chist de cordon spermatic

chist de cordon spermatic | Autor: Marioara1980

Link direct la acest mesaj

Buna ziua
baietelul nostru de 7 luni acum a fost diagnosticat in urma unui echo cu chist de cordon spermatic stang si hidrocel bilateral. Ni s-a recomandat sa mergem cu el la un chiurg dar nu am ajuns pana acum. Mi-e teama sa nu ni se spuna ca nu se poate vindeca decat chirurgical.
Ce ne sfatuiti? Ce presupune o astfel de interventie? Se poate trata si in alt mod?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ar trebui sa mergeti la medic neaparat si sa va sfatuiti cu acesta, ca e vorba de sanatate pana la urma, frica trebuie sa treaca pe locul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ReginaMaria spune:

Citat:
Marioara1980 Posted - 11/08/2012 : 20:27:55 Buna ziua
baietelul nostru de 7 luni acum a fost diagnosticat in urma unui echo cu chist de cordon spermatic stang si hidrocel bilateral. Ni s-a recomandat sa mergem cu el la un chiurg dar nu am ajuns pana acum. Mi-e teama sa nu ni se spuna ca nu se poate vindeca decat chirurgical.
Ce ne sfatuiti? Ce presupune o astfel de interventie? Se poate trata si in alt mod?
Multumesc.

Buna ziua,

Nu exista o alta posibilitate de tratament al chistului de cordon spermatic si hidrocel decit cel chirurgical. Nu reprezinta o urgenta dar nici nu poate fi aminat multa vreme. In ceea ce priveste interventia , va trebui sa contactati un medic chirurg care in urma examinarii va va explica procedura chirurgicala si durata post spitalizare. Va putem invita in clinicile noastre de pediatrie, pentru a fi examinat copilul de catre unul din chirurgii pediatri care va va da toate lamuririle necesare. In plus va anuntam ca in cel mai scurt timp in noul spital dedicat mamei si copilului al retelei Regina Maria va veti putea opera copilasul.

dr. Mariana Stefan, medic primar, Pediatrie si Reumatologie pediatrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marioara1980 spune:

Multumesc pt informatii.
Imi puteti recomanda un dr chirurg / mai multi, la care sa fac o programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancussa spune:

Buna Mariora, baiatul meu a avut acelasi diagnostic la 6 luni.
Am reusit sa aman operatia pana la 5 ani cu tratament homeopatic. As fi putut amana si mai mult, insa homeopatul ne-a spus ca este cazul sa intervenim. Are 8 zile de cand l-am operat. Pare sa evolueze bine, sa vedem.
La varste atat de fragede, exista posibilitatea sa se rezolve homeopat, daca respectati tratamentul.
Am fost la doc Chirila, o minune de om, la Naturalia.
Primul tratament nu i s-a potrivit, am revenit de urgenta, i-a prescris altceva. A fost extraordinar! In 2 zile nu mai avea nimic, complet desumflat, scrotul arata absolut normal. Din pacate, atunci eu am gresit si in 14 zile am intrerupt tratamentul care trebuia sa dureze 3 luni. Cred si acum ca nu am fi ajuns la cutit daca nu intrerupeam.
Cand am revenit la acelasi chirurg, femeie cu capul pe umeri, ne-a spus ca am procedat bine amanand (eu speram sa evitam, deh).

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancussa spune:

Buna Mariora, baiatul meu a avut acelasi diagnostic la 6 luni.
Am reusit sa aman operatia pana la 5 ani cu tratament homeopatic. As fi putut amana si mai mult, insa homeopatul ne-a spus ca este cazul sa intervenim. Are 8 zile de cand l-am operat. Pare sa evolueze bine, sa vedem.
La varste atat de fragede, exista posibilitatea sa se rezolve homeopat, daca respectati tratamentul.
Am fost la doc Chirila, o minune de om, la Naturalia.
Primul tratament nu i s-a potrivit, am revenit de urgenta, i-a prescris altceva. A fost extraordinar! In 2 zile nu mai avea nimic, complet desumflat, scrotul arata absolut normal. Din pacate, atunci eu am gresit si in 14 zile am intrerupt tratamentul care trebuia sa dureze 3 luni. Cred si acum ca nu am fi ajuns la cutit daca nu intrerupeam.
Cand am revenit la acelasi chirurg, femeie cu capul pe umeri, ne-a spus ca am procedat bine amanand (eu speram sa evitam, deh).

Multa sanatate!

Mergi la inceput