Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Īncerc#259;m si luna viitoare...tocmai mi-a venit...Poate e mai bine a#537;a...Toat#259; lumea, capul sus!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

oricum iti tinem pumnii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele
Ne intoarcem si noi spre bucuresti
Miha, e f. Ciudat ce se petrece la tinew acolo
Si e cu atat mai traumatizant ca e totul incert
Sunt0 oricum alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna gagici!
Am facut asa mai slaba, pt toata lumea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Hello, girls !

Dupa aia va creste, va fi bulinica mare si-ti rupe spinarea si te face sa gafai ca purcica doar daca duci furculita la gura ! In punctul asta suntem noi acum si asta va doresc sa vi se intample tuturor de aici, na ! Sa gafaiti cu burtile mari, in luna a noua !!

Sa te auda DD Bob
U cf? Cat mai ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Eu nu am mai putut iesi in oras ca a inceput babeta teatrul cu batutul in usi si strigat la vecini ca e inchisa in casa, asa ca sunt arestata si eu la domiciliu pana vine sotul ca altfel risca ca o vecina nebuna cu acte in regula sa imi sparga usa daca eu plec de acasa si ea tipa in casa, azi s-a ridicat din pat, s-a imbracat singura si vrea in oras dar mancare nu isi poate lua singura si la baie nu merge ca ii trebuie pampers nu e bataie de joc?
M-am detasat de emotii acum sper sa ajunga sotul la timp sa pot pleca diseara la eco.
Oricum am dat TV la maxim si nu am ascultat-o ca sa ma enervez, acum ma striga sa ii pun pampers ca nu mai vrea afara si eu refuz pe motiv ca daca e in stare sa se dea jos sa mearga singura in oras atunci poate merge si la baie, sper sa imi iasa faza si sa se invete sa mearga singura la baie
Nu e minune asta sa te ridici dintr-o data din pat si sa ai putere sa pleci singur pe strada.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Ofofofff asta vrea atentie!!! Incearca sa schimbi placa, nu stiu cum dar tb facut ceva ce nu ai facut fata de ea pana acum.... Sa-i dea ceva timp de gandire pana va gasi si ea alte motive contra (asta in cazul in care are momente de luciditate) si multa putere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Isa asa si fac, i-am zis cand poate lua mancare si merge singura la baie vede cheile si o las sa plece in oras.
Cand vad ca ma iau nervii dau drumul tare la TV sa nu aud ce zice, ca saraca delireaza va dati seama ce sa ii ceri la diagnosticul de dementa senila ceea ce inseamna alzhaimer. Ea vrea doar sa duca banii, actele, cheile de acasa ca asa incep ei sa faca si iti dai seama ca nu sunt de acord sa udca cheile la cineva sa vina sa imi controleze mie prin casa cand nu sunt eu acasa, mai ales ca are o prietena buna vecina care a fost internata acu 2 ani la spitalul de nebuni ca tot asa o luase razna si imi aducea farfuriile si tacamurile la mine ca intra vecinul de deasupra noaptea prin tavan si i le fura.
Nu le las sa se intalneasca ca dupa ce vorbesc amandoua baba mea inebuneste de-a binelea si ei ii e ciuda cand vede ca nu poate sa ii dea cheile la aia.
DD o sa ma rasplateasca pentru efortul depus, deja a facut-o cand mi-a dat sarcina asta mult dorita.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Incearca sa-i dai alte chei, alte acte poti face u ceva sa nu se prinda si poate scapi de ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Fetele
Misiune indeplinita
Am fost la Manastire, am dat acatist
:)

Aspenter (75 mg) 1 pastila la 2 zile

Multumim din suflet Moni

Mergi la inceput

Miha am reluat ceea ce ai scris, abia acum am inteles, nu intelegeam ce posteaza fetele.... cred ca am sarit o pagina
Sper din suflet sa treci iar prin suferinta de anul trecut Poate DD se indura de voi, poate este fixat bb in spate rau si sta bine prins acolo!!!Cum ziceau si fetele u nu ai avut nicio scurgere, nik. Deci bb este ink acolo si s-a culcusit adanc, adanc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha nu a cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare prin ceea ce treci, sper din tot sufletul ca dr sa nu fi vazut bine si sa fie totul bine pana la capat. Te pup si te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput