aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
flory_blanca spune:
Salutare fetele.
Noi ne-am intors din concediu, relaxare si multa odihna dar se pare ca fara rezultat. Azi declar Z1 desi speram sa am un test pozitiv. Mai incercam.
Felicitari pt bebe din burtica Emilia, Cosminutza, Ariana. Sa aveti sarcini usoare si la termen.
Emilia de ce nu e ok femibion. Tu ce analize ai proaste legate de tiroida? Eu am ATPO mariti. aveam de gand sa incep sa iau de luna asta femibion. Oare nu e ok sa il iau?
Diaconmariajos palaria pt curajul si puterea de a merge mai departe. Bafta multa luna asta.
Monisa va intoarceti 3 sau 4 din concediu. sa fie cu ochisori luna asta. Oricum foarte bine ai reactionat la tratament. Am o prietena care a facut acelasi tratament si nu i-a venit ciclul decat la 90 de zile. A facut depresie saraca nu isi putea inchipui ca se ma regla vreodata dar la trei luni dupa terminarea tratamentului a ramas graviduta si acum are 10 sapt deja.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Salutare fetele. Noi ne-am intors din concediu, relaxare si multa odihna dar se pare ca fara rezultat. Azi declar Z1 desi speram sa am un test pozitiv. Mai incercam. Felicitari pt bebe din burtica Emilia, Cosminutza, Ariana. Sa aveti sarcini usoare si la termen. Emilia de ce nu e ok femibion. Tu ce analize ai proaste legate de tiroida? Eu am ATPO mariti. aveam de gand sa incep sa iau de luna asta femibion. Oare nu e ok sa il iau? Diaconmariajos palaria pt curajul si puterea de a merge mai departe. Bafta multa luna asta. Monisa va intoarceti 3 sau 4 din concediu. sa fie cu ochisori luna asta. Oricum foarte bine ai reactionat la tratament. Am o prietena care a facut acelasi tratament si nu i-a venit ciclul decat la 90 de zile. A facut depresie saraca nu isi putea inchipui ca se ma regla vreodata dar la trei luni dupa terminarea tratamentului a ramas graviduta si acum are 10 sapt deja. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Doamne ajuta Flory!
Eu cred ca sunt deja prin ziua 60 si, daca am avut ovulaie cam ieri ar trebui sa vina cam pe la 70 si ceva de zile
emilia.m spune:
Si eu am Anti TPO mariti (foarte tare chiar) si asta inseamna ca am Tiroida Autoimuna. In tiroiditele de acest fel iodul de orice fel este interzis. Femibion contine iod deci nu ai voie sa iei. Ia Elevit in locul lui.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Dimineata am fost la Fundeni. Dr Uscatescu mi-a zis sa continui cu Aspenter, Elevit, Acifol, Cetebe+Zinc, Utrogestan si sa adaug Magne B6 pe care il luam si inainte dar nu zilnic. Mi-a zis ca bebe va recupera diferenta de zile intre varsta ecografica si varsta calculata in functie de ultima menstruatie si ca nu-i necesar acum Clexane. I-am zis ca mai fac o eco vineri si ca undeva pe 24 ar trebui sa vina rezultatul de la MTHFR si a zis ca ne vedem pe 25-27 august ca o sa fie in concediu cam o saptamana.
5+
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata !
Emilia, ma bucur ca ai rezolvat la Fundeni, cred ca esti mai linistita acum. Tu urmeaza tratamentul, fii cat poti tu de relaxata, hidrateaza-te bine si restul mai face si bebe, ca deja e cazul sa dea din codita si sa contribuie si el/ea la drumul vostru de 2 in 1.
Cu regret maxim pentru Alex care n-a avut bafta de soare la mare, dar eu ma bucur tare mult ca s-a racorit asa placut, drumul la piata azi a fost super.
Monique, imi aduc aminte ca uneori si eu mai eram sarita de menstra o luna, e un mod de reglare a corpului, mereu mi se intampla vara. Doctorul mi-a zis odata demult cand i-am povestit de asta ca asa trage corpul cortina peste o perioada "imbatranita" si incepe un ciclu nou si proaspat. Deci Doamne-ajuta sa fie cu noroc "primavara" asta prin care treci acum.
O saptamana frumoasa sa aveti !
maria-r spune:
Buna dimineata fete!
Am o veste buna! Inca nu-mi vine sa cred. M-am trezit pe la ora 10 cu gandul sa fac un test azi. Ieri nu eram asa convinsa ca o sa fac.
Am fugit repede la baie si l-am facut...si inca nu pot sa cred ca se vede o a doua liniuta f pala, dar este!
Sunt asa fericita... sper sa fie totul bine. Inca nu stiu ce sa fac in continuare.
Va pup pe toate
emilia.m spune:
Wow!!! Bravo MARIA!!!
In continuare faci asa: iei Acid Folic, mergi sa faci o Beta HCG azi-maine si inca una peste 48 ore, te programezi la medic si mananci sanatos.
Bob, ai dreptate, si eu sunt de parere ca micutul "liniutza" cum a fost "botezat" momentan ar trebui sa puna si el umarul putin
6+
cixinica spune:
Buna fetele!
maria_r felicitari! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
eu sunt deja z3 sunt pe la fundul butoiului
multi tuturor si o saptamana cu cat mai multe teste pozitive!
Bob_Pixel spune:
Opaaaa, frumos inceput de saptamana !!!!
Felicitari, Maria, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si sanatoasa !
Ce test ai facut si ce zi esti?
diarnyina_s spune:
Maria-r, felicitari din suflet, bravo, ma bucur nespus pentru tine. Ai grija mai mult ca oricand de tine acum, baga progesteron (poate e nevoie), programeaza-te la un eco, fa si o beta, acid folic sa nu-ti lipseasca.
Am uitat sa dau si neata, Neata fetelor dragi.
Eu am fost plecata in weekend la tara la bunica, am facut ceva eforturi fizice, in sensul ca nu se poate deplasa nici macar sa se dea pe marginea patului, si am ridicat-o cat am putut si am pus-o in carut sa o scot si pe ea afara. Aseara ma durea destul de tare mijlocul de la efortul fizic, si azi-dimineata un pic. Dar imi revin eu. Declar ziua 22. De azi intr-o saptamana trebuie sa-mi vina CM. Nu am nici un fel de simptome, nici sani mariti, nici sfarcuri sensibile, nici dureri de burtica, nimik, luna asta e ca luna trecuta, astept sa vina uratii si luna asta.
Va pe toate si va doresc o saptamana minunata.