aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor nu am mai intrat de cateva zile bune dar am citit azi tot din urma
FELICITARI MARIA-R SA FIE INTRUN CEAS BUN
Eu sunt foarte suparata duminica am fost la mare si sotul meu si-a pierdut verigheta in apa parca nu imi pot reveni ma doare sufletul va zic sincer si vorbesc doar de valoarea ei sentimentala pe 21 facem un an de casatorie si o sa sarbatorim fara verigheta.... pe 26 venim in romania poate o sa imi mai treaca supararea pana atunci.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Doamne... ionescu.isa... ce povestesti tu acolo e... horror. Nu imi vine sa cred ca ti-a facut asa ceva fostul sot. Sincer, mai bine ca ai scapat de el, ca e mai bine singura decat cu un barbat care nu te sustine si nu te intelege.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta baga tare atunci, e de foarte bine ce zici tu acolo, uite iti dau un de molipsire si iti intind si bratele sa te iau la odisee.
Isa imi pare rau de ce ai patit cu fostul sot, multa putere sa invingi in viata.
Ankilia imi pare rau de verigheta, eu zic sa cautati alta poate gasiti identica.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Buna fetelor. De doua zile citesc acest forum in pauzele de la birou iar acum ma alatur si eu voua, aspirantele optimiste. :)
Ca sa ma cunoasteti si voi mai bine va spun pe scurt povestea noastra
Eu si sotul meu incercam sa avem bebe de 3 ani de cand ne-am casatorit.Acum 2 ani am inceput sa ne testam am mers la doi doctori pana cand am gasit pe cineva mai implicat si care ne-a dat un set mai complet de analize(asta intamplandu-se in toamna anului trecut). Astfel am descoperit ca sotul meu are teratozoospermie cu 17% spermatozoizi viabili, eu endometru subtire si ovare cu aspect micropolichistic.Mi-am facut si HSG iar trompele sunt functionale si curate, analizele hormonale indicau lipsa ovulatiei constante, iar trombofilia nu a reiesit din acestea.Dupa citirea analizelor am fost si la androlog cu sotul, care a spus ca in ciuda rez sotului in mod normal ar fi trebuit sa raman pana la acel mom insarcinata. Cu toate astea ne-au recomandat inseminare. Pt ca tot ce se intampla era pentru noi un soc iar sotul era impotriva inseminarii/fertilizarii am decis sa mai incercam un timp. Sotul a primit tratament cu carnitina, vit E, vit. C, i-am mai dat si eu napraznic dar nu s-a intamplat nimic.
Am incercat "dupa ureche" diferite tratamente naturiste care nu au avut efect.
Din iarna am inceput sa lucram cu un bioenergetician (la care ne-am decis sa renuntam chiar sapt aceasta, deoarece ne-a lasat impresia clara ca el forteaza lucrurile) si incepand din aceasta primavara am inceput un tratament homeopat la o dr recomandata de cunostinte care au reusit sa ramana insarcinate apeland la acest tip de tratament si la aceasta dr.
Dupa cum prea bine stiti cu cat trece timpul cu atat mai greu ne este cel putin din punct de vedere psihic.
Am tot sperat in medicina alternativa si inca mai avem o speranta gandindu-ne ca suntem inca tineri (eu 27, sotul 28) si poate Dumnezeu ne va darui copii fara sa recurgem la inseminari sau/si fertilizari.
Insa dupa aceste incercari ne-am decis ca din Septembrie, cel tarziu Octombrie, sa apelam din nou si la medicina alopata si sa incercam inseminarea artificiala.
Inainte de asta vrem sa mai consultam un medic, doi, pana gasim unul competent care sa ne dea un intreg set de analize fara sa mai fie nevoie sa facem anumite analize recomandate de un medic si alte analize recomandate de un alt medic.
In alta ordine de idei, dragele mele eu am credinta ca vom deveni toate mamici, mai devreme sau mai tarziu! si ma bucur ca exista acest forum de suport si incurajare! Mult succes si incredere va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

cand venim acasa o sa dam comand,a ca le-am facut la comanda in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Multumesc de incurajari fetelor. [pup. Ankylya, verigheta e doar un simbol, important e sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

ionescu.isa imi pare rau ca ai trecut intr-un interval atat de scurt prin atatea dezamagiri. Insa stii tu vorba aia din popor "Ceea ce nu ne darama ne face mai puternici". Fii increzatoare, cu siguranta iti vei gasi jumatatea si iti vei indeplini visul de a deveni mamica. :)

Mihaelafalt povestea ta si tu imi dati curaj si speranta! Te admir ca ai reusit sa ramai insarcinata, lovindu-te de anumite obstacole si locuind cu o soacra in varsta si bolnava pe care trebuie sa o ingrijesti. Determinarea si forta ta sunt exemple demne de urmat! :) Sunt convinsa bebe-ul tau este sanatos si voinic si tot sanatos si voinic se va si naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Miha la spitalul respectiv am eu dr care imi urmareste sarcina,dar HSG nu am facut acolo.Pe mine m-a costat anul trecut in toamna 200lei la policlinica unde aveam med de fam,adik policlinica armatei.Daca vrei iti trim PM cu nr policlinicii sa suni,poate rezolvi si faci cu dr mea gineco de acolo care e ok si te duce mai ieftin.pup

M am decis sa fac HSG la clinica deaici din Tgv. Aici stiu cum sunt conditiile si vb emiliei pt 50-100lei nu are rost.
Multumesc fumos pt raspusuri.
Mealex bine ai revenit!

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Isa bun venit si sa dea DD sa-ti indeplinesti cat mai curand visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna

la mine urmeaza ovulatia, acum ca am luat preseed-ul am un mucus elastic 10cm( scuzati detaliile)

va pe toate

asa da productie! Cum o fi oare?!

Mergi la inceput