Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 8
Diana_Grad spune:
La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza astazi onomastica,mamici si copilasi.
.Multa sanatate
camisv spune:
La multi ani si de la noi, pentru toti cei acre isi serbeaza astazi omomastica

Just_me, ce frumos iti sarbatoresti tu ziua ... la mare
. Imi pare rau pentru ca te-ai stresat degeaba cu invatatul si n-ai prins post.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
Eu va fac cinste cu prajitura cu prune, crap la protap, tocanita de ciuperci si dee baut ma mai gandesc ce sa dau ![]()
nicopic spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua onomastica
sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti!
Mari
ce de delicatesuri
multumim 

Nico, mami
Larisa 15/09/10
ana_25 spune:
La multi ani Mariilor!!!

Mari multumim de tratatie,yumiii!!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Vreti cafea? Va fac imediat!!!
A fost frumos ieri desi eu de fel nu serbez onomastica pe 15 august ci pe 8 septembrie, insa au fost finii pe la noi si cu Vlad care avea chef de dans si de ras, ne-am distrat de minune![]()
ana_25 spune:
Mari !!!! astept de juma' de ora sa faci cafeaua![]()
Buna dimineata!!
La multi ani mari_paun!! Sa fii sanatoasa si voioasa mereu!
ce mai fac copilasii?
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ancamak spune:
hau ca dau eu o cafea!
Sunt profa de matematica la un liceu la 15 minute de mers de jos.
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI, MARI PAUN!!!

Si cu o mica intarziere, urez LA MULTI ANI!!! Hadrianei

M-am enervat cu cresa...cica abia pe 3 septembrie incep sa cheme copiii la cresa in ordinea in care au fost depuse cererile, asa ca pana atunci stau si astept ca bou' la poarta noua
, si directoarea (ca am vorbit direct cu ea) mi-a spus sa nu ma apuc sa ii fac de pe acum analizele, ca ma anunta ea ce trebuie pe langa cele 3 obligatorii (coprocultura, coproparazitologic si exudat faringian) de parca eu voi avea timp atunci, pe 27 august incep cursurile de perfectionare pentru predarea la piticii de la clasa 0. I-am adus aminte ce mi-a spus, ca tine cont de copiii cu parinti cadre didactice si am accentuat ca fac acele cursuri, poate-poate ma anunta mai devreme...daca nu, inseamna ca fara plic nu merge treaba
si o sa iasa urat in cazul asta...