Caut pentru mama, in Bucuresti, daca aveti idee. Un magazin cu incaltaminte (sandale in special) pentru degete deformate de artrita si bataturi. Are nevoie de incaltari mai late si confortabile, cu loc de tinut hmmm.... degete incalecate si cu bataturi.
Imi puteti recomanda?
Citat: |
citat din mesajul lui ML Caut pentru mama, in Bucuresti, daca aveti idee. Un magazin cu incaltaminte (sandale in special) pentru degete deformate de artrita si bataturi. Are nevoie de incaltari mai late si confortabile, cu loc de tinut hmmm.... degete incalecate si cu bataturi. Imi puteti recomanda? www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628040874089/" target="_blank">Copilaria, o data-n viata... (foto) www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628085332016/" target="_blank"> Un fluture (de noapte) pe zi si alte (tot foto) |
Multumesc mult, Corina, ii voi spune, parca imi povestea si ea ceva despre Leonardo.
Degetele contorsionate si strambate de boala o deranjeaza la orice sanda normala pentru ca baretele o apasa tocmai peste ele. Am sa-i mentionez si Schollul.
Stie cineva in Bucuresti unde gaseste incaltaminte Dr. Scholl?