Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
Bubulina42 spune:
vreau sa ninga, faceti-va lista separat,si tu si sotul , apoi comparati si vedeti care nume sunt in dublu exemplar.In felul asta o scurtezi rapid si e mult mai simplu de ales:)Noi suntem de principiul:daca numele de familie e lung, prenumele sa fie scurt sau doar unul si bun.
Deci Almy, e cum am zis eu.Poate eu mai am o sansa sa imi faca, din cauza de varsta?? Parca ma vad si eu cersind o eco, ca soi tine
ura!Ce bine ca ma duc la eco aia pe 3D de pe 30!!
Intrebare la tine:acolo ne si spune ceva lungime, greutate, tra la la, sau e numai in scop de vizualizare si atunci nimeni nu mormaie nimicutza, ci doar stam pierduti si admiram minunea din burtica?
26 + cu Nicholas
andie_n spune:
Almy si vreausaninga, am facut modificarile in listutza.
Un weekend bun tuturor!
Andreea 27+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
Bubulina42 spune:
hi hi, v-am zis eu ca se diminueaza numarul de surprize:), dar
Onuuutz, ne bat fetitzele, ce ne facem?
O urare de weekend placut si de la mine, gagici!
Maine dimineata am hotarat, plecam la munte, ne intoarcem pe seara, tra la laaaaa, de luni concediu!!URA, nu-mi vine sa cred!
26 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Bubu, mai facem cate un flacau dupa Nicholas si Lucian
Weekend placut tuturor
Onutz 26+ cu Lucian
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Deci Almy, e cum am zis eu.Poate eu mai am o sansa sa imi faca, din cauza de varsta?? Parca ma vad si eu cersind o eco, ca soi tine ura!Ce bine ca ma duc la eco aia pe 3D de pe 30!! Intrebare la tine:acolo ne si spune ceva lungime, greutate, tra la la, sau e numai in scop de vizualizare si atunci nimeni nu mormaie nimicutza, ci doar stam pierduti si admiram minunea din burtica? 26 + cu Nicholas |
Si eu ma intreb daca ne spune si astfel de detalii, dar ai vazut ca peste tot scrie ca e non-diagnostic, deci la mai mult de o vizionare ar fi bine sa nu ne astepam. Stii cum e: nu-ti fa iluzii, ca sa nu ai deziluzii. La astia le e frica sa-ti spuna si de umbra lor sa nu-i dai in judecata cumva...Poate avem totusi noroc si dam peste cineva usor de tras de limba...
Si apropos, am sunat azi la aia cu 3D cu gura mare ca in Montreal de ce nu au pachet aniversar? Si-a cerut tipa mii de scuze, ca e numai la centrul lor, ei fiind in franciza, fiecare centru are regulile lui si datele cand a deschis, etc.
Andie, sar-na!
Alma 28+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Onutz,hi hi pai nu pot sa schimb socoteala, ca eu m-am hotarat sa mai fac o fetita:):) dupa, ca sa ii fac pereche lui si sa aiba si el pe cine apara si la cine sa se umfle in pene:):)ha ha
Almy, care va sa zica asa e, cum banuiam.Nici nu ma mir, sa stii, ca astia parca amutesc toti cand e vorba sa dea o info pe care o astepti cu sufletul la gura..Pai atunci, de ce mergem, numai pentru poze, fara info care ar fi cele mai importante??Chiar ma gandeam aseara ca mai bine imi sun dr la care am facut FIV si intreb daca pot sa fac la ei o eco, el a fost singurul care mi-a spus cum e colul, la ce inaltime e si alte detalii din astea pe care niciodata de atunci nu le-am mai auzit..Sa mentionez ca aici nimeni nu vorbeste despre placenta, de parca nu ea ar fi casutza puiului??
Si Almy,merci, sa stii ca m-a uns pe suflet ca ai vorbit cu tipa, fiindca aici chiar e jecmaneala la centrul ala.. Bine ca macar tu ai prins o chestie normala, abia astept sa te duci si sa imi spui cum a fost!
26 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Bubu, mai facem cate un flacau dupa Nicholas si Lucian Weekend placut tuturor Onutz 26+ cu Lucian |
Ma bag eu la facut inca un flacau rapid asa ca tot am invatat cum se fac, chiar daca ii stric socoteala lu' tati care vrea o printesa dupa Edin(m-am decis sa il alint asa).
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Fetelor ati scris nu gluma,eu nu am apucat sa citesc din urma dar promit ca recuperez.
Zilele astea am fost mai ocupata,mi-a fost rau ca mi-a crescut iar tensiunea,am sunat dr. si mi-a spus ca daca nu depaseste 14 nu are ce sa imi faca,este fluxul sanguin mai mare acum si nu pot face nimic.Luni merg sa imi vad licuriciul si sa cumpar lavabila pentru camera ca ne apucam de trebaluit
Azi am umblat nebuni dupa patut si saltea si am scapat de grija ca le-am cumparat,am mai luat niste body-uri,pulovere si un costumas mai grosut sa il scoatem din spital dupa care ma topescDe-abia astept sa imi tin puiul in brate
Recuperez si mai intru si maine,noapte buna tuturor
23+ cu Stefan Lucian
Bubulina42 spune:
Hai ca intram in focuri cu mobila:)
Angelique, felicitari pentru achizitii, sa stii ca si noi in clipa in care am cumparat patutul am avut instant un sentiment de liniste interioara,fiindca asta e important, chiar daca zic ca il tin in Moses langa noi cateva luni.
Dupa cate am observat la fete, mai mult de 3-4 luni nu merge, ca bebeii cresc si nu mai au loc in el, iar eu visez sa am greierele langa noi macar 6-8 luni..Om vedea, toate la momentul potrivit, sunt sigura ca degeaba ne facem noi acum socoteli, ca atunci cand ne vin bobocii,cred ca se va schimba tot!!
Ne creste adrenalina instant!!
somn usor!
pup!
26 + cu Nicholas
Mami_de2 spune:
Girls, noi ne-am hotarat la nume pt IVAN , PUTETI SA MA TRECETI CU ASTA.
si al doliea nume , unul de sfant.. probabil Petru, sau Petrisor clar :)
25+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G