Neurochirurg bun si disponibil urgent, va rog!
Buna seara. Am in familie un caz urgent, nou nascut cu un hematom cranian provocat la nastere, situatia e grava si avem nevoie de un nerochirurg (in BUC) pe care sa-l putem suna la ora asta... Stiu ca e greu, dar poate cineva ne poate ajuta. Multumesc.
Raspunsuri
Natasa spune:
Marius, un copil are nevoie URGENTA de ajutor si singura ta grija a fost mutarea subiectului unde nu se uita nimeni doar pentru ca asa spune regulamentul?? Nu astept raspuns, mi-am adus aminte cu tristete de ce ma retrasesem de pe forumul asta.
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Marius, un copil are nevoie URGENTA de ajutor si singura ta grija a fost mutarea subiectului unde nu se uita nimeni doar pentru ca asa spune regulamentul?? Nu astept raspuns, mi-am adus aminte cu tristete de ce ma retrasesem de pe forumul asta. |
Sincer, si fara alte polemici eu m-am gandit ca e foarte bine pus subiectul aici (fara sa stiu ca l-ai postat altundeva inainte)..avand in vedere contextul cu Moni70...chiar intra multa lume aici...
Doamne ajuta sa primesti cat mai repede un raspuns salvator!
Imi pare rau pentru situatia descrisa de tine si sper ca Dumnezeu sa il aiba in baza pe puisor!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
flavia maria spune:
uite un subiect mai vechi poate te ajuta cu ceva:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107007&SearchTerms=neurochirurg,bun,telefon
Doamne ajuta!
flavia maria spune:
sau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137779&SearchTerms=neurochirurg,telefon,urgent
flavia maria spune:
citat din mesajul lui Natasa Flavia, multumesc mult de ajutor! |
Pentru putin...sper sa fie bine pentru puisor!
Mai caut si daca mai am alte informatii iti scriu!
flavia maria spune:
dr. Sergiu Stoica de la Budimex telefon 0721375262
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=111193&whichpage=2
desprecopii spune:
cele mai rapide reactii le primesti daca pui topicul la forumul de panica. Cred ca Marius te-a ajutat, draga Natasa.
Succes si sanatate!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
marius spune:
citat din mesajul lui Natasa Marius, un copil are nevoie URGENTA de ajutor si singura ta grija a fost mutarea subiectului unde nu se uita nimeni doar pentru ca asa spune regulamentul?? Nu astept raspuns, mi-am adus aminte cu tristete de ce ma retrasesem de pe forumul asta. |
E o remarca de prost gust. Ti-am mutat solicitarea aici tocmai pentru ca in cazuri de urgenta sunt sansele cele mai mari de a avea un raspuns.
Aceasta sectiune este mai speciala si chiar este privilegiata dar si conditionata.
Nu stiu de ce anume te-ai retras de pe forum si nu cunosc sensul si acestei remarci.
Daca doresti sa iti repozitionez mesajul este suficient sa imi spui unde anume in fond chiar este un serviciu ce ti l-am facut fara sa ma roage nimeni.
O zi buna iti doresc!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Natasa spune:
Marius, eu nu am zis ca gestul tau e de prost gust, asa ca hai sa pastram un limbaj decent reciproc. Sint de mult prea mult timp pe forumul asta ca sa nu stiu ca la generale sint sute de vizualizari in citeva ore si in alte forumuri abia mai intra cineva. Sansa a fost ca lista cu rugaciuni pentru Monica (Dumnezeu sa odihneasca!) era aici. Cind un copil este intr-o situatie atit de disperata, si cind copilul ala este al tau, iti vine sa strigi si pe strada in speranta ca cineva te aude. Daca cel mai vizitat forum ar fi fost cel de bucatarie, atunci mesajul putea sta acolo macar o zi, chiar daca nu era vorba de o reteta. De altfel, ati vazut, cind cineva are ceva f urgent scrie la generale si va roaga sa lasati subiectul acolo, e clar de ce, nu? In sfirsit, acum e dimineata, am reusit sa dam de niste doctori, mesajul poate disparea cu totul (pentru ca stiu ca aici nu se pastreaza).
Multumesc