Grup de rugaciune pentru sufletul Monicai
Raspunsuri - Pagina 2
aurora70 spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Monica!
Nu-ti spun ca tocmai m-am hotarat sa ma programez la dermatolog....
histamina spune:
eu voi pleca la 17.
intru eu toata ora 17-18.00
cine preia lista?
maine, eu ma pot pune undeva pe la 9.00-9.30
incerc sa intru de acasa pe net.
catod spune:
Este o fereastra intre 20,30-21,00 ma ofer sa citesc eu Paraclisul!!
Doamne Ajuta!!
_
Cami, mami de Mihnea
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina eu voi pleca la 17. intru eu toata ora 17-18.00 cine preia lista? maine, eu ma pot pune undeva pe la 9.00-9.30 incerc sa intru de acasa pe net. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Si eu plec la 17.00 de la serviciu si apoi voi fi pe drum spre Manastirea Nicula...slujba de Maslu se termina undeva pe la 23-23,30..
Poate ne ajuta un moderator cu lista...mai intru si eu dupa ora 23 deseara...
Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre si sa facA o mInune pentru Monica!!!
TE PUP MONICA DRAGA !!!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
histamina spune:
hai ca mai avem de acoperit
19.00-19.30
20.00-20.30
23.00-23.30
23.30-24.00
si facem 12 ore d erugaciune neintrupta
daca se mai gasesc
24.00-24.30
atunci facem 13.30 de rugaciune
haideti sa ne mobilizam
aurora70 spune:
Rugaciune pentru omul bolnav
Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala!
Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii.
Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor.
Si daca ii e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei.
Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se invredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: "Iertate iti sunt pacatele!" Amin.