aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky cat de repede dute la Uscateasca daca tot vrei sa faci FIV in septembrie si arata-le rezultate-le si medicilor care te supravegheaza.
Iubita mea din pacate ai nevoie de tratament fiindca ai 3 mutatii in stare heterozigoto ceea ce inseamna ca poate fi la fel de periculoasa ca si una homozigota.Asta stiu eu sper sa nu spun prostii.
Alex e la mare asa ca nu stiu cand mai intra.Ai facut si celelate analize de trombofilie?

Fetelor eu am gasit acum pe net pe un site autorizat cum ca valoarea beta ce trece de 6000 nu trebuie sa se mai dubleze la 48 de ore ci in medie la cel putin 96 de ore, deci sunt in schema.
Doamne ce plans am tras m-am enervat si cu batrana si eu nu mai puteam sa ma btin din cauza betei asa ca am rabufnit.
Acum imi pare rau si m-am linistit ca stiu ca ii fac rau bebitului, sunt o mama rea ca imi supar iubirea din burtica.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky factor XIII si mutatia aialalta A1298C le-ai facut? Alea cum au iesit?
Iti doresc mult succes sa fie bine.
Eu zic ca cel mai bine ca oricum esti din Bucuresti sa mergi la Fundeni sa vorbesti cu doctorita sa vezi ce iti recomanda.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna

Maria.R felicitasi si sarcina usoara!

Dyarnina

Mikyce putin mai este, abia astept sa ne spui ca ai o beta frumoasa

Emilia am prin un pana la urma trebuie sa fie unul norocos

Moni cum mai esti?

Diaconmaria te mai asteptam , s-a produs ovulatia?

Bob cumintelul din burtica

Mihaela hai linisteste-te eu zic ca e bine, compara valorile si ai sa vezi ca esti in grafic

celelalte fete unde sunteti???

Draguta ccred ca sunt ok
Ovulatia0 sper ca a fost desi n am avut liniuta de test mai intensa decat de control
Acum ..... Sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha multumesc de raspuns, uitasem de Alex ca este plecata la mare, o sa merg joi la Dr Uscatescu, celelalte analize mi-au iesit bune, factorul XIII nu l-am facut.

Anticoagulant lupic test screening - 35.3 (Absent <45.6 s)
Antitrombina III -102.21 (80 - 128 %)
Proteina C- 78.7 (70 - 140 %)
Proteina S-76.23 (54.7 - 123.7 %)
Ac Anti-Cardiolipinici IgG -Negativ 3.9 (Negativ: <10 U/ml Pozitiv: >=10 U/ml)
Ac Anti-Cardiolipinici IgM- Negativ 1.3 (Negativ: <7 U/ml Pozitiv: >=7 U/ml)
Homocisteina-9.33(Valori normale: < 10 µmol/L Clasificarea riscului pentru afectiunile cardiovasculare* : Risc intermediar: 10-15 µmol/L Risc crescut: 15-30 µmol/L Risc foarte crescut: >30 µmol/L)

Offfffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

BUNA FETE,
MARIA felicitari, urmeaza sfatul fetelor si sa fi linistita sa nu agiti liniuta.

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Fetelor mai am si eu o intrebare. Zilele astea voi face HSG. Maine ma duc sa vb cu doctorul, probabil joi voi face hsg. DR meu este din Buc dar vine si la o clinica Promed din Tgv de unde sunt eu.
Aici la clinica costa 550lei, cred eu cam scump. Ma gandesc oare in spital in Buc se poate mai ieftin?
A facut cineva hsg la spitalul jud ilfov sa imi spuna si mie cum merge tb acolo?

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Hello fetele.
Ma bucur cand vad ca sunteti din nou optimiste.
Tin sa va spun ca ieri am ajuns la jumatatea sarcinii,am facut 20saptamani.Mai am inca pe atat,dar asa de repede mi s-a parut ca a trecut...parca ieri va anuntam testul pozitiv Bebe e din ce in ce mai activ,se misca mult,burtica creste La eco de 18sapt buburuza avea 230g si vreo 14cm
Va pup pe toate si spor la prestat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miki, iti dau pe privat numarul lui MeAlex daca vrei sa vorbesti cu ea, ca eu cred ca e important sa vorbiti si sa iti spuna ce si cum sa faci. Pe mine m-a sfatuit foarte bine si ii raman datoare vesnic.
In alta ordine de idei, cand mergi la Uscatescu sa mergi dimineata de tot, sa fii acolo la 6:30 ca daca mergi asa la 8 esti inapoi acasa si in aceeasi zi pe la 2-3 te cheama sa iti dea rezultatele analizelor si tratament. Mi-a zis ca sapt viitoare nu e la spital si m-a chemat din nou pe 25-27 August.
In principiu cred ca o sa iti dea Aspenter in prima faza si daca vrei si tu Medyn iti pot da cateva pastile sa iti ajunga pana iti faci tu comanda, ca se iau 1 la 3 zile in preconceptie si 1 la 2 zile in sarcina. Sunt B-uri care pot fi asimilate si de fetele cu mutatii. Nu dispera ca o sa fie bine!

Miha_23, eu am facut histero cu anestezie la spitalul Medicover. Am fost tratata regeste si n-am regretat ca am dat 600 ron. Acum tu faci unde vrei, dar pentru 50-100 ron eu zic ca nu merita sa mergi undeva unde sa trebuiasca sa te ingrijesti sa dai atentii in stanga si in dreapta.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Miha la spitalul respectiv am eu dr care imi urmareste sarcina,dar HSG nu am facut acolo.Pe mine m-a costat anul trecut in toamna 200lei la policlinica unde aveam med de fam,adik policlinica armatei.Daca vrei iti trim PM cu nr policlinicii sa suni,poate rezolvi si faci cu dr mea gineco de acolo care e ok si te duce mai ieftin.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara, fetelor! Am de recuperat muuult din urma, dar nu pot scrie ca am avut vreme buna la mare. Au fost si momente cu nor si o jumatate de zi in Vama Veche unde erau valuri mari si foarte frig, asa ca nu am facut plaja si ne-am intors in 2 Mai. Noi nu ne dusesem la prajit, ci sa stam in apa (era f calda) si apoi mai mult sub umbrela.
Pup! Revin maine dupa-amiaza, Miky, dar e clar ca trebuie sa ajungi la Uscatescu oricum. Tot e bine ca ai mutatii heterozigote, dar iti va da tratament serios (sunt sigura ca iti da Clexane).
Mihaela, daca embrionul creste bine, poti lua foarte bine Femibion, Medynul ajuta in cazurile de intarziere de crestere din cauza mutatiilor homozigote de MTHFR, in special, heterozigotele sunt mai blande. Mutatia homozigota de MTHFR creste nivelul de homocisteina, prin imposibilitatea fixarii vitaminelor din complexul B si atunci e nevoie de cantitati mari de B-uri.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput