** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

- Mara Nicolle (Alice_Elena)
- Medeea (saddie)
- Ioana Maria (shoshika)

La multi ani !!!!! Sa aveti parte de tot ce e mai bun

Noi azi am ajuns acasa.....Am reusit sa fac externarea dupa 2 zile ...ca nicaieri nu e mai bine ca acasa....Acum incepem adaptarea vietii in 4
Mara e dulce...papa si doarme iar Tudor e indragostit de bebe....Face ce face si vine sa pupe pe bebe si sa il mangaie...L-am intrebat daca ii place bebe a spus da....Vrei sa il dam la altcineva? NU...Il pastram noi pe bebe? DA Sper sa fie bine si sa ne acomodam usor

Eu am ramas cu o durere foarte nasoala de la rahie si acum iau ceva calmante....M-a cam chinuit si la momentul rahiei ca la un moment dat le-am spus sa se opreasca ca eu nu mai fac nimic si nu mai vreau sa nasc.... Doctorul s-a panicat iar eu o tineam pe a mea ca imi ajunge.....
O sa va povestesc in alta zi cum a decurs totul....Important este ca am ajuns acasa cu bine si suntem toti bine

Va multumesc din suflet pentru sustinere si motatele scoase pentru mine. Va imbratisez fete dragi

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
39+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete dragi, ati citit despre micutul Bibi, care a murit ieri seara in bratele mamei lui? Of, mi se rupe sufletul

Bietul puiut suferea de o forma grava de anemie din cate am citit...Dumnezeu sa-l aseze intre ingeri, acolo unde ii este locul!

Si eu te mai rog, Doamne, inca de o mie de ori, ai grija de copilasi, sa nu mai moara nici un copilas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro imi pare rau ca nu puteti veni la MI! As fi vrut tare mult sa ne revedem!

Iuliana si Mara bine ati revenit acasa! Ce scump dragul de Tudor, cum o iubeste el pe surioara lui! Sa fie asa mereu, sa nu intervina niciodata gelozia intre ei! Doamne ajuta sa-ti treaca durerile cat de repede, sa te poti bucura din plin de puii tai, Iuliana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fete dragi, ati citit despre micutul Bibi, care a murit ieri seara in bratele mamei lui? Of, mi se rupe sufletul

Bietul puiut suferea de o forma grava de anemie din cate am citit...Dumnezeu sa-l aseze intre ingeri, acolo unde ii este locul!

Si eu te mai rog, Doamne, inca de o mie de ori, ai grija de copilasi, sa nu mai moara nici un copilas!!!

Elena, mama lui Raducu cel nazdravan
12.08.2010

Am implinit 2 ANI !!!

Offf imi vine sa urlu ce neputinciosi suntem noi oamenii. Nu ne ramane decat sa ne rugam bunului D-zeu sa ne fereasca de toate necazurile pamantesti. Si eu Te rog Doamne fa sa nu mai moara nici un copilas pe acest pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Numele asa zisului 'vraci'este Toma Chira iar nr vi-l dau maine ca il am in alt tel ce nu e la indemana.
PS:Am fost si inainte si dupa la dermatologi si totul este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput