Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 13
lalu85 spune:
Mami.ilinca, mi-a dat dr unda verde la umblat bine ca si mi imi place, nasol este ca obosesc repede.
Virginia, nu o sa te lase Dumnezeu, o sa fie bine si bb este perfect sanatos, o sa vezi
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Doamne ajuta Virginia sa fie totul bine!
Lalu, ma gandeam astazi cand eram la cumparaturi daca nu cumva te intalnesc pe undeva
Maine de dimineata voi face o prajitura cu zmeura si piscoturi, un fel de tiramisu doar ca voi folosi fructe in loc de cafea
Dani, sigur va fi bine, trebuie sa se rezolve toate, doar ca fiecare la timpul sau.
Nani dulce fetele, eu mor de somn deja. Pe maine, pe caine, pe paine! Nu stiu de unde vine, stiu doar ca asa si-a luat o data o prietena la revedere
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
lalu85 spune:
Kytana, sa stii ca de multe ori m-am gandit si eu ca poate ma intalnesc cu vreuna din voi fara sa stiu imi place ca tu si Bob v-ati intalnit...poate cand nasc ma vizitati sa ne cunoastem
Noapte buna burtici
lalu85 38+ cu
lalu85 spune:
Fetelor noi iarasi am umblat azi prin malluri si ma dor picioarele de mor, am luat carusel pentru patutul lui bb si acum vreau sa ma bag la un somnic.
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Buna dimineata dragi surate! Nu stiu daca astazi va serbati numele de botez sau pe 8 sept, asa ca va zic un timid "La multi ani" si Maica Domnului sa fie cu noi cu toate
Sunt plina de energie, am papat deja o salata de ton inventata de mine (probabil ca au facut-o cateva mii bune de persoane inainte ) si acum ma delectez cu un pahar de lapte cu 3 lingurite de cafea in el. Inainte de a ma apuca de tiramisu zmeurat am intrat sa dau binete dragelor mele burtici
Deci va servesc fie cu salata de ton (daca va place) fie cu paine parlita nitel cu unt numa' bun si miere de ciulini
mami.ilinca, heheh am si eu zile si zile; de obicei sunt ca un titirez Tu ce mai faci? Ce-ti fac bebe din burtic si ilincuta?
Lalu, m-am gandit de multe ori ca ar fi dragut sa te vizitam. Tu unde nasti? (nu am retinut, my bad) Si se rezolva, asta daca vei avea chef sa ne vezi
Pup gajicile, o zi perfecta si fie ca Maica Domnului sa ne ocroteasca burticile dar si pe noi sa ii aducem acasa sanatosi
33+ cu
lalu85 spune:
Neata fetelor va spun si eu La multi ani! celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume si ma rog si eu la Fecioara Maria sa ne ajute sa avem o nastere usoara si sa fim sanatoasa si noi si bebelusii.
Kytana eu nasc la Polizu, poate reusiti sa ajungeti sa-l vedeti pe beib mic
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Eu vreau sa venim. Cum te mai simti? Da bebe mic vreun semn ca ar veni?
Am terminat tiramisu zmeurat si ma gandeam sa urc si reteta. Poze mai incolo cand va fi gata (4-5h de frigider ar trebui sa ii ajunga, mai mult nu rezist sa ma uit la el)
33+ cu
lalu85 spune:
Mie in sarcina mi-a curs mai mereu sange din nas...dar in dimineata asta mi-a curs cel mai rau am vb cu o tipa care a nascut acum o saptamana si imi spunea ca a patit la fel ininte sa nasca. In rest suntem bine....astept si eu sa se intample minunea ca parca nu mai am rabdare
lalu85 38+ cu