Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 16
ilenutza spune:
http://www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm
Pt indemnizatii bucuresti
adarev spune:
Salutare, salutare. Acum am reusit sa mai intru si eu. Am avut o zi plina numai cu nebuni. Vad ca am lipici la toti anormalii. Azi am avut de-a face cu unul din armata participant la misiuni in Angola si Bosnia.Mi-a facut spectacol.Am venit capie de la birou. Ieri, noapte am ajuns cu nectarel la Polizu ca avea secretii si nu puteam sa-l aspir. Asa ca la ora 1 eram in vizita pe acolo.Ne pregatim si noi de vaccin, probabil va fi marti. De maine plecam la tara ca se da cu solutie de goange in fiecare apartament. Se mai ineaca si scaote si pe nas secretii, iar uneori snt baloase, scuze de detalii si isi face asa sila cateodata. In rest chitaie si el in somn.
Ada
ramonavlas spune:
Buna dimineata! Cafeluta este gata, azi va servesc si cu tort de mere, insa mai tarziu.
Acum o luna, pe vremea asta, ajungeam la spital, peste 20 de minute, deja nasteam.
Suntem fetita mare deja.
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Ramona , sa-ti traiasca fetita si la multe lunite si ani inainte
Ada , relax placut la tara , ai grija de Nectarel si nu mai umblati noaptea pe la spital
Eu am avut o noapte grea , Andrei nu a vrut deloc sa doarma si el mai profund , sta numai intr-o scranceala , faza nasoala este ca s-a cam invatat cu feonul si ii place la nebunie , dar problema este ca pe mine ma huruie la cap . Acum are feonul langa el si doarmeeeee foarte bine , cum il opresc cum s-a terminat visul frumos
Azi mergem si noi la doctor cu inimioara , sa ne tineti pumnii va rog , sa venim cu vesti bune
Va si poate mai prind si eu o ora de somn , asa cu feon
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
dannett spune:
Buna dimineata!
Multumesc Ile pentru link!
Ada, sa va relaxati la tara!
La multe lunitze Ramona!
Laura sa ai grija cu feonul sa nu il indrepti spre copil prea mult. Finutza mea a facut otita din cauza lui (cel putin asa suspecteaza parintii). Tinem pumnii la control.
Profit cat doarme papusa mea sa ii calc niste hainutze. Revin!
adarev spune:
Buna dimineata!multumim de cafea Ramo. Laura, o sa fie bine. Da, dragutelor sper sa ma relaxez la tara. Asa, si sa fie treaba treaba, toata lumea are stafilococ auriu. Ne-a explicat ca majoritatea oamenilor sunt purtatori de stafilococ inactiv. Si, eu ce sa fac acum?Ne-a dat doar sa ne punem niste picaturi si sa-mi suflu nasul, dar daca nu pot sa suflu... Ne-a mai spus ca suntem purtatori salbatici adica este inactiv si ca o sa fim asa toata viata. Adevarul e ca e prima data cand ma controlez, daca nu am avut niciun fel de simptom si nici de racit nu racesc des.
Ada
ali24 spune:
Fetele fac o criza
M am chinuit jumate de ora sa scriu un mes lung de pe tel si nu am fost logata si a disparut
ali24 spune:
Laura tinem pumnii dar sunt convinsa ca e totul ok
Ada relax placut
Boo nu stiu ce avem de ne tot Inecam in somn.isi face greata si apoi tuseste.nu pareracit.poate fi de la albeata de pe limba?sau aveti idee de la ce?si ieri a si vomitat destul de des
Kimmy spune:
Buna dimineata!Multumesc de cafea,tare buna,mai ales ca am avut o noapte groaznica
In afara de cateva zile la inceput,Emma vrea incontinuu in brate,de preferat cu tztitzi in gurita.Daca la inceput eram super bine,nici nu simteam ca am nascut,acuma m-a ajuns oboseala din urma.Ma paste si o mica depresie.Doamne cat de diferiti pot sa fie copii.
Azi vine mama din fericire,cred ca o sa-mi bag capul intr-un tort de ciocolata si acolo stau pana il termin.M-as duce si eu undeva singura,la un film sau la shopping de ceva dragut pentru mine,dar nu pot de piscotica.Chiar zicea sotul ca daca tot vine mama nu mergem la un film?El e obisnuit cu Timi,ca ea daca nu a fost alaptata,puteam sa mergem unde vroiam.
Ma tot gandesc sa mulg azi o sticluta de laptic,dar habar n-am daca iese ceva,sau daca ar accepta biberonul
Gata,m-am plans cat pentru o saptamana.
Laura bafta azi,sunt sigura ca totul e in regula cu inimioara
Ada sanatate multa va doresc!
Va pup,ma duc sa ma intind.
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett Aveti idee unde gasesc de cumparat o bentita ceva mai deosebita pentru printesa? Stiu ca se mai gasesc in seturile de botez, dar as vrea una separat, eventual rosie sa o asortez:d Mami de Ecaterina (06.07.2012) |
Danett,
Si eu caut bentita. Eu am gasit la Next ceva (alb si roz, 2 buc la 7 eur). Comanda se face simplu, plata cu cardul, livrarea la usa acasa (fara costuri de transport). Poti sa te uiti pe site-ul lor:
www.nextdirect.com la sectiunea New-born / My First Wardrobe.
Mami de Sara Ioana (21.07.2012)
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery