mihaela imi pare tare rau de vestea asta, sunt alaturi de tine.
Dumnezeu o sa iti dea puterea sa treci peste dureri si speranta sa mergi mai departe.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
miha_23 spune:
Eu acum am venit de a doctor. Mi-a facut histerosalpingogrfia azi ziua 13. Nu am avut dureri semnifictive, trompele sunt permiabile.
am taiat si hsg de pe lista acum iar nu stiu ce sa mai fac.
Din ce am citit nu este bine sa se incerce in luna cu hsg dar dr mi-a spus azi ca inca nu am ovulat si sa incercam maine si vineri.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
kmy_black spune:
Mihaela
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!